Отговори
# 135
  • Г. О.
Хареса ми този слънцезащитен крем A'PIEU Super Air Fit Mild Sunscreen Hydrating SPF50+ PA++++ . Има висока защита за кожата, а същевременно е хидратиращ. Аз имам суха кожа, бяла, чувствителна към слънцето и с удоволствие бих изпробвала този продукт.

# 136
  • София
Бих пробвала серум за коса KUNDAL Macadamia с аромат на цвят на череша, защото в момента косата ми има нужда от подхранване.

# 137
  • SF
Използвала съм този продукт, но надписите на опаковката бяха в друг цвят. Много доволна бях.
https://cosmetic-express.bg/yoskine-japan-pure-hidratirasch-poch … chi-chastici.html

Но много искам да опитам този:
https://cosmetic-express.bg/missha-time-revolution-regenerating- … oyal-softner.html

# 138
  • на дъното
Бих желала да пробвам
 Mizon Collagen Power Firming Eye
Ползвала съм други продукти от тази серия,но околоочен  не съм.Ще се радвам да се докосна и пробвам този крем 🍀♥️

# 139
Бих искала да изпробвам Missha Vita C Plus Brightening Set (Holiday Edition) 🥰

# 140
  • Пловдив
Missha M Perfect Cover BB Cream.Мултифункционалният крем предпазващ от UVA и UVB лъчи .
  Ако ме попита някой  кой  продукт искам отново на тоалетката си ,ще се усмихна и ще кажа :BB Missha M  .Осигурява ми защитена и видимо по-свежа кожа през целият слънчев ден ....и добре прикрива мое петънце ,което ми остана  след  слънчево изгаряне .

# 141
Много бих искала да пробвам Mizon Hyaluronic Ultra Suboon Cream със  съдържание на хиалуронова киселина, растителни масла и серамиди. Харесва ми, защото предоставя интензивна хидратация за дълго време, подобрявайки цвета на кожата.

# 142
Без Missha M Perfect Cover BB Cream не мога. Ползвам го от година може би и се защо не съм го открила по рано. Лек, покривен, страхотен!

# 143
Не съм ползвала козметика от бранда.Има доста привлекателни продукти,които бих пробвала.Но в момента искам да си взема   Mizon Power Lifting cream75ml.

# 144
Бих искала да опитам Chogongjin Youngan Total Care Essential Set. Доста добър ми изглежда този сет.

# 145
  • София
Пробвала съм продуктите на Хималая и смятам, че са много качествени.

# 146
  • София
Много ми харесва One Thing Niacinamide 10%, бих искала да пробвам продуктите с лифтинг ефект на Хадо Лабо.

# 147
Бих искала да пробвам Hada Labo Deep Wrinkle Corrector Eye&Mouth Cream, за да видя действието му върху зоната на околоочния контур и устните.

# 148
Бих искала да пробвам серум Chogongjin Youngan Essence - за заглаждане на фините бръчки, тъй като вече ми е време да започвам с такава поддържаща грижа за кожата.

# 149
Бих искала да пробвам Chogongjin Youngan Essence серум, който съдържа BIO Gongjin ™, която е корейска патентована активна съставка за цялата линия Ghongongjin, която енергизира кожата и я заздравява и  се бори с фини линии и бръчки.

Общи условия

Активация на акаунт