Как смятате, че изглежда Ния от тетралогията на Талев

• 9 927
  • 210
  •   1
Отговори
# 195
Супер.  Другото, което ми хрумна е, да питаме чат джи пи ти коя от реално съществуващите български актриси би била най-подходяща за ролята. Може да се сети за някоя, за която ние не сме. Аз после ще го пробвам това Grinning

# 196
Предложи  (ИИ
Скрит текст:
- Copilot, за някои въпроси е малко по-добър
) Анастасия Лютова (не гледах назад в дискусията дали сте я споменавали, съответно дали по някакъв начин “хваща” оттук базата му за данни), а като втори вариант-  Луиза Григорова.

# 197
Да, на външен вид ми се връзват. Като игра обаче Луиза определено не, а Анастасия не се сещам да съм я гледала Thinking

# 198
Затова вероятно тя беше второто предложение. Анастасия и аз не се сещам да съм гледала, ще трябва да погледна за повече информация😊.

# 199
Елена Петрова като по-млада също би била подходяща.

# 200
Елена Петрова като по-млада също би била подходяща.

За кое? Тя доста време игра ролята на Ния в театралната постановка "Железният светилник".

# 201
Не знаех, но прилича на Ния, както е описана в книгата.

# 202
Като външен вид много ми напомня на Ния, такава, каквато си я представям аз - Ива от предишния сезон на Игри на волята.

# 203
Абе, в днешно време човек трябва да се радва, че все още смятат, че в Преспа и Прилеп са били от европеидната раса и Глаушевите не са афроамериканци и китайци.

# 204
Ако е филмирано и от популярна платформа 😅….

Реших да направя експеримент и да повторя въпроса си към същото приложение ИИ, сега пък предложи Теодора Духовникова и Яна Маринова. (Изобщо винаги може да даде там разнообразни отговори, какъв алгоритъм ползва нямам идея.) ChatGPT пък сътвори за отговор Мария Бакалова или Елена Телбис. И там направих няколко опита, за да се посмеете малко ето какво още сътвори:
-
Скрит текст:
“Захари Бахаров (понеже той също може да изиграе и женски роли) - в случай на този род екстремни предизвикателства…”

# 205
  • Пловдив
Захари Бахаров ще е една много сполучлива Ния. Sunglasses

# 206
В интерес на истината, по времето на Шекспир, женските роли са изпълнявани от мъже-актьори, стига да си спомням точно.

# 207
  • Пловдив
И след Шекспир също. Даже в "Под игото", което е 19 век, не дават роля на жена, ами Геновева я играе мъж с намазани с бяла мас мустаки. Дори не смятат за нужно да ги обръсне. Wink

# 208
Да, вярно 😀. Така че, донякъде може да се каже, че има право и за тази идея, както се казва “нищо ново под слънцето”.

# 209
И на мен ми предложи горе-долу същите имена. За различните образи върти почти едни и същи хора. Абе все още няма много въображение Wink

Общи условия

Активация на акаунт