Отговори
# 75
  • София
Бих искала да пробвам Chogongjin Youngan Jin Essence

# 76
  • Пловдив
С удоволствие бих пробвала Missha All Aorund Safe Block Waterproof Sun Milk SPF 50+ РА++++
Добрите слънцезащитни продукти винаги са ми били приоритет Blush

# 77
Бих искала да пробвам Light Hydrator Sun Face Cream SPF30.

# 78
  • Стара Загора
Missha Super Aqua Ultra Hyalron Cleansing Cream - препоръчвам го с две ръце. Като човек, който не рискува с козметиката го взех след препоръка от позната. Оставя страхотно чувство за чистота, хидратира и тонизира кожата.

# 79
  • Стара Загора
Бих пробвала с удоволствие Мizon Power Lifting Cream, тъй като имам нужда от такава грижа.

# 80
Light Hydrator Sun Face Cream SPF30 , защото е подхадящ за сезона и има хиалурон.

# 81
  • Стара Загора
Бих искала да пробвам Yoskine Hokkaido Japan-Enzyme Super Cream 45+.

# 82
# 83
Искам да опитам  Mizon Snail Repair Intensive Toner , защото кожата ми има нужда от възстановяване на баланса и ,  хидратиране и жизненост .

# 84
Използвала съм маските на Missha , имам желанието да пробвам Mizon Snail Repair Intensive Toner 🍀

# 85
Бих искала да пробвам от слънцезащитата Light Hydrator Sun Face Cream SPF50 - Слънцезащитен водоустойчив крем с SPF 50

# 86
Бих пробвала Missha Damaged Hair Therapy Mist

# 87
Бих избрала Hada Labo Lotion Intense 5xHA
Интензивен Лосион Суперхидратант. Тъй като е силно хидратиращ лосион , който придава на кожата по-сияен вид и подпомага за намаляване на бръчките.

# 88
Бих искала да пробвам Light Hydrator Sun Face Cream SPF50. Привлече негова, че е лек крем, който не оставя следи и мазен филм, както и че може да се нанася на мокра кожа. Моята е чувствителна, ползвам слънцезащитни продукти за лице целогодишно, но все още не съм намерила перфектния крем за моето лице.

# 89
Отдавна се каня да пробвам и много искам да имам(заради добрите отзиви)-Banila CO clean it zero

Общи условия

Активация на акаунт