Бременни и майки от проблемното 2007

• 42 000
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
Дано всичко е минало добре и успешно Джи-джо!  Много си мислех за теб и малкото бебче което се появява на бял свят в тоя момент  Praynig Praynig Praynig

# 601
Джи-джо тази сутрин (още не знам точен час) е станала мама на юначе с размери 3,100 кг и 50 см. Да е честит първородния син на щастливите родители! Да расте жив и здрав и да ги радва много!
Позволих си да вмъкна цитат от друга тема. Но новината си я бива  Laughing Още една сбъдната мечта! Честито, Dji-Djo!
Ето я и темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=218071.new#new

# 602
  • В центъра на моретата
Честито на Джи-Джо!!!! newsm51 newsm51 
Пожелавам да е живо и здраво, да ви радва изключително малкото слънчице и да се гордеете с него като порасне!!!

# 603
  • София
И тук честито на Джи-Джо! Много радост да им донесе малкото човече!  bouquet   bouquet   bouquet

Благодаря на всички, стискали ми палци  bouquet
Засега ми се разминава Grinning
Става въпрос за пропуснат или отворен шев. Образувал се е хематом /сформированието за което писах/. Намалял е значително от предишния път. Кървенеето продължава, но е по-малко. На преглед съм на 5-ти. Все пак лекарката ме предупреди, че ако не спре, е възможен кюртаж или нещо завъртяно /което означава повторно отваряне с цел зашиване/. Но аз съм оптимист Grinning
Опитаха да ми вземат кръв. От обичайните места на двете ръце почти нищо не потече Shocked. От горната част на дланта събраха едва-едва една епруветка за ПКК и СУЕ /за желязо втора епроветка беше абсурд да се събере/. Ако количеството се окаже недостатъчно, ще ме викнат утре пак, а аз ще трябва да се налея с течности преди това. Било нормално при жени, кървили дълго, но аз се постреснах.

# 604
  • Варна
Алоу, темата на 3 стр., не ни е срам  Rolling Eyes Мернах в седмичната едно списъче на бремелинки, къде сте бе, момичета, пишете да ви се радваме!  Heart Eyes

Лекси, как си? Все те мисля с тия проблеми...
Розичке, как напредва борбата с контракциите?

Аз имам една почерпка да ви дам по повод моя курбан:

Днес стават 2 години от операцията ми заради извънматочната бременност. За мое учудване го понасям зле, постоянно за това мисля. А уж с бебенце на ръце било по-лесно да забравиш, глупости! Помня всичко, искам или не.

# 605
  Здравейте! Искам да попитам за нещо,което доста ме тревожи-бременна съм,но с високо кръвно(около150/110),а с хапчета го поддържам около135-140/85-100...Нямам белтък в урината,даже съм с занижен белтък(на граница от 68,аз съм с 52 newsm78)
  До преди 2-3 седмици бебчо се развиваше по план,но след ФМ се оказа,че е седмица близо назад-5дни,а  главичката е с 2седмици назад SadОбадих се на 3 доктори и никой нищо не ми обясни-как,защо,какво може би  е това ,до колко вреди и какво да правя от тук нататък...
Моля ви за съвет или,ако знаете нещо,споделете!!!! Praynig

# 606
juleto18,не знам дали ще те успокоя,но вчера обиколих трима гинеколози по подобен на твоя проблем(след преглед се оказа,че размерите на главичката са с 2седм. напред,а на коремчето с 2седм.изостават)Естествено аз уплашена и притеснена реших,че ми е нужно повече от едно лекарско мнение.И тримата лекари казаха,че при ехографа се допуска разлика от седмица-две и няма никакъв проблем,а при теб разликата дори не е в седм.

# 607
  • София/Варна
Хей, новите бременлийки, няма ли да се разпишете тук?
Съвсем ни опустя темичката.
Аз се завърнах от 3 месечното гостуване във Варна. Много се радвам, че успях да се видя поне със svetli и с прекрасния й юнак Simple Smile. Като си идвам следващия път се надявам срещата да е в по-разширен състав Simple Smile.

# 608
Ама как сте изоставили темичката чак на 3 стр.  Grinning

Привет на всички!Много ми липсвахте през този почти месец отсъствие.Сега нямам много време за писане,но имам огромно желание да ви прегърна всичките-и майките и бременлийките.Казвайте всички как сте?Разбрах че имаме попълнения в темичката което е прекрасно и искам да честитя на момичетата и да им пожелая лека и безпроблемна бременност.Това деветмесечно приключение е прекрасно изживяване въпреки страховете,притесненията,неразположенията... Наслаждавайте се на новия живот който носите!
Когато имам време ще пиша повече за нашето момченце.Пожелавам ви лека нощ и ви желая утре да е прекрасен и усмихнат ден за всички!

# 609
  • София/Варна
Хей, здравей, мила! Радвам се, че пишеш и всичко с вас е наред Simple Smile. Видя ли, че страховете са излишни Simple Smile.
Новите бременлийки сякаш бойкотират темата, затова изостава на 3-та страница.

# 610
  • Варна
Добре дошла пак при нас, Dji-Djo! Дано всички проблеми и непричтности останат зад гърба ти и се радваш на здраво и щастливо детенце!   bouquet

# 611
  • София
Здравейте и от мен, влезнах заради контракциите в 25 седмица, а то сме си имали темичка..., то бебета, то щъркели.
Честито на Dji djo , да ти е жив и здрав юнака и ти бързо да се възстановяваш  bouquet
Ние сме  с двама младежи, полът съвсем изяснен от любимият ни док Стаменов, ама нещо буйстват , въртят се, сменят си местата и нещо ми се стяга корема. Ще дочакам сутринта и почвам да звъня по телефоните Praynig

# 612
Здравей,

теб защо те вкараха в болницата?  Мен снощи ме сви една контракция - направо не можех да мръдна...пих даспорал и но-шпа. Контракцията премина, но болката в матката остана. Сано дето не мога да определя дали болката е ниско долу в матката или в кокалите. Четох някъде че вече връзките започвали да се разхлабват и е възможно да се получи болка. Може и плацентата да се разширява и това да е причината. Токущо говорих с една приятелка която каза че ило нормално вече такива болки и контракции.

При вас как е?

Ама как сте изоставили темичката чак на 3 стр.  Grinning

Привет на всички!Много ми липсвахте през този почти месец отсъствие.Сега нямам много време за писане,но имам огромно желание да ви прегърна всичките-и майките и бременлийките.Казвайте всички как сте?Разбрах че имаме попълнения в темичката което е прекрасно и искам да честитя на момичетата и да им пожелая лека и безпроблемна бременност.Това деветмесечно приключение е прекрасно изживяване въпреки страховете,притесненията,неразположенията... Наслаждавайте се на новия живот който носите!
Когато имам време ще пиша повече за нашето момченце.Пожелавам ви лека нощ и ви желая утре да е прекрасен и усмихнат ден за всички!

# 613
  • София/Варна
pitia, здравей  Hug
Малките юнаци вече растат и е нормално да са по-шавливи и да се появяват контракции. В повечето случаи, при оплаквания подобни на твоите, лекарите препоръчават мамата да си остане у дома до края на бременноста.
nivear, в коя г.с си? Не искам да те плаша, но при болезнена контракция в рамките на 2-рия триместър е добре да се потърси лекарска помощ.

# 614
Благодаря ти kay Ran, днес съм на лекар и ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт