💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 108

• 39 601
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
Като, че ли Аслан носи халката си за разлика от Девин. Явно той ще се бори за нея.

# 526
Момчета, предварително искам извинение, ако има грешки, но се опитах да сложа субтитри.

# 527
Момчета, предварително искам извинение, ако има грешки, но се опитах да сложа субтитри.

Пепи, браво!! Hearts
само пропусна да кажеш, че трябва да се цъкне на иконката за субтитри/долу вдясно/, защото  не са вградени.

# 528
Пепе, благодаря за субтитрите. Явно Ибо вече има място и той на масата.

# 529
Айре, благодаря за трейлъра. Flowers Cherry Blossom
Фенче – за превода. Flowers Four Leaf Clover
На всички за снимките и коментарите, на Пепи за гифчетата и субтитрите. Flowers Sunflower

Аслан прави нова маса със собствените си ръце, така, както баща му е направил старата.
Безспокои го споменът за боя с Джихан.
Вятърът на промяната нахлува през отворените прозорци. Grinning
На мястото на глава на семейството седи Аслан; поглед към мястото, където преди беше портретът на Юсуф, но отклони погледа си.
Нова маса, нови правила, обаче зад гърба на Аслан си стоят двете госпожи, обърнали си гръб; те май са единственото оцеляло от преди, ако изключим столовете.
Интересно подреждане около масата. Ибо последно седеше до Аслан и Хюлия, но сега е от другата страна на масата до майка си, на мястото, където преди сядаше Джихан. Това е символично: Ибо преди смело изрази намеренията си, но присъствието на Аслан го кара да е предпазлив. Ибо сега черпи правото си от Сехер и скрива намеренията си, както и отношението към Хюлия.
Толга седи от другата страна – той е в развод с Лейля.
Хюлия гледа с очакване към Аслан, но той не я гледа в очите; отбягва и майка си, и баща си. Аслан вероятно има милион въпроси и към двамата, но за момента по-важно е отсъствието на Девин. 
Намеренията на Аслан вече са на път да се провалят; той предвижда да не се разделят дори за ден, но Девин е заминала някъде. Струва ми се, че и други неща ще му попречат на намеренията.
Много интересен диалог. Девин е песимист, а Аслан оптимист. Защо ли Девин мисли така? Дали защото стреля в Джихан, който и се откри и тя го обикна като брат, но стреля в него, за да защити Аслан?

# 530
Айре Heart Eyes Hands Plus1 Kiss
Цитат
точно, толкова е различен Heart
като за нов сезон и в стила на Къванч!!
Те от канала може и да спят, ама феновете не Smile За нула време над 100 коментара, най - много си харесах тези :
Цитат
Şimdiye kadarki diziler arasında en güzel yeni sezon tanıtımı olmuş ve aile yeniden daha güçlü birbirlerine bağlanmış(birde yargı tanıtımı tabi buda ay yapım özelliği olsa gerek heyecan verici)
Това беше най-доброто представяне на новия сезон сред телевизионните сериали досега и семейството отново се свърза едно с друго по-силно (и въвеждането на съдебната система, разбира се, това трябва да е вълнуваща характеристика на лунната продукция)
Цитат
bu Kıvanç ne yiyo ne içiyo yaşlanmıyo daha da muhteşem bi adama dönüşüyo
Този Къванч не остарява каквото и да яде и пие, той се превръща в още по-великолепен мъж.
Цитат
Geldi yine YURUYEN KARIZMAAAA
Ето отново ХОДЕЩАТА ХАРИЗМАААА
Цитат
Ayrı bir karizma olmus kıvanç abim😏💙
Брат Kıvanç има специална харизма😏💙
Цитат
Adam karizma yaaa❤❤❤❤eşi benzeri yok dünyada
Човекът има харизма ❤❤❤❤ няма друг като него на света
Цитат
Serenay ve kıvanç başka yoruma gerek yok ❤😢🔥
Serenay и Kıvanç, няма нужда от други коментари ❤😢🔥
Цитат
Her Anlamda Türkiye'nin En İyi Senaryoya Sahip En Kaliteli Dizisi Kıvanç Ve Seranayın Uyumu Muhteşem
Най-висококачественият турски телевизионен сериал с най-добрия сценарий във всяко едно значение, Хармонията между Kıvanç и Seranayı е великолепна
Благи, Сладка, Пепи, Ванче, благодаря и за вашите коментари! Kiss
Сладка, няма да свали Аслан халката си, ясно е, че той вярва в любовта им. Да видим само как ще си върне Девин, не се съмнявам в това, но кога ? А диалозите отново са прекрасни!
Аслан сякаш наистина е свалил огромен товар от гърба си Благи, много е различен след раняването,  изражението му е друго, някак по - омиротворен Thinking

Ванче, много интересен въпрос си задала, предстои да видим защо Девин е предприела тази стъпка.
Цитат
Много интересен диалог. Девин е песимист, а Аслан оптимист. Защо ли Девин мисли така? Дали защото стреля в Джихан, който и се откри и тя го обикна като брат, но стреля в него, за да защити Аслан?
Как двама души в една връзка виждат по различен начин любовта Thinking

Много ми хареса заявката на 2 сезон! Нямам търпение за още! Лека, дружки! Hug

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 22:42 от queen_fenka

# 531
  • au bout du monde
Дрехите на Девин са супер. Това забелязах първо. Къси дънки, бяла рокля, онова шарено сетче😃 Тъжна е защото е далеч от Аслан, явно е решила да го напусне. Той също е тъжен защото е без нея и ще се бори до край. Надявам се в епизодите да има оново чувството от първите епизоди на 1 ви сезон. Искам Аслан и Девин флиртуващи отново 😁
Аз честно казано не държа да се събират веднага. Предпочитам да има искри и закачки 😆

# 532
А, само аз ли не виждам Джейлян на масата?
Харесва ми, че в първи сезон видяхме как Девин се бори за Аслан  (7-и епизод), сега ще видим как той ще отиде първи.

# 533
Айда Аксел ще бъде в ролята на лелята Недрет.

# 534
Ванче, това страшилище не игра ли майката в Гюлджемал? И в още някакъв много популярен сериал, но не съм го гледала и не се сещам как се казваше.
Сега се загледах специално и наистина Джейлан я няма на масата. Дали са я изпратили някъде да учи?

Heart

Последна редакция: пт, 22 сеп 2023, 23:24 от Бл@гуна

# 535
  • au bout du monde
Ох в очите на Девин има сълзи 🤧

# 536
Благи, да, игра Зафер в Гюлджемал.
Не исках да ви плаша по това време, но не идва за добро.

И аз не бях забелязала, но Сладка е много наблюдателна и забеляза. Джейлян липсва.
Много се пръсна семейството: Джихан на една страна, Девин пътува сама, Джейлян къде ли е
 - създават възможности за Иляс.

# 537
  • au bout du monde
💥😻

Хареса ми как усеща Аслан и се обръща да го види. Някак предусеща, че това е той, че е там. 😃

# 538
Честно да ви кажа ще ми трябва още малко време да осмисля това, което видях и вашите коментари.

Благодаря ви ❤️

Междувременно сега видях още една изненада.

https://m.facebook.com/story.php/?id=397164817834916&story_fbid= … 4676&locale=bg_BG

Има превод на Boga Boga

# 539
  • au bout du monde
Лъвът в нападение. Жертвата в бяло.

Общи условия

Активация на акаунт