Отговори
# 180
Бих пробвала околоочния крем Chogongjin Sosaeng Eye Cream. Харесва ми,че има грижа срещу стареене и красивата опаковка.

# 181
  • София
Бих пробвала Missha All Around Safe Block Essence Sun Milk SPF50+/ PA+++ Слънцезащитна есенция .
Допада ми,че хидратира и подхранва кожата и е с натурални съставки.

# 182
  • Варна
бих пробвала Missha Time Revolution Regenerating Royal Softner заради това, че е корейска козметика и искам да имам стъклено лице като тях Simple Smile и с около 20 г по-младо Simple Smile

# 183
  • София
Бих искала да пробвам:
Chogongjin Sosaeng Cream, изглаждащ крем, който увеличава еластичността на кожата.

# 184
  • Sofia
За предстоящия ми рожден ден бих се радвала да пробвам този серум https://cosmetic-express.bg/yoskine-hokkaido-japan-enzyme-oxygen … ymatic-serum.html

# 185
  • ВАРНА
С удоволствие бих пробвала комплекта на Missha Time Revolution Комплект за нощна грижа.
От марките, които предлагате съм ползвала някои продукти на Хималая.
Чела съм доста добри отзиви за козметиката на Missha и бих опитала.

# 186
Light Hydrator Sun Face Cream SPF50- Hada, точно за сезона и за предпазване от пигментни петна. Понеже всяко лято се боря именно с тях, бих искала да пробвам този слънцезащитен и водоустойчив крем.

# 187
  • Стара Загора
В момента ползвам хидратиращия лосион (Super hydrator) и гел-крема на HADA Labo и са ми любими. Много добре ми действаха зимата, но и сега когато усетя опъване, ги ползвам. Харесвам и CC крема на Missha, както и подхранващия крем на Himalaya.

Не съм пробвала марките Yoskine и Mizon, така че бих се радвала да тествам този крем през студените месеци. Имам суха кожа и смятам ще ми се отрази добре. Simple Smile

Mizon Collagen Power Firming Enriched Cream

# 188
Бих искала да изпробвам този продукт Mizon Ampoule Miniature Set.

# 189
# 190
  • Варна
В момента имам проблем с косопада и затова бих пробвала KUNDAL Тоник за скалп против косопад.

# 191
Заинтригува ме продуктът Missha All Around Safe Block Essence Sun Milk SPF50+/ PA+++, защото освен слънцезащита, осигурява и подхранване на сухата кожа.

# 192
Бих искала да пробвам Light Hydrator Sun Face Cream SPF50, тъй като кожата ми освен от висок слънцезащитен фактор, има нужда и от добра хидратация, а продуктът съчетава двете неща.

# 193
Много искам да пробвам Dr.Oracle NiaBright Ampoule,защото имам такъв проблем в момента

# 194
Бих искала да пробвам Mizon Snail Repair Intensive Toner за възстановяване баланса на кожата, хидратиране, жизненост и против признаци на стареене.

Общи условия

Активация на акаунт