Отговори
# 90
  • София
Бих пробвала https://cosmetic-express.bg/moremo-water-treatment-miracle-10.html, тъй като косата ми има нужда от хидратация и подхранване.

# 91
Всички изглеждат супер интересни и ако имам достатъчно "средства", бих ги изпробвала. С интерес ще опитам Himalaya Sparkling White паста за зъби, като се надявам, че е подходяща и за чувствителни зъби.

# 92
Не съм ползвала въпросната козметика, но бих пробвала A'PIEU MULBERRY сет против пигментиране.

# 93
Hada Labo Lotion Intense 5xHA е което бих искала да пробвам.

# 94
Имам нужда от обилна хидратация и подобряване еластичността на кожата ми. Затова бих искала да пробвам Mizon Snail Repair Intensive Ampoule!

# 95
Бих пробвала Light Hydrator Sun Face Cream SPF30. С фактор е  и съдържа хиалуронова киселина.

# 96
  • Вдън горите тилилейски
Ползвам Missha M Perfect Cover BB Cream и ми харесва, че има добра покривност без да утежнява, както и това, че се адаптира добре към цвета на кожата. Много бих се радвала да изпробвам и други продукти от марката.

# 97
Всичко би ми било интересно да пробвам, но най- много Missha "Missha Vita C Spot Correcting & Firming Ampoule".

# 98
Пробвала съм някои продукти на бюджетни марки като Farmstay, SNP, Holika Holika и всичките са ми харесали в някаква степен. В момента ползам серум с азиатска центела на One Thing, който добре ми се отразява на кожата. Кремчето на Mizon Only One Eye Cream For Face също е приятно за ползване, но отскоро го включих в рутината си и още на мога да кажа категорично как допринася.
Имам желание да пробвам продукти на MISSHA от сериите Time Revolution и Vita C, защото съм чела добри отзиви за тях и смятам, че ще са подходящи за моята кожа.

# 99
  • Nesebar
Hada Labo Tokyo 50 фактор

# 100
  • софия
Ползвала съм Hada Labo Day Cream-in-Milk. Хареса ми, че има лека текстура, бързо се абсорбира от кожата, няма кир ефект, кожата ми беше хидратирана.

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 16:55 от zvаnchе

# 101
Бих пробвала Hada Labo Night super cream.

# 102
  • София
Бих опитала Mizon Power Lifting Cream.

# 103
Бих искала да изпробвам Yadah Anti-T успокояващ тонер за проблемна кожа, тъй като след претърпян аборт се боря със сравнително лека форма на акне, което никога преди това не съм имала.
В търсене съм на качествена и подходяща за моята кожа грижа. Използвала съм азиатска козметика за нормална кожа - маски, бб кремове и дневна и нощна грижа, но ще ми е интересно как се справят с проблемната кожа.

# 104
  • На морето!
И аз ползвам ВВ крем на Миша и съм супер доволна. Бих пробвала и маска за коса, усещам че има нужда от хидратация и моята. Ето тази ме заинтригува

Общи условия

Активация на акаунт