Отговори
# 150
Бих искала да пробвам BANILA CO Prime Матираща база за грим. Кожата ми доста бързо се омазнява през деня , гримът се задържа за кратко, затова имам нужда от продукт , който да регулира себума, изравни тена и направи зачервяванията и фините линии по-малко видими, също така да осигурява дълготраен грим.

# 151
Ще ми се да пробвам Missha Time Revolution Regenerating Royal Softner. Чувам добри отзиви за марката, но нямам опит с тях, а този продукт ми звучи подходящ за състоянието на моята кожа.

# 152
  • Бургас
Бих пробвала Mizon Power Lifting Cream, 75 ml, тъй като кожата ми има нужда вече от подобен тип грижа.

# 153
  • Враца
Бих пробвала Hada Labo 50-ти фактор

# 154
Бих пробвала Light Hydrator Sun Face Cream SPF50

# 155
  • София
Бих искала да пробвам премиум крем за околоочен контур Chogongjin Youngan Eye Cream,защото само нещо качествено би ми помогнало да освежа кожата си около очите и да изсветля,макар и леко сенките.
Включвам се в играта с удоволствие 🍀

# 156
Бих искала да изпробвам Mizon Placenta Ampoule Cream

# 157
Не съм ползвала въпросната козметика, но бих пробвала всичко!

# 158
  • София
Аз съм любителка на Миша, затова директно бих си поръчала цял комплект за нощна грижа - Missha Time Revolution.
Познавам продуктите на марката, но тяхна нощна грижа не съм ползвала.
Впечатли ме комбинацията от 10 пробиотик и дрожди, които стимулират регенерацията на клетките, изравняват тена, изглажда и заздравява кожната бариера.

# 159
Mizon Power Lifting Cream е кремът, който бих пробвала с удоволствие, защото имам нужда от стягане на кожата на лицето и предотвратяване на първите бръчки!

# 160
  • Countryside
Пробвала съм продукти на Missha и съм много доволна. Bee polen mask и серум и крем от серията. Определено бих желала да пробвам и други продукти от марката.
Би ми било интересно да пробвам продукти против стареене или хидратация на Hada Labo или Yoskine. Както и слънцезащита, понеже никога не съм пробвала такива продукти от азиатски марки.

# 161
Super Hyaluronic Acid PREMIUM,много искам да пробвам,редовно използвам подобни продукти..

# 162
Бих опитала Mizon Power Lifting Cream,да се преборя с първите признаци на старение на кожата ми.

# 163
Много харесвам Missha M Perfect Cover BB Cream. Има много добро покритие, матира кожата и не запушва порите.

# 164
Бих искала да пробвам Mizon Power Lifting Cream.Нужен ми е точно такъв крем,който повдига отпуснатата кожа, овлажнява и се бори с признаците на стареенето.

Общи условия

Активация на акаунт