Отговори
# 120
Много неща си харесах,но бих искала да пробвам от слънцезащитата Light Hydrator Sun Face Cream SPF50 - Слънцезащитен водоустойчив крем с SPF 50

# 121
Използвам BANILA CO Clean it Zero Почистващ балсам вече няколко опаковки и съм много доволна. Почиства чудесно без да изсушава кожата. От няколко години използвам само корейска слънцезащитна и любимата ми е missha air fit, лека и неутежняваща.

# 122
Иска ми се да пробвам серията  Mizon Snail Repair Intensive Toner за възстановяване баланса на кожата, хидратиране, жизненост и против признаци на стареене.

# 123
  • Другата България
Light Hydrator Sun Face Cream SPF30 - харесала съм този продукт, защото е водоустойчив, забавя стареенето и е със слънцезащитен фактор.

# 124
Бих опитала Mizon Power Lifting Cream, 75 ml, за да видя как се справя с признаците на стареене и дали наистина подобрява еластичността на кожата.

# 125
Ще се радвам да изпробвам Missha Time Revolution - комплектът за нощна грижа, който стимулира регенерацията на клетките, изравнява тена и заздравява и изглаждане кожната бариера.

# 126
BANILA CO Clean It Zero за справяне с разширени и замърсени пори

# 127
  • Варна
Бих изпробвала Light Hydrator Sun Face Cream SPF50 тъй като имам нужда от нова слънцезащита с висок фактор.

# 128
Не съм чувала марката, но бих пробвала Dr. Althea Azulene 147HA Intensive Soothing Cream успокояващ крем. Привлече вниманието ми, че увеличава способността на кожата да задържа влага, заздравява и успокоява след акне. За жалост обаче е изчерпан продукт.

# 129
Бих пробвала Moremo Hair Essence Delightful Oil,защото напоследък косата ми е суха.

# 130
Бих искала да пробвам Missha Super Aqua Ultra Hyalron Gel Cream. Харесвам марката и по принцип използвам хидратиращи кремове с лека текстура.

# 131
Бих изпробвала и серумите, и кремовете, харесах си 7-8, но т.к. трябва да посоча един, нека бъде Mizon Power Lifting Cream, 75 ml.

# 132
Бих пробвала Yadah Anti-T хидратиращ крем за проблемна кожа

# 133
Бих пробвала KUNDAL Honey & Macadamia,защото имам нужда от такава грижа и бих го пробвала с удоволствие.

# 134
Missha Vita C Plus Brightening Set (Holiday Edition)

Общи условия

Активация на акаунт