Бременни и майки от проблемното 2007

• 41 992
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
  • София/Варна
Благодаря ти kay Ran, днес съм на лекар и ще видим.
В повечето случаи се изписва някакъв магнезиев препарат заедно с но-шпа. Надявам се, че всичко ще е наред

# 616
  • София
Здравей,

теб защо те вкараха в болницата?  Мен снощи ме сви една контракция - направо не можех да мръдна...пих даспорал и но-шпа. Контракцията премина, но болката в матката остана. Сано дето не мога да определя дали болката е ниско долу в матката или в кокалите. Четох някъде че вече връзките започвали да се разхлабват и е възможно да се получи болка. Може и плацентата да се разширява и това да е причината. Токущо говорих с една приятелка която каза че ило нормално вече такива болки и контракции.

При вас как е?

Ама как сте изоставили темичката чак на 3 стр.  Grinning

Привет на всички!Много ми липсвахте през този почти месец отсъствие.Сега нямам много време за писане,но имам огромно желание да ви прегърна всичките-и майките и бременлийките.Казвайте всички как сте?Разбрах че имаме попълнения в темичката което е прекрасно и искам да честитя на момичетата и да им пожелая лека и безпроблемна бременност.Това деветмесечно приключение е прекрасно изживяване въпреки страховете,притесненията,неразположенията... Наслаждавайте се на новия живот който носите!
Когато имам време ще пиша повече за нашето момченце.Пожелавам ви лека нощ и ви желая утре да е прекрасен и усмихнат ден за всички!
Извинявай, че чак сега се включвам, вкараха ме в болницата заради нисък албумин в кръвта и отоци по краката и корема, с подозрения за прееклампсия, обаче не вдигнах кръвното и след няколко дни с Магнерич и Папаверин ме върнаха в къщи.
А сега док Стаменов ми изписа Гинипрал, увеличихме Магнерича и бебоците се кротнаха. Шават си , както си му е реда, ама не е онзи  екшън, в горната част равен корем, а около пъпа  две гъбки печурки, щръкнали и се движат #Crazy

# 617
  • BABYLAND
Разпис и от мен.  Mr. Green
   СВЕТЛИНКО, колкото и да казват, че времето лекува - не е вярно. Притъпява болката, но си има моменти, в които толкова силно и емоционално се преживяват спомените, че все едно ти с случва пак. Дано слънчице рядко се сещаш през какво мина. Не ти беше лесно, много преживя миличката ми, но ето, имаш си един БОЖИДАР, който ти доказва, че хубави неща се случват. Целуни го от мен и да знаеш, че много ме зарадва с ЛС. Прегръщам те, кукло!
   Отчета от мен ще е следния. Малкия шушон расте, упорито се опитва да ми нанесе трайни увреждания на вътрешностите. Не се спира да рита и то с пълна сила, а тя расте с всеки изминал ден. Корема ми се върти на всички страни, подскача и е много смешно като сме с приятели или в някое заведение, както седя кротко, изведнъж пупата ми се затриса яко.  Grinning Точно като гъбка се получава една издутинка от дясната страна на пъпа ми - там му е дупето. Много е сладко, да му се невиди. Баща му непрекъснато му говори, гали го, тупка го по дупенцето и го целува. Слушаме го със слушалки, долавяме сърчицето му, а е безумно сладко като се разхълца. Двамата затаяваме дъх и си го представяме как подскача целия от хълцането. Гимнастиките му започват още от през нощта, когато ме буди с ритничетата си и не се спира по цял ден. Бесовица. hahaha

# 618
  • Пловдив
Голдън Роуз,благодаря,че сподели с нас тези така красиви моменти!Дано скоро и ние се радваме на чудните моменти на бременността!Леки и прекрасни месеци до финала!

# 619
Розичке,да знаеш как се развълнувах като прочетох емоциите ти около движенията на бебко.Наистина е невероятно.Имам чувството че е минала цяла вечност откакто бях бременна и сега когато прочетох как хубаво си го написала ми долипсваха хълцането на бебето,издутинките които галех,движенията му.То и сега си хълца,ама като ти е пред очите ти се струва че се мъчи горкото и се чудиш как да му помогнеш.Това са си много специални преживявания.Наслаждавай им се  Hug

# 620
  • София/Варна
именно заради тези усещания ми се иска отново да съм бременна. Но засега трябва да порастя Оги Simple Smile.

# 621
  • София/Варна
Забравих да пусна пресни снимки на моя дреб: Оги яде ябълка и Оги се вози.

# 622
  • Варна
Розичкеsmile3525
Много хубаво си описала какво усещаш, хълцането и на мен ми липсва (ела го виж сега наяве как се ядосва и мърмори като хълца  Mr. Green ). Най-много ми липсва крачето под дясното ребро, с него най-много се милвахме  Laughing
Радвай се, има защо!

Dji-Djo, как си? Как е възстановяването? Търсих те тези дни, но не се обаждаш.

Kayrenn, голям бонбон  Heart Eyes

# 623
Светли,ами сега сме на етап плач до дупка и по цял ден.Днес например е спал общо за през деня около час и половина-два,но не на веднъж,а на порции,най-голямата от които за половин час.Направо не вярвам на ушите си,че в момента спи.Така и не успях да ти се обадя,тъй като не споделям възпитанието тип-нека си реве само иначе ще ти се качи на главата.Смятам,че бебе на 28 дни не реве,защото те манипулира,а защото не се чувства добре по една или друга причина и има нужда от помощ.Така,че аз откликвам на неговите терзания,но пък не остава време за нищо друго.
Кейрен,Оги много е пораснал и е много сладък.Да ви е жив и здрав,силен,умен и добричък.

# 624
  • Бургас
GOLDEN ROSE  Hug много мило. Радвай се на тези мигове.
Kayrenn големи сте сладури  love001
Момичета  Hug

# 625
  • София
Забравих да пусна пресни снимки на моя дреб: Оги яде ябълка и Оги се вози.

Много ти е готин и такъв синеок, абе веселяк отвсякъде Heart Eyes. Да сте живи и здрави и много да те радва. Laughing

# 626
  • София/Варна
Благодаря за милите думи, наистина не се усеща колко бързо порастват мъниците. Simple Smile Ето и на Тини куклата колко голяма изглежда на снимчицата Simple Smile.
Dji-djo, това за плачливото бебе все едно аз съм го писала. Не помня колко време съм прекарала гушкайки Оги, заспиващ блаженно единствено върху корема ми. За съжаление има много майки, които се опитват да "дресират" малкото човече още от първите му дни.
pitia, виждам, че и при теб бременността напредва, сигурно малките човечета здро те подритват Simple Smile.

# 627
KayRenn, ама много е сладко на мама мушмурочето!  Laughing Пу, пу, пу!
Розичке, толкова е мило, това, което разказваш!
Джиджко, слушай, слушай, сега ти се е паднало!  Hug Hug
Поздрави на всички мамита!   bouquet

# 628
  • София
Кай Рен, какъв синеок красавец си имаш! И колко е пораснал!
Джи-джо, сигурно мъничето много страда от тези колики! Гушкай го, за да не се чувства изоставено! Сега има най-много нужда от теб!
Голди, много сладко си описала усещанията! Върна ме толкова години назад! Като ти чета постинга, така ми се приисква да изпитам тия вълшебни мигове отново! Погали тумбачето от мен  love001

# 629
  • София/Варна
Като ти чета постинга, така ми се приисква да изпитам тия вълшебни мигове отново!
Аз съм сигурна, че ще го изпиташ, и се надявам да е колкото се може по-скоро.

Общи условия

Активация на акаунт