Отговори
# 270
Бих искала да пробвам този продукт  Mizon Collagen Power Firming Eye Cream , 25 млн.

# 271
Ползвам  продукти на  Mizon Уникални са!❤Искам  да пробвам и продукти на Hada Labo..🤔

# 272
Не съм ползвала тази козметика, но според нуждите на кожата ми, бих опитала Mizon Snail Repair Intensive Toner за възстановяване баланса на кожата, хидратиране, жизненост и против признаци на стареене.

# 273
Защо трябва да нанасяме слънцезащитни продукти?

Използването на слънцезащитен крем е от съществено значение за поддържането на здрава кожа и предотвратяване на увреждания от слънцето. Слънцезащитният продукт осигурява защитна бариера срещу вредните ултравиолетови (UV) лъчи, като UVA и UVB, които могат да причинят стареене на кожата, слънчеви изгаряния и да увеличат риска от рак на кожата.

Редовното прилагане на слънцезащитен крем помага да се предпази кожата от тези вредни лъчи, намалявайки вероятността от слънчево изгаряне и нежелани пигментации. Като я предпазва, слънцезащитният крем насърчава младежкия вид и поддържа цялостното здраве на кожата, което го прави незаменима част от всяка рутинна грижа.

Не забравяйте, че е препоръчително да нанасяме слънцезащита дори и през зимния период, тъй като слънчевите лъчи проникват през облаците!

Предимствата на носенето на слънцезащита са:

✅ Защитава кожата от слънчевите лъчи
✅ Предотвратява появата на бръчки
✅ Предотвратява появата на пигментни петна

Водоустойчивият слънцезащитен крем на Hada Labo предпазва от вредните лъчи и има матиращ ефект.
Съдържа хиалуронова киселина за дълбока хидратация, както и пантенол, който успокоява кожата ви.

Открийте го в онлайн магазина на Cosmetic Express >>>
Hada Labo - 30 фактор
Hada Labo - 50 фактор

# 274
С най-голямо удоволствие бих пробвала Missha Super Aqua Ultra Hyalron и слънцезащитата на Hada Labo Tokyo.

# 275
  • Враца
Light Hydrator Sun Face Cream SPF50 e идеален за мен

# 276
Не съм ползвала азиатска козметика, а в последно време е много популярна.
Любопитна съм да намеря нещо подходящо за кожата  и възрастта ми.

# 277
Бих искала да пробвам от слънцезащитата Light Hydrator Sun Face Cream SPF50 - Слънцезащитен водоустойчив крем с SPF 50, защото кожата ми е бяла и много чувствителна, на лицето винаги получавам зачервяване след излагане на слънце за по-дълго време

# 278
Бих искала да пробвам Mizon Snail Repair Intensive Toner. Кожата ми е изключително дехидратирана и колкото и вода да пия и каквото и каквито и процедури да прилагам, не успявам да постигна желания ефект.

# 279
  • Велико Търново
Бих пробвала този лосион за тяло- Yoskine Body Lotion Lemon Grass, тъй като имам нужда от хидратиране на кожата и ароматът му би ми допаднал

# 280
Имам много суха кожа, така че Missha Super Aqua Ultra Hyalron Balm Cream.

# 281
Използвала съм няколко от продуктите на сайта - шийт маски на Missha (перлен екстракт, ориз, лимон, зелен чай, краставица, чаено дърво), шийт маски на Himalaya (Saffron & Vitamin C, Detoxifying Charcoal & Green Tea), както и такива в тубичка, маски и лепенки против пъпки на Cettua (стягаща порите, регулираща омазняването, против зачервявания). Харесва ми действието на продуктите, които ми помагат в борбата срещу съвършенства по кожата и изравняването на тена. Това, което искам да пробвам, е BB кремът на Missha и слънцезащитата Hada Labo Light Hydrator Sun Face Cream SPF50.

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 19:14 от Rochelle.

# 282
  • някъде
Бих опитала Hada Labo Moisturizing Facial Sheet Mask, защото обичам да използвам маски за лице.

# 283
До сега не съм се докосване до азиатската козметика.
Бих искала да пробвам Водоустойчивият слънцезащитен крем на Hada Labo ,който предпазва от вредните лъчи и има матиращ ефект.
Също така и BB кремът на Missha ми е фаворит.
А пък,тези ще ги препоръчам на майка ми
 Yoskine 60+

# 284
Бих пробвала Mizon Power Lifting Cream, мисля че би бил подходящ за моята кожа.

Общи условия

Активация на акаунт