Плюсове и минуси на човек

• 5 235
  • 83
  •   1
Отговори
# 30
Значи проблемът е в него, а ти се подлагаш на инвитро?!? Че що? Аз заради това бих го зарязала. Не ви е писано да имате заедно дете, а ти искаш да имаш дете, значи го разкарваш тоя. Това е знака на Вселената, който ти се изпраща.

# 31
Ако той не беше наркоман, а тя не приемаше този факт толкова спокойно (и аз се питам в каква среда живеят, та тя да се заблуждава, че хората масово имат този порок), историята щеше да изглежда различно.

# 32
Млада си още, имаш време да се преориентираш.
Той на 40г-едва ли ще се промени.

# 33
  • София
А секса как е по принцип?

# 34
Значи проблемът е в него, а ти се подлагаш на инвитро?!? Че що? Аз заради това бих го зарязала. Не ви е писано да имате заедно дете, а ти искаш да имаш дете, значи го разкарваш тоя. Това е знака на Вселената, който ти се изпраща.
Т.е ако проблемът беше в нея трябва да го търпи? Или да си търси човек с проблем, че и двамата да са проблемни?
Като пишете мислите ли??????

Защо един мъж си прави репродуктивни изследвания и ги крие от следващата си партньорка? Никой ли не си задава този въпрос?

# 35
Не знам защо се приравнява пушенето на цигари и пушенето на трева. Прекалени светци се нароиха тук. Към тревата и наркотиците съм абсолютно нетолерантна!

# 36
  • София
Ще се опитам да съм кратка. Живея с човек от около 3г.Още в началото на връзката ни изясних(ако разбира се си падне) , че искам дом, семейство и деца-каза, че иска същото. В началото както всяко начало всичко беше прекрасно докато случайно не открих изследвания по които установих, че той има репродуктивни проблеми и не можем да имаме деца по друг начин освен ин витро. С безкрайно много усилия успях да ни докарам до ин витро-минахме много изследвания, инсеминации и кандидатствахме по програма и ни одобриха от ЦАР за финансиране на ин витрото. Той пуши трева, а аз исках от него да спре да я пуши поне месец преди процедурата. Е не го направи, само празни приказки и обещания.Започна да се крие и да лъже, че не пуши, но за негово нещастие го познавам прекалено добре. Питах за плюсовете и минусите от гледна точка на това, че с повечето от останалите неща в ежедневието и вижданията ни си съвпада е отлично. Но отказът му да вложи малко от себе си, да бъде отговорен ме наведе на мисълта, че ложе би този човек няма да даде на бъдещото ни евентуално поколение това, което аз бих искала или по-скоро не искам бащата на децата ми да е тревоман.Да сега вероятно някой от вас ще кажат : "ами ти си си го избрала, знаела си какъв е". Да знаех, но според моите виждания и усещния когато става въпрос за нещо сериозно нещата трябва да са безкомпромисно и да се подходи с отношение и желание.

Репродуктивните проблеми на всеки може да се случат. Неприятно е, но зарадо това не бих оставила човека.
Но!
Пушенето. При положение, че си го молила да спре поне за инвитро-то - НЕ! Бягай и не се обръщай назад.
Аз, и без репродуктивен проблем бих прекъснала. Но в комбинация... та на него не може да се разчита в такъв важен момент.
Не, не и не!
Отивам да дочета.

# 37
  • Варна
А секса как е по принцип?

Че какво значение има, щом са налице други непреодолими проблеми? Тя го иска за семейство, не за жиголо.

# 38
Хахаха, какви въпроси, бе, момиче? Толкова ли ти е ниска самооценката, че изобщо още си с този човек. Той с действията ти показва какво отношение има към теб, ти си тръгнала да го интервюираш, за да видиш, дали имате бъдеще.
Ей, жените понякога наистина нямат грам акъл и е права приказката, че кой каквото сам си направи, никой друг не може.

# 39
Не разбирам как си представя да създаде семейство с такъв мъж. В каква среда ще расте детето им, дали е мислила за това?

# 40
Tой пуши, ама май вас ви хваща. Това е несериозно, чуденето ви имам предвид. Какво може да изградите с подобен човек, с един лъжец, че и зависим на всичкото отгоре. Създаването и отглеждането на дете е най-отговорното нещо на света. И най-трудното. Не просто няма да се промени, ще се влоши даже, когато детето се появи. Не си играйте на родители, защото това е най-долното нещо на света. Господ ви пази, вие се чудите дали да не си провалите живота. Лично аз не ви разбирам. Безотговорността е презирана от всеки нормален човек. Вие ще се промените с времето, не той, вие ще се промените с годините към много лошо. Спасявайте се мигновено. Човек, който не уважава собствения си организъм, не е способен да обича никого.

# 41
Тревата не предизвиква зависимост. Аз лично съм по-нетолерантна към пиячи от типа 'само една чашка дневно' или 'бирата не е алкохол' , защото тяхната чашка/халба няма спиране, за разлика от тревата.
В ситуацията друго ще ме отблъсне. Извинявам се за думата, ама този мъж не стига, че чичак на 40, не стига, че е ялов, ами и не си дава зор по въпроса. Явно няма семейни ценности, за сметка на това лъже, че има. А ти се притесняваш за някаква си трева.

# 42
Тревоман и без репродуктивни проблеми не е оферта. Комбинацията от трева, възраст, въпросните проблеми, лъжи, нежелание за съдействие и т.н. вече твърде странна.

# 43
Дали е трева, алкохол, хазарт... Все е зависимост и за мен е еднакво неприемливо. Не бих се чудила изобщо дали да се обвързвам с такъв човек, или не. А тя го иска за баща на детето си.

# 44
А тези репродуктивни изследвания с предишна партньорка ли са? Там какво е станало? Поредна жена си бие главата в стената с този екземпляр?

Общи условия

Активация на акаунт