Отговори
# 660
Dar88, и при мен стреса е отвън навътре. Аз имам мир и съм спокойна за детето си. Никоя приятелка не го и правила защото всички масово родиха 2020 и още не бяха навлезли тези тестове. Ние забременяхме малко по чудо и това ми дава голямо спокойствие, че Бог ще се погрижи до край до ни даде съвършен дар.  Може на някой да му звучи тъпо, но аз си карам супер леката и ненапрегната бременност въпреки  че съм на инжекции и грам не се притеснявам за здравето на детето.

Грижи се за себе си, ако ще инвестираш за изследвания инвестирай в неща, които ще ти помогнат спокойно да износиш до край - микробиологии, витамини, и каквото друго се препоръчва, за да помогнем на малкия човек да получи най-добрия старт и ние да сме здрави. Ако имаш притеснения пусни теста, ако ще те успокои - много тук споделиха, че това им е помогнало. Направи това, това което ти подсказва сърцето! Simple Smile

# 661
Коя седмица се появява линея нигра? И нормално ли е корема ми да се покрива с мек рус мъх ... 😳😀

# 662
Аз имах такава линия преди да забременея. Не знам как се появи. По едно време със съпруга ми - тогава още гаджета я гугълнахме, защото на него му стана любопитно (аз даже не помня кога я забелязах за първи път). От тогава все ме шегува, че съм имала някъде по-голямо дете и си създава някакви фантастични сценарии.

# 663
Не знам аз ли се бъркам,но тук по групите из форума съм срещала доста момичета с цветни снимки,поради един или друг проблем. И съм чела ,че след цветна снимка забременяват по-лесно и че има доста случаи на забременяли точно след нея. За пръв път срещам информация ,че би могло да е опасно ,че даже и съвети за аборт.

# 664
Dar88, и при мен стреса е отвън навътре. Аз имам мир и съм спокойна за детето си. Никоя приятелка не го и правила защото всички масово родиха 2020 и още не бяха навлезли тези тестове. Ние забременяхме малко по чудо и това ми дава голямо спокойствие, че Бог ще се погрижи до край до ни даде съвършен дар.  Може на някой да му звучи тъпо, но аз си карам супер леката и ненапрегната бременност въпреки  че съм на инжекции и грам не се притеснявам за здравето на детето.

Грижи се за себе си, ако ще инвестираш за изследвания инвестирай в неща, които ще ти помогнат спокойно да износиш до край - микробиологии, витамини, и каквото друго се препоръчва, за да помогнем на малкия човек да получи най-добрия старт и ние да сме здрави. Ако имаш притеснения пусни теста, ако ще те успокои - много тук споделиха, че това им е помогнало. Направи това, това което ти подсказва сърцето! Simple Smile
Думите Ви ми дойдоха като мехлем. Благодаря. Честно казано да правят тест ми идва стресово като вътрешно усещане. Аз също съм на инжекции и някой други хапчета и инжекциите ме напрягат също, но това има общо с това, че да кажем съм била ,,късметлийка", тоест не съм влизала в болници за себе си, винаги съм в норма и някак такова здраво усещане имам за себе си, ама то вярно звучи налудничаво, но наистина не съм взимала досега до 34 годишнината си хапчета без наистина да се е налагало - тоест много много рядко и всичкото това с прави това, ела тук сега, дай кръв, пий това ми разбива как да кажа или поне се опитва да ми разбие вътрешния мир. Вярвам че големия шеф знае на кой, кого,какво,кога. Не винаги разбирам,но вярвам. И сега вътрешно е така вярвам.
Ясно ми е, че и за пари се правят доста неща.
Изследванията ми до момента генерално са добри.

# 665
в монента си капя наривент аз

# 666
Коя седмица се появява линея нигра? И нормално ли е корема ми да се покрива с мек рус мъх ... 😳😀
Аз съм чела, че линеа нигра се появява при всеки по различно време, също така разделителната линия по средата на корема я имаме по принцип, но се пигментира по време на бременност от разтягането и хормоните. Има мами, които казват, че изобщо не им се е появявала. На мен с първата бременност ми беше видима в 6 месец

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 11:44 от Cveti_P

# 667
Момичета, как сте с апетита? При мен никакъв го няма, ако го има е само за нещо въглехидратно, а те са ми малко забранени. Месо не искам да видя, направо се отвращавам. Постоянно имам киселини след всяко ядене, дори след препечена филийка без нищо...

# 668
Да ти дам от моя и няколко кила в допълнение Grinning Имам изобилие и от двете Grinning Grinning Grinning

# 669
nickie9, дано скоро отмине този ужасен период при теб. Аз си се храня както преди, нито ми се е повишил апетита, нито ми е изчезнал..на мен пък вечер ми се хапва сладичко, а преди изобщо не си падах по сладкото

# 670
аз започнах да хапвам но с месото още малко греда.
Тук таме нещо мога но не особенно.
За киселини Бианацид се смуче то е някакво билково. Аз с дъщеря ми него ползвах че беше по натурално по състав.

# 671
Момичета, как сте с апетита? При мен никакъв го няма, ако го има е само за нещо въглехидратно, а те са ми малко забранени. Месо не искам да видя, направо се отвращавам. Постоянно имам киселини след всяко ядене, дори след препечена филийка без нищо...

Ами месо не ми се яде, казаха ми протеин кой да взема, но аз оставих тялото само да пожелае. До преди няколко дни карах предимно на макарони и картофи, и без сладко. Последната седмица ми се ядат отново яйца, боб, и неща от кайма т.е. тялото ми запопва да си търси протеина пак лека полека. Относно сладкото и там се върна апетита. Стремя се да правя 3 основни хранения на ден и 1/2 междинни. Преди бременността карах на без закуска и 2 основни 1 междинно. Казвам си,че карам ден за ден. Ако ми се прияде нещо ям, но гледам да не е цялата опаковка, ми да речен някоя друга хапка. За момента в понеделник влизам в 4ти месец и съм нагоре близо 2 кг,пия много вода и се стремя всеки ден да се разхождам когато не ми се гади на куче. И карам ден за ден - да се чете ако утре реша че ми се яде пица ям пица и толкова.

# 672
  • София
Апетита ми се възвърна след като спря да ми е лошо. Хапвам си, даже сега усещам, че съм по-често гладна. Не се ограничавам, но гледам да не се тъпча, наблягам на плодовете между храненията. Напълняла съм, но от предишната бременност знам, че задържам вода, а в жегите се наливам, и преди да съм бременна си пиех доста. Нещото, което е ново за мен е, че ми се дояждат някакви странни неща Joy Няма да казвам какво, но комбинациите са потресаващи Joy

# 673
защо бе Simple Smile кажи какви

# 674
  • София
Аз продължавам да не ям месо и доста други неща. Замествам месото с боб.

Общи условия

Активация на акаунт