Отговори
# 195
  • на последния етаж
Бих искала да пробвам Chogongjin Youngan Cream, защото смятам, че би бил подходящ за типа и състоянието на кожата ми.

# 196
Hada Labo Tokyo слънцезащитни кремове с 30 и 50 фактор, които ще ме защитават от вредните слънчеви лъчи, с матов завършек и водоустойчиви - с удоволствие бих ги пробвала.

# 197
Бих опитала Missha Bee Pollen Special set,заради пчелния прашец,който запълва и възстановява кожата

# 198
С удоволствие бих пробвала изравняващата тена емулсия Dr. Althea Natural Radiance Essense.Интереса ми от този продукт е поради показанията му да ревитализира кожата и да изравнява тена. Имам нужда и от двете неща,за да изглежда кожата ми добре

# 199
С удоволствие бих ползвала азиатска козметика, тъй като чета непрекъснато суперлативи за нея. Бих пробвала Mizon Power Lifting Cream, 75 ml, тъй като боря признаци на стареене.

# 200
Определено бих изпробвала Missha M Perfect Cover BB Cream. Толкова много хубави неща четох за него, че няма как да се подмине с лека ръка.

# 201
Бих пробвала Hada Labo 50 фактор слънцезащитен крем, защото е водоустойчив .

# 202
Искам да пробвам
Mizon BSA Black Head Away Liquid - за неприятните и досадни черни точки

# 203
Бих искала да пробвам Missha M Perfect Cover BB Cream, мисля, че е страхотен!

# 204
Бих пробвала Нado Labo 50:blush:

# 205
Бих изпробвала Light Hydrator Sun Face Cream SPF50 - Слънцезащитен водоустойчив крем с SPF 50.

# 206
  • Дубай
Бих пробвала YOSKINE,  yoskine in-yo technology geisha gold Secret, /2в1 face cream.

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 18:25 от I.V

# 207
Не съм използвала все още продукти от тези марки, но чувам добри отзиви за азиатска козметика. Бих пробвала Серум за коса KUNDAL Macadamia с аромат на розов грейпфрут.

# 208
Тонер Mizon Snail Repair Intensive с цел възстановяване баланса на кожата.

# 209
  • София
Бих искала да пробвам BANILA CO Clean It Zero Почистваща порите пяна за проблемна кожа.

Общи условия

Активация на акаунт