Отговори
# 90
За дрешките съм заложила на късо, дълго ръкавче бодита и ромпъри май се казваха тези с дълъг ръкав и крачолчета 😄 общо всичко са 12 бройки, като 62 размер преобладава за сметка на 56…. Не сме се изхвърляли с дрехи- магазините са на един клик разстояние дето се казва 😁
За прах за пране взех този Тео бебе лилав гел- не съм възхитена от него, но нека и с него да видим как ще се развият нещата по нататък с господина Simple Smile
Памперси на pampers premium care 1 имаше някъв промо пакет с 100 бр на цената на 50 та го взехме…
Не съм мн голям привърженик на мокрите кърпи- мисля по-добро от течащата вода няма, но сме взели няколко пакета на waterwipes за всеки случай….
Сглобихме леглото и количката и шезлонга, наредих криво ляво и нърсъри количката на колелца от jysk- че върнахме скрина преди време… освободихме с триста зора три шкафа от нашия си гардероб и там ще стоят останалите нещица на бебока… поне за сега…🫠
Багажа си го стегнах и чакаме 😄 в този ред на мисли някой с термин около 8ми август за Токуда от нас има ли

# 91
И аз мисля, че съм готова с всичко. Дрешките са 56 - 62, само за изписването е 50 и се чудя дали няма да е малко 😀
Два пакета взех размер 1 на pampers premium care. Стаята е готова, всичко е сглобено и подредено.
Заложих на прах на Сано Максима - лилавия(мирише уникално).
Багажа е стегнат, документите готови на 8ми съм на предварителен прием, и живот и здраве на 16-ти влизам за планово секцио, освен ако бебчо не реши друго 😀
Единствените и то през цялата бременост неразположения се появиха последните седмици, като болки отдолу. Имам чувството, че като легна вечер и костите ми започват да се разместват там, неприятна болка е, ии болките в кръста.
Качих до тук 16кг, надявам се с половината да се разделя още в болницата.
Всичко иначе е наред, като изключим факта, че все още не сме се спряли на име 😀☺️

# 92
В началото на бременността си все се молех да не кача мн килограми, че после как ще ги свалям 😃 Та сега вече в 9-ти месец съм качила общо 7 кг. и се бях притеснила, че са много малко .. Всеки ден се тегля и грам дори не помръдва този кантар. Според вас нормално ли е от два месеца вече да не съм взела никакъв кг. ?! 🤔

Имам само корем - в гръб дори не си личи че съм бременна. По принцип организма ми от тези, които им се “лепи” всичко 😩😃

# 93
Ох, на име и ние още не сме се спрели със сигурност.  

Дрешките при нас са много, защото са ни от братовчедите и баткото...дори остават неносени, а някои и с етикети. Искам да кажа да не се презапасявате.
Прах взехме Тео бебе синият. Мокри кърпи бебо и бебелан, а памперси мамиа 2-ка.
Само за родилното взех памперс премиум кеър 1 20бр.

За изписването съм отделила 2 комплекта  в два различни размера. Включват боди с къс ръкав и ританки/панталонче, чорапки, пелена за повиване. Материите са като бахретени, много лекички.

# 94
Мен, слава богу, ме изписаха. Вече съм си вкъщи и си ми е много хубаво.
Но...конецът от серклажа има бактерии и стептококи - трябва да пия антибиотик и да слагам вагинално някакво лекарство. Плюс това на жегата там, постоянно потене и ту климатик, ту не, съм настинала. Нямам глас, и имам някаква кашлица. За по малко от седмица трябва да влезна в релси.
Xelly7, не се притеснявай за кг. Аз съм +6 кг, а бебето днес го измериха 3150 гр. След раждането ще сме едни манекенкииии Hug

# 95
Здравейте момичета!Има ли някоя мама,която е ползвала памперси на Либеро,ако да какви са вашите впечатления?☺

# 96
Здравейте, мами. От утре вече сме в август месец! Много хубаво!
Как сте спрямо предния месец? Има ли някакви нови неразположения? При мен бебето рота много и много ме разпъва. Толкова, че, не мога да заспя или ме буди, ако има толкова активни движения. При вас има ли го?
Моето бебе се движи и рита почти непрекъснато и най-вече през нощта, но от това безсъние заради ужасните киселини съм толкова уморена, че когато спрат, веднага заспивам и ритниците не ме будят. Мен много ме мъчат киселините и ниското кръвно през последните 1-2 месеца..

# 97
Здравейте момичета!Има ли някоя мама,която е ползвала памперси на Либеро,ако да какви са вашите впечатления?☺
Аз съм ги ползвала 2012 и 2015г. Бях много доволна и сега пак взех от тях. Дано не са развалили качеството.
Ариелл, много си смела😃  Ама то с всяко следващо дете е така. Все ще има кой да оправи нещата, когато влезеш в болницата😃😃😃
Аз вчера си направих един планински преход от 2 ч.и на връщане имах доста контракции. Днес пак имам болезнени, но не е кой знае какво. Терминът ми е чак третата част на месеца😀
Но днес си приготвих изследванията за болницата, както и изпрах нещата за изписването. Утре ще ги гладя и сигурно ще изпера и останалите неща.
В четвъртък съм на преглед и след това докторът излиза в отпуск до 13 включително, так аче ще стискам😀😀😀

# 98
Дами, споделете откъде сте си купили дебели хубави обиколници или спално комплектче с обиколници към него?

# 99
Мами, вие ще дезинфекцирате ли гнезда, матрачета, столче за кола и тн по някакъв начин? И ще давате ли хора да се виждат с бебчето / да го гушкат? Ще гладите ли дрехите? Не ми е ясно кое е нормално и кое фанатично 😀

# 100
Мами, вие ще дезинфекцирате ли гнезда, матрачета, столче за кола и тн по някакъв начин? И ще давате ли хора да се виждат с бебчето / да го гушкат? Ще гладите ли дрехите? Не ми е ясно кое е нормално и кое фанатично 😀

Гнездото изпрах, дори се надявах леко да се свие, но надеждите ми не се оправдаха и си излезе в същия вид.
Матрака, столчето за кола и люлката-шезлонг минах с мокри кърпи и спирт и след това препарата на Фрош за детски играчки.
При нас съвсем в началото гостите са с бан - дори бабата и дядото. Бебчо ще е много малък и крехък, а и това са си нашите първи моменти като ново, младо семейство и сме решили да им се насладим в уединение. Ще има време да идват да го виждат, а за гушкането май клоня към фанатизма, но ще видим - може и да се разчупя като му дойде времето. 😁
Относно дрешките - ние сме без сушилня и изгладих всичко. На първо време ще продължавам да го правя.. те са толкова мънички, че като излязат намачкани от пералнята - на нищо не приличат. Единствено не гладих хавлиите, но така или иначе ще поставяме тензухена пелена върху нея преди да положим бебето, тъй че не мисля че е болка за умиране.

# 101
Благодаря ти!

# 102

Стола за кола, количката и люлката шезлонг изпрах изцяло, понеже им се сваля всичко (поне с това съм готова) 😅 На матрака няма да му правя нищо.
Аз и с баткото бях параноична, та не смятам че сега ще е по-различно. Целувки съм забранила, гушкане по-скоро по изключение от бабите/дядовците. Не ми е приятно да го подмятат постоянно откровено казано. Ще го виждат повече на разходки навън докато позволява времето.
Дрехите ще гладя, че баткото гладих до годинката и сега ми е гузно да не го правя, а и иначе са едни малки и смачкани 🙈😂

# 103
А на колко дни смятате да ги изведете навън?

# 104
И ние сме готови с приготовленията, всички нови придобивки са сглобени и по местата си в очакване. Дрешките са изпрани и изгладени. Аз също като k.bellezza взех за начало 56 и 62 номер, а за изписването съм предвидила и едни дрешки 50 номер, тъй като  очакваме фина дама и леко изоставаме с килограмите. За разлика от мен самата, вече съм +16, което като цифра ми звучи много, но ще ги мисля след раждането Stuck Out Tongue Winking Eye
Памперси взех единичка, надявам се да вършат работа. Като за първо бебче имам доста чуденки кое как се прави, но се надявам бързо да вляза в крачка.
Досега бях много смела, но откакто имам дата за секциото ме обзема паника Grinning Последните дни усещам леки болки ниско долу, наподобяващи ПМС. Дано лекаря не се окаже прав и да съжалявам за упоритостта си за няколко дни по-късна дата за операцията Head Band
Относно близки и роднини ми се иска да ни оставят да се насладим на момента като младо семейство с първа рожба и първоначалната еуфория докато осъзнаем какво точно ни се случва. Мисълта, че ще ни виснат на главите от ден едно ме напряга. А може и да е от напрежението около наближаващото събитие.
Момичета, желая късмет на всички, леки да са оставащите дни до раждането и да споделяме само хубави новини HeartFlowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт