Отговори
# 450
И аз чакам на преглед малко извънредно заради моите болки. По-добре АГ да ми се посмее малко и да ме отпрати вкъщи с новини че всичко е наред от колкото сценариите които ми се развиват в главата.

# 451
  • София
Мдам, и аз вече си мисля, че до края все така ще си караме. ММ ей сега ме пита не може ли през 2 седмици да ходя на преглед, че малко по-дълго да живеем спокойно. Призвмих го като го накарах да си представи какво ще е втората седмица от тези две, за които прави сметки Simple Smile
Lygia, ако нямаше да се чувствам съвсем луда, сигурно щях да си карам дните в лекарския кабинет. Много ясно, че ще идеш да провериш и няма да ставаш като мен!

# 452
През моята глава минават същите мисли и страхове. Установявам дори, че най-добре се чувствам, когато съм при лекарката. Това не е нормално. И защо трябва да мисля и да си представям най-лошото..Ей го на, вчера чета за мисед аборта как се усеща, какви са симптомите и някакви такива глупости. И цял ден ми беше чорлаво и "ами ако..."
И то при положение, че нямам никакви оплаквания. Освен редовното, че ми е лошо и нямам сили за нищо. Нито кървене, нито зацапване... Дори след секс не усещам болки или да имам кръвотечение.. Човек на мое място сигурно ще се наслаждава на леката бременност, ама не... аз ще чета и ще ровя да търся проблеми! 🤯🤯🤯

На преглед съм в понеделник, кажи-речи след 1 седмица, и... после пак 2 седмици ще съм в криза до ФМ..

Мисля си да мине този триместър и да се успокоявам, но силно се съмнявам, че точно така ще стане...

# 453
През моята глава минават същите мисли и страхове. Установявам дори, че най-добре се чувствам, когато съм при лекарката. Това не е нормално. И защо трябва да мисля и да си представям най-лошото..Ей го на, вчера чета за мисед аборта как се усеща, какви са симптомите и някакви такива глупости. И цял ден ми беше чорлаво и "ами ако..."
И то при положение, че нямам никакви оплаквания. Освен редовното, че ми е лошо и нямам сили за нищо. Нито кървене, нито зацапване... Дори след секс не усещам болки или да имам кръвотечение.. Човек на мое място сигурно ще се наслаждава на леката бременност, ама не... аз ще чета и ще ровя да търся проблеми! 🤯🤯🤯

На преглед съм в понеделник, кажи-речи след 1 седмица, и... после пак 2 седмици ще съм в криза до ФМ..

Мисля си да мине този триместър и да се успокоявам, но силно се съмнявам, че точно така ще стане...
Аз днес влизам в 15г.с и все още съм така и аз като теб вчера четох по тази тема и не знам защо сама си го причинявам, но при мен сега има и доста време м/у двата прегледа (6седмици) и може би и това допринася 😑

# 454
  • София
Стокхолмския синдром поне ме е поотпуснал. И аз до преди феталната се чудех защо гърдите днес не болят толкова, защо не опъва. Човек не може да се зарадва на малкото мигове, в които се чувства човек. Simple Smile Вчера свекървата половин ден гледала дрешки, кошари, дори гърнета 😂 Днес като станах с болките само чакам да отвори уста какво още е гледала и ще и се скарам. Подхванало ме е суеверието.

# 455
Стокхолмския синдром поне ме е поотпуснал. И аз до преди феталната се чудех защо гърдите днес не болят толкова, защо не опъва. Човек не може да се зарадва на малкото мигове, в които се чувства човек. Simple Smile Вчера свекървата половин ден гледала дрешки, кошари, дори гърнета 😂 Днес като станах с болките само чакам да отвори уста какво още е гледала и ще и се скарам. Подхванало ме е суеверието.

А мен, че притесненията не ме оставят не ми пречи на пазаруването😁дрешки като харесам взимам , вчера една кошара некст ту ми ми излезе, едно момиче продаваше стори ми се добра цената и нея поръчах, та това , че психясвам не ме спира да харча пари🤣🌸

# 456
  • София
Засега само с възглавница ще се огранича Grinning Още ми е рано за пазар. Много се замислям дали да не удължа болничния, обаче. Като се приберем от морето ще звъня в НОИ да проверя кое е по-изгодно да се върна 2м на работа или непрекъснат болничен.  Мамите раждали в Токуда, може ли да споделите там само двойни и единични стаи ли има или има и на общия принцип по 3-4, примерно. Гледах в групата за болницата ценоразписа за раждане и се чудя обявените цени за нощувка, дали са задължителни или ако родилката иска сама/двойна стая.

# 457
Мамета, при мен също се увеличи гаденето и повръщането, а от там и лошото настроение. Сега съм като децата само на попара със сирене, нищо друго не ми понася. Утре съм на преглед, дано всичко е наред. Гледам да стоя на авън сред хора, макар че едвам седя, та поне да нямам черни мисли.

# 458
Аз да си се оплача, завиждам благородно на тези, които ходите на морски почивки 😊Аз живея на морето и страшно ми се ходи, но при мисълта, че няма да мога да вляза и да се кисна във водата ми се отщява 🥲😭

# 459
  • София
И аз съм морско чедо, но от години живея в София. Докато живеех на морето не ходех на плаж Simple Smile Сега ми е криво да гледам от шезлонга, скрита под чадъра.

# 460
Моя преглед мина - не ми се смя АГ, нито ми се скара. Изписа ми магнезий, каза да продължа да пия утрогестан и ме прати малко да вардя леглото. Всичко е наред с нашето бебче. Живо и здраво, мърда с ръчички и крачета, сърчицето тупка, няма отлепяния и драми. Каза да почивам повече.

Не осъзнавах колко силни предпочитания имам за пол, докато не предположи обратното на това, което се нодявам. Малко се накривих от този факт. Както и от факта, че не обичам почивка на сила. Дано бързо отмине този период,  до края на месеца  когато съм на преглед пак и дано се опровергае пола 😅 Сега хем ми е криво, хем се чувствам като лоша майка 😅

# 461
  • София
Абе, ти си полежи там, пък после ще си лоша майка - гле'й к'во става като се роди и поотрасне. Аз може да нямам мое си, ама племенници дал Господ и знам, че лоша майка се става най-вече след раждането и след първата годинка Grinning Засега си просто ошашкана като някои други и това е. Аз също исках момиченце, ама не се чувствам кофти от това - нали няма да го върнем момчето, пука му на него (а и няма да му казваме, че сме искали момиченце) Grinning
Предния път бях по-спококйна преди прегледа и малкия се държеше за главата, сега сигурно среден пръст ще ми покаже, ако е все още добре и се шашкам излишно.

# 462
Нашето предположение от АГ е за момиченце, а аз много искам момченце. Дори и второ и трето пак бих искала да са момчета 😂😂 Някак  не си представях, че може да ми се падне нещо различно от това. Има време. Може да е срамежливко.

# 463
С първата бременност много исках момиче и се накривих, когато разбрах, че е момче. Винаги си се бях представяла като майка на принцеса 😁
Да, ама се роди синът ми и вярвайте ми, сега не мога да си представя да имам девойка 😁 Искам и второто да е момче, но съдбата отново ме предизвиква и очакваме момиче(ако няма изненади).

Мисълта ми е , че е нормално да се чувствате разочаровани, когато сте имали определени очаквания, но когато гушнете малкото шулулче, всякакви съмнения  и тревоги ще се изпарят мигом от съзнанието ви 😁

Относно лекарствата сега ми дадоха само фолиева киселина. С предната бременност приемах утрогестан до пети месец, през цялата бременност пиех магнетит и разновидност на аспирина, а първите два месеца кортикостероиди и естроген. Сега АГ-то иска да имам максимално изчистена от м дикаме ти бременност, тъй като предният път ми дойдоха много лекарствата

# 464
ММ иска момче. Аз преди също исках момче, но сега все по-често се представям като майка на момиче, едно mini me, малка кукла.. ❤️😀
Каквото и да е, ще го обичаме. 🙏 Нямам търпение да разбираме. ММ всеки ден пита колко дни остават до този Vision test. 😀 Той знаел, че всичко с бебето е наред, само пола не знаел. Искам да имам неговото положително мислене..

Общи условия

Активация на акаунт