💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 108

• 39 625
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
  • au bout du monde
Ето още нещо от нея

На предната снимка си гледа телефона, явно сторитата пуска 😄

# 511
довечера ни чака трейлър, 20.00 ч
https://twitter.com/ailetvdizi/status/1705240984919929144

# 512

Привет, момичета 🤗🤗🤗

Леле, музиката ме накара да настръхна.

# 513
Привет!
Как сте, семейство?! Flowers Hibiscus Blue Heart
Лятото си отива. Време е за уютни вечери и сериали. И още много неща...Flowers Four Leaf Clover
Да си пожелаем интересен сезон, сладки дискусии, също така -  силни Аслан и Девин! 
В очакване на фрагмана за новия сезон...

# 514

Добър вечер! Hug От разбора на събитията в клипа на ShowTv забелязах, че по-голямата част от сцените бяха моменти на гняв и тъга, показваха Джихан и отношенията между Иляс и фамилия Сойкан. Аслан и Девин ги видяхме по-малко.
Нямам търпение да започне новия сезон. Със сигурност ще има много изненади. Първите епизоди най-вероятно ще са по-тежки, но се надявам финалните да бъдат свежи и романтични, както първите няколко. Heart

# 515
https://twitter.com/dizianaIiz/status/1705268474589679865

Много са хубави и тъжни...
Аслан прави нова маса, на която ще са отново семейство, но по неговите правила.

.........................
Майдрийм, радвам се да те видя!!

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 20:30 от Airra

# 516
Шоу нещо заспа, а аз чакам там да го пуснат 🤷

Нова маса, но дали ще има ново начало... Дев я няма на новата маса.

# 517
Майдрийм, добре дошла отново, радвам се да те видя! Kiss
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Прекрасни са! Особено Къванч сякаш е свалил поне 5 години от лицето си, а фигурата му е ммм ... Нямам търпение за превода! Сойкан имат нова маса, но Аслан е тъжен, най - важния за него човек липсва ... и той отива в Измир да си върне Девин, но дали ще успее ? Thinking Не вярвам да се разделят, те не могат един без друг.

# 518
Много са ни хубави.

РАЗКОШНИ СА, пу, пу пу 🧿🧿🧿

# 519
Здравейте Честит празник Фенче благодаря за превода на интервюто
Благодаря за подробните анализи
Беа добре дошла
Mайдрийм привет
Айре благодаря за трейлъра

# 520
А ето и превода:
Цитат
" Преди няколко месеца семейството ни беше разбито, точно по средата, като спукан чинар. Сега отново ще станем семейство около тази маса. Този път според моите правила. Но не като преди, а като истинско семейство. Без да се разделяме дори за ден. С любов, с нежност. Ако не се получи, тогава с кавги. Но всички заедно.
- Все още не е изобретено лепило, което да слепи разбитото семейство. Сега имаме различни пътища. Довиждане. Научих едно... Любовта е това, което ни убива.
- Научих едно... Любовта е това, което ни лекува.
Терзи Kiss

# 521
Фенче Kissing Heart, мерси за превода!!

качих го в ютуб.

# 522
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Ех, все едно ме върна Киво в 2012 г., честно!

Пепи, благодаря ти за прекрасните гифчета! Kiss

# 523
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Ех, все едно ме върна Киво в 2012 г., честно!

Пепи, благодаря ти за прекрасните гифчета! Kiss

точно, толкова е различен Heart
като за нов сезон и в стила на Къванч!!

https://twitter.com/dizianaIiz/status/1705273113015980301
Може ли един човек да каже толкова много с погледа си? Ти си напълно различен, Kıvanç Tatlıtuğ. 🙇‍♂️

и от канала в ютуб, леко са заспали
https://www.youtube.com/watch?v=sntQnqRQDmw

лека вечер!!

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 21:35 от Airra

# 524
Леле! Колко е променен Аслан! В другите сериали ги състаряват, нашия го подмладиха с 10 години. Голямо бреме е свалил явно от гърба си. Разкарали са портрета на стария Сойкан, Аслан си седна на мястото. Интересно, ако се появи Девин пак ли ще е втора на редичката. Столът й все пак стои.
Но колко тъжна изглежда Девин.... И все пак този сет от папарашките снимки си е баш от сериала. Този с късото бюстие.
Много искам, ако ще ги помиряват братята първо Аслан да го попилее малко Джихан. Още ме е яд на него, как си изсипа всичката омраза и гняв върху най-невиния в случая. Въпреки че, знаеше, кой е, му прехвърли всичко и му каза, че винаги ще са братя.
Много, много, много ми хареса!

Общи условия

Активация на акаунт