Бременни и майки от проблемното 2007

• 41 990
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
  • София/Варна
Побут-побут... много се е затрила тая темичка, чак на 4-та страница Simple Smile

# 646
  • Някъде там...
Ами да взема да се запиша тук, като ново попълнение.  Crazy

Да се похваля, че ходих на нухална транслуценция и всичко му е наред на мъника.  Crazy

# 647
Жабче, отпусни душицата, всичко ще бъде наред.
Малкият човек е на топло и уютно, а мама е толкова любяща...

# 648
  • На един клон
Жабе,кажи за нухалната транс ненам си кво какво е точно,че скоро водехме дебат с какето ли беше,не съм сигурна.Аз залагах че е мерене на вратна ина гънка,а опонентката ми-нещо на носа.
Кое е?

# 649
  • Някъде там...
И двете.  Laughing Мери се гънката на врата и отделно се гледа дали всички костици на носа са налични - трябва да са 4. Оглеждат и мозъка, черепа, стомах, пикочен мехур, крачета, ръчички, гръбнак, пъпна връв, сърце, плацента.

# 650
  • Варна
Жабче, добре дошла в клуба  Hug! Абе май и други бременни момичета имаше тук, ама нещо ни бойкотират темичката  Thinking . Радвам се, че са ви добри резултатите.

# 651
  • Близо до София
Жабче,имам питане - в коя седмица се прави това...  newsm78 нухална транслуценция?

Hug

# 652
  • Някъде там...
Прави се в 12-13 седмица.

# 653
  • София
Жабче, добре дошла Hug

# 654
  • Бургас
Момичета да ви се похваля -в неделя станахме на 6 месеца  Peace Направо не е за вярване, как лети времето. Като си спомня как се притеснявах миналата година по това време - ФМ, амниоцентези, ехокардиографии

Да ви почерпя със закъснение
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4331359
Спокойна вечер и хубава седмица на всички
  bouquet

# 655
  • Враца
Аз да питам някой чувал ли се е с Момиче, струва ми се, че не съм я засичала скоро? Вчера се сетих за нея

# 656
  • Някъде там...
Честито Тини! Да ви е жива и здрава принцеската и голяма да порасне!

Ва, и аз се чудех как са, не се е мяркала скоро.

# 657
Здравейте и от мен Simple Smile
Честита половин годинка на сладката Бори Simple Smile Да е здрава, палава, но и да слушка мама и тати Wink
Вчера си писахме с Момиче. Добре са, растат и хубавеят Simple Smile

# 658
Добре дошли тук на новите попълнения! Разписвайте се по-честичко, че да радвате и нашите душички. Нали тук са нашите мамчета и нашите бебчета! Поздрави на целия ни щастлив отбор!

Честито, Тини!
Жива и здраве да расте и само радост и смях да носи в къщатат ви малкото съкровище!

# 659
Боже колко бързо минаха тези 6 месеца Laughing
Тини, много здраве, късмет и усмивки пожелавам на малката госпожица и на вас също. Много да и се радвате и тя да ви радва Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт