Плюсове и минуси на човек

• 5 233
  • 83
  •   1
Отговори
# 45
Зависимостите настрана, макар че с тревата и аз бих била "по-скоро не". Но както и по- горе казаха - той ясно си ти показва отношението си към теб. Молиш го за нещо сериозно, преминаваш през какво ли не за това (нелеки процедури са това, а дори не са по твоя вина), а той ти обръща гръб и започва да те лъже. Моля?! Вместо да е самата любов и подкрепа на 2 крака до тебе, заради всичко, което си и правиш в тая връзка? О, не. Тръгне ли да ми се крие и лъже, дотам сме. Дето се вика, поне да имаше топките да седне да си признае честно, да се изговори защо не се е съобразил с молбата ти, да се потърси решение, защото явно има някакъв проблем.. Той се крие и лъже. Утре за какво ще те излъже, искаш ли да се питаш цял живот? Утре в кое ще те остави сама? Благодаря съм на такива слабаци.

# 46
Наистина, твърде много и твърде сериозни минуси и според мен. Остави го. Ти си на 32, имаш време да срещнеш друг. Ама него на 40 и стерилен не го виждам занапред.

# 47
на мен лично не ми е приятно да говоря с напушени хора, защото са едни… зомбирани, забавени…

Аз бих се запитала

1. Ако той никога не спре да пуши, зле ли ми е когато той пуши? Неприятно ли ми е с него в тези моменти?

2.Тревата може ли да повлияе негативно на бъдещото дете?

3.Мога ли да се доверя на този човек, изпълнява ли обещанията си, дава ли ми сигурност?

# 48
Едно е да пуши трева на двадесет и няколко от гъзария, под групов натиск, защото така се чувства готин или социално освободен, или по каквато друга причина се пуши трева. Но на 40 години все още да практикува и да лъже на всичкото отгоре говори за зависимост.

# 49
Лелее, той с цели 8 години по-стар. Аз само заради това щях да го зарежа. А тревоман бих зарязала на каквато и да е възраст. Не е кокаин или хероин, но си е наркомания все пак. Това е Пристрастяване както като към хазарта. Не бих забременявала от такъв, особено с ин витро. Некачествена сперма (смятам некачествена заради дългогодишното тревопушене) би ме било страх, че ще произведе дете с проблеми.

# 50
Разликата във възрастта за мен си е съвсем приемлива. Обаче зависимостта му и отношението към жената до него са огромни минуси.

# 51
Жената да се подлага на инвитро само заради мъжа, който не я уважава очевидно и не би спрял с тревата, а е на 40 г. - твърдо не.

# 52
Значи проблемът е в него, а ти се подлагаш на инвитро?!? Че що? Аз заради това бих го зарязала. Не ви е писано да имате заедно дете, а ти искаш да имаш дете, значи го разкарваш тоя. Това е знака на Вселената, който ти се изпраща.

Ох, аз нямах намерение да коментирам темата изобщо, ама тоя пост ми извади очите. Тревата я остави, там е ясно, ама какво ще рече, не им е писано.

Статистически проблемите със забременяването та главно при жените, не при мъжете. Ми дай сега тия жени да бъдат зарязвани, щото не било писано. Ама ше ви... леле

# 53
Не съм много наясно и не говоря от личен опит, но съм чувала, че при репродуктивни проблеми и опити за бебе, двойката спира всичко - цигари, алкохол, променя хранителните си навици даже, пък камо ли трева, пък камо ли след като авторката е помолила мъжа и проблемът е в него.

# 54
Явно толкова му пука на мъжа.

# 55
  • София
Значи проблемът е в него, а ти се подлагаш на инвитро?!? Че що? Аз заради това бих го зарязала. Не ви е писано да имате заедно дете, а ти искаш да имаш дете, значи го разкарваш тоя. Това е знака на Вселената, който ти се изпраща.

Ох, аз нямах намерение да коментирам темата изобщо, ама тоя пост ми извади очите. Тревата я остави, там е ясно, ама какво ще рече, не им е писано.

Статистически проблемите със забременяването та главно при жените, не при мъжете. Ми дай сега тия жени да бъдат зарязвани, щото не било писано. Ама ше ви... леле

Повече са при жените (нормално, по-сложна система), но не е толкова фрапантна разликата. Иначе разбира се, че на всеки може да се случи. Но той може и с тревата да си ги е докарал, а не спира. А ако после има увреди? Несериозно е жената да се подлага на толкова тежки процедури заради някой с такова отношение.

# 56
Може това да е начинът му да покаже, че не иска дете.

# 57
Според мен този човек просто не е сериозен. Станал дърто магаре и вместо не само да се замисли за деца, а да действа в посока правенето им, той си гледа тревичката.

# 58
Не е само несериозен, а е лъжец. И не заради тревата, а че не е споделил, че има репродуктивни проблеми, за които вече е знаел. И какво става - жената ясно заявява, че иска деца; започват да правят дете и не става, и не става, месец след месец, жената трябва да намери стара (?) спермограма, за да научи истината. Ама че безумна история. Чак нереална. Защо ще губиш нечие време по този тъп начин? По какъв повод е правена спермограма, кога, авторката е онлайн, ама нищо не пише... И подлага тялото си на процедури заради тази медуза, която няма достойнство за пет стотинки.

# 59
Затова да му бие шута докато не е пропиляла още повече нерви и пари.

Общи условия

Активация на акаунт