Отговори
# 165
С удоволствие бих опитала действието на Mizon Snail Repair Intensive Toner за възстановяване баланса на кожата, хидратиране, жизненост и против признаци на стареене. Досега не съм използвала подобни продукти.

# 166
Бих пробвала Yadah Anti-T хидратиращ крем за проблемна кожа, тъй като аз и семейството ми имаме такава и може да ни бъде полезен.

# 167
  • Пловдив
Заглеждам от миналия месец този продукт -
 BANILA CO Clean it Zero Cleansing Balm Original

# 168
  • Под Слънцето
От представените в сайта  марки, съм ползвала само продукти на Хималая.
Бих  искала да опитам Серум за коса KUNDAL Macadamia с аромат на розов грейпфрут, който да помогне на косата ми да заблести отново.

# 169
Не съм ползвала никой от продуктите все още, но бих искала да пробвам Banila Co Clean It Zero Special Kit сет.
Почистващите балсами привлякоха вниманието ми, тъй като се гримирам ежедневно и почистването на кожата от грим е от изключително значение за мен. Добавените "екстри" като ексфолирането и хидратацията са само в плюс.

# 170
Бих опитала Mizon Power Lifting Cream, 75 ml.

# 171
Бих пробвала Missha Blackhead off почистващо олио за лице. Все още не съм пробвала техниката за двойно почистване, въпреки, че рядко се гримирам, имам проблем с черните точки.

# 172
Имам нужда от крем с лифтинг ефект и бих искала да пробвам Mizon Power Lifting .

# 173
Бих пробвала Hada Labo Night super cream.

# 174
Използвам Missha M Perfect Cover BB Cream и съм много доволна - покрива добре, без да омазнява. Бих изпробвала всички марки, защото харесвам корейската козметика и ми е интересна.

# 175
  • София
С радост ще изпробвам продуктите за лице. Харесах си Chogongjin Youngan Cream, заради  подхранващата формула, която се мощно се бори с всички признаци на стареене! Определено имам нужда на моята възраст. Мощна съставка, която минава през двоен маслен ферментационен процес, енергизира кожата и я заздравява, като се бори с признаците на стареене. С добавен корейски Черен Женшен, който има мощно действие против стареене.

# 176
Ползвам BB крема на Misha, страхотен продукт. Иска ми се да пробвам още продукти от марката.

# 177
Бих изпробвала
A’pieu Raspberry Vinegar Hair Treatment терапия за коса

косата ми има нужда от съживяване.

# 178
  • София
Бих искала да изпробвам слънцезащитната серия Hada Labo 50-ти фактор, защото изглежда супер и е точно като за мен!

# 179
Бих пробвала HADA LABO Light Hydrator Sun Face Cream. В момента съм в процес на търсене на слънцезащита за лице.

Общи условия

Активация на акаунт