Бременни и майки от проблемното 2007

• 41 990
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
това за плачливото бебе все едно аз съм го писала. Не помня колко време съм прекарала гушкайки Оги, заспиващ блаженно единствено върху корема ми.
Laughing
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2945418
Спокойно и този етап минава и идва следващия  Party
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3947855
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3520571
Хубав ден момичета
  bouquet

# 631
  • Варна
tini7, оправи ми настроението за целия ден  Laughing
  bouquet

Dji-Djo, всички сме го минали това, нормално е! Гушкай си детенцето и си го обичай, това е най-правилното отношение!

# 632
  • София
Хе-хе Тини, много сте сладки и двете! В тоя форум само хубави бебета! Grinning Сигурно, защото все са чакани дълго и са много желани, затова са и такива красиви! Да са ви живи и здрави, момичета! Много да им се радвате и много да си ги обичате Heart Eyes

# 633
  • Бургас
Хе-хе Тини, много сте сладки и двете! В тоя форум само хубави бебета! Grinning Сигурно, защото все са чакани дълго и са много желани, затова са и такива красиви! Да са ви живи и здрави, момичета! Много да им се радвате и много да си ги обичате Heart Eyes
  love001

# 634
  • Бургас
Момичета има ново попълнение в бебешкия отбор  Party
Малката СИМОНА на мама Веси /Vesimira /
Много щастие и късмет на малкото съкровище

# 635
  • София/Варна
Много обичам такива новини Simple Smile
бързо възстановяване за мама Веси и много  Hug за мъничката Симона Simple Smile.

# 636
  • Пловдив
Да е живо и здраво малкото пиленце и бързо възстановяване на майчето!

# 637
  • София
Момичета благодаря ви за поздравите  love001  love001  love001
От вчера сме у дома и по разбираеми  за вас причини още е пълен хаос в режима ни baby_neutral
Ще пиша по-подробно при първа възможност!

Целувки от нас Hug

# 638
  • София/Варна
Веси, виждам че за шестата ви годишнина ще си имате едно хубаво пискливо подаръче Simple Smile

# 639
  • BABYLAND
ЧЕСТИТО, ВЕСИ! Да е живо и здраво малкото съкровище.   bouquet
   Да се похваля, че се записах на "Училище за бременни". Трябваше ми навиване и поставяне на ултиматум от страна на някои  съфорумки, на които благодаря от сърце. Момичета, знаете си.  Hug
   Хахахахаха, миналата седмица ходих и на първата си Женска косултация. Както виждате, навреме се ориентирам и действам. За бой съм, ама трябва да се намери кой да ме напердаши.  Blush

# 640
  • Варна
 Хахахахаха, миналата седмица ходих и на първата си Женска косултация.
Shocked ти майтапиш ли се?
Иначе БРАВО за училището за бременни  Peace.

# 641
Честито на мама Веси,

да е здрава малката принцеса и да расте много усмихната!

Голди, ще ме скъсаш от смях.
Светли, Голди постоянно ходи на Аг и се следи, но явно ЖК й е убягнала. Само кремчета брюлета са й в главата Crazy

# 642
Само кремчета брюлета са й в главата Crazy

Абе не са са и само кремчетата в главата, скаморцата също и да не изброявам още какво Mr. Green
Ейййй Голдъне, напълни ми душата сестро като прочетох за Училището, чувствам се горда да знайш Hug Laughing

# 643
  • София
Леле, Голди, вярно ли бе, каке? Че ти вече си в последния триместър Laughing Поздравления за училището! И да си послушна и прилежна ученичка Hug

# 644
За бой съм, ама трябва да се намери кой да ме напердаши.  Blush[/b]
Аз, аз, може ли аз. Joy  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт