Отговори
# 105
Използвала съм Missha, но определено бих опитала Missha Bee Pollen Special set,заради пчелния прашец,тъй като точно това не съм го пробвала, а ще бъде идеално за моята кожа.

# 106
  • София
Сайта предлага интересни продукти, като вниманието ми привлече този крем Yoskine Geisha Gold Secret Anti-wrinkle & Regenerate Cream 55+, описанието предполага добра анти-ейдж грижа.

# 107
Използвала съм козметика на Хималая и Миша. Привлякоха ме шампоаните на KUNDAL.

# 108
Използвала съм паста за зъби  Ultra Whitening, Himalaya Herbals.
Уникална е за зъбната хигиена, почиства и освежава много добре и наистина има избелващ ефект.

# 109
Ползвам от години BB крема на Misha. Харесва ми, че има слънцезащитен фактор и е добре покривен за несъвършенства. Продуктът, който отдавна искам да пробвам е Mizon Goodbye Blemish, защото съм чувала добри отзиви за него от приятелки.

# 110
Бих пробвала Mizon Power Lifting Cream, 75 ml,

# 111
  • София
Ползвам  и много харесвам хидратацията на околоочния контур, която дават Mizon snail repair intensive gold eye gel patch.

# 112
Доста от нещата в сайта ми харесаха и влизат в моя уиш лист. Един от продуктите, презизвикал интереса ми, е Mizon All in One Snail Repair Cream.

# 113
Бих пробвала Light Hydrator Sun Face Cream SPF30.

# 114
Понеже имам проблеми с пърхота понякога - Moremo Scalp Shampoo. Харесва ми, че е с естествени съставки, без сулфати, парабени и изкуствени оцветители.

# 115
  • София
Бих искала да пробвам Light Hydrator Sun Face Cream SPF50

# 116
  • Благоевград
Бих искала да изпробвам BANILA CO Clean It Zero Почистващ балсам за пори. Имам мазна и проблемна кожа, и от известно време съм хвърлила око на този продукт. Той ще бъде следващата ми покупка, надявам се да ми хареса.

# 117
Hada Lado Day Cream-In-Milk

# 118
Не съм пробвала продуктите досега, но бих се радвала.
Бих искала да пробвам пяната за лице с витамин С MISSHA VITA , в последно време съм обсебена от пяните за почистване на лице.

# 119
Хареса ми Missha Super Aqua Hyalron сет 2, защото е подходяща серия за кожата ми и може и да се справи с дехидратацията. Хубаво е, че вече има на нашия пазар азиатска козметика. Кожата на азиатците е съвършена, което едва ли е само ген.

Общи условия

Активация на акаунт