💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 108

• 39 571
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
  • au bout du monde
Хотел ще е. Точно там е и масата. Носи я в хотела и я оставя. И на сутринта тя слиза долу и той се появява. Тя може и да не помни как е попаднала в хотела.

Баща ми е скаран с руския.

Майка ми, Бог да я прости, гледаше сериалите на руски. Animal Dove

# 586
Камилита, възможен е и този вариант. Тя е с една и съща рокля, а Аслан в различно облекло.
А ти как ще го гледаш ?

А, Благи, появи се. Точно след като се приберах от работата и си викам, къде сега е Благи, която обеща за два дни да изпише темата 😜

# 587
  • au bout du monde
9 епизод - Аслан и Девин

10 епизод - Аслан и Девин

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 23:01 от La Libellule

# 588
Камилита, ти си качила и 10 епизод, супер 👍.
Сутринта точно си направих кафето, загледах си 8 епизод и телефона звънна и целия кеф отиде на кино.
Сега спокойно си изгледах всичко.
Ох, какъв манипулатор е Аслан, така още повече личи. В 9 серия, в леглото, той и разказа какво е правил, но така и поднесе информацията, че тя се усъмни кое е истина.

Качвам още една статия за езика на тялото, като тук са разгледани много повече варианти.

http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=56016

Все повече си мисля, че Хакан Бономо е изпипал и тези детайли.
Ето тези жестове на Аслан

Чакам новия постер да видя дали ще намеря препратки към написаното в статията.

Малко бижута от Башак

Лека 🤗🤗🤗

# 589
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за всичко споделено! Kiss
Ах, как ги чакам само ...

Днес би трябвало да ни зарадват с нещо ? Thinking

Имайте хубав ден! Hug

# 590
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Много се надявам довечера да имаме изненада.

Я фрагмент, я постер. Само се чудя на тези от Мави какво чакат.
Надявам се този път да не чакат до понеделник и че се съобразяват с излизането на сериала във вторник.

Аслан лъже 😜

Още една снимка от сета

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 591
  • au bout du monde
Тази вечер ще има фраг. Така казаха 😃

Започна гласуването за златните награди. Може да се гласува за актьор, актриса и за двойка 😃

https://www.altin61odulleri.org/?fbclid=PAAaaP5kNyB7ALj0AImIgvDz … ZF7Wf6zrrKKNR2R0M

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 20:58 от La Libellule

# 592
Здравейте във вторник.
Благодаря за всичко споделено: Пепи, Камилита, Айре, Дива, Благи, Фенче. Green Heart
Голямо разузнаване. Hands Clap  

Пепи, благодаря за размислите и примерите за езика на жестовете. Flowers Hibiscus Сетих се и веднага погледнах една сцена от еп.1, която ми беше странна с позата в която Девин заспа в колата на Аслан:  тялото и се отпусна, но ръцете и останаха скръстени. Сигурно, ако беше продължила да спи и сънят мине в друга фаза, ще изгуби контрол и върху ръцете. Или пък ни казват, че и по време на сън не губи контрол. Езикът на тялото е основен във всички постери досега, сигурно така ще е и в този, който чакаме, много го използват и на екрана. Нищо чудно, сериалът е мислен през психологията. Това не е заслуга само на Хакан Бономо, той е написал героите и техните действия, но преводът на вербалния текст на визуален език е работа на режисьора, актьорите и още много други. Който се занимава с кино, той е учил езиците, на които киното се изразява.

Девин плаши Хюлия не само с това, че може да отведе Аслан от семейството и така да остави семейството на Хюлия без глава, но и с професията си на психолог. Хюлия има този страх още от времето, когато Юсуф е бил жив. Всички знаят, че той се е нуждаел от психолог. На нея Юсуф каза, че вече не издържа. Джихан каза на Девин, че много съжалява, че не е имало такъв смел психолог като нея, който да помогне на баща му. Пред Иляс Юсуф казва, че няма с кого да говори. Дори Сехер знае, че Юсуф е страдал от депресия и когато Девин каза какво работи, Сехер я пита дали не може да помогне на сина и. Не е възможно всички да са знаели, а само Хюлия да не е знаела от какво се нуждае съпругът и. Също така Хюлия знае много добре в какво се изразява работата на психолога: „Да рови в душите на хората“. Но точно затова тя не е потърсила психологическа помощ за него. Страхувала се е, че Юсуф ще заговори за престъплението и за Джихан.

Имало е риск, когато изпрати Джихан при Девин, но Джихан не знае тайната. За Хюлия е важно Аслан и Джихан да се скарат и да стоят на разстояние, а и тя смяташе, че така ще раздели Аслан и Девин и няма да има време Джихан да сподели много пред Девин.  

Хюлия не е помогнала, защото се е страхувала от разкриването на тайната. Ясно е разбрала в последния им разговор, че той се готви за самоубийство: даде и наставления, изложи и „завещанието си“ – самата тя определи така казаното от Юсуф. Хюлия е била предупредена от Юсуф какво ще се случи. Но не е направила нищо да го спре, а после е прехвърлила вината на Джихан. Това и е послужило да го отдалечи от семейството.  Истината е, че не Джихан, а Хюлия не е предупредила за състоянието и намеренията на Юсуф. Джихан е спазвал обещанието към баща си да не говори за нищо от това, което се случва там в кабинета. По този въпрос знае може би нещо повече  татко Толга, който е бил близък приятел на Юсуф и вероятно е споделял и с него. А той може би знае и за 1978.

В началото Сехер е разделила семейството и е дала Джихан на Юсуф, а в края Хюлия не му е помогнала. И двете жени са прикривали тайната, жертвайки последователно първо семейството, което е било разделено, после и самия Юсуф. В този смисъл и двете могат да се отнесат към хората, които са гледали на Юсуф като на човек без сърце. Първо Юсуф е станал опасност за разкриване на тайната, а след това Сехер. Много често семейните тайни се разкриват неволно от възрастни членове на семейството, както стана и в Сойкан. Сехер каза на Девин, че Джихан е осиновен, откъдето биха тръгнали  следващи въпроси.  Затова Хюлия не допуска психолог и до Сехер, която не може да се справи със смъртта на сина си. Когато се изгуби, каза на Девин да не допуска Хюлия до нея, защото "тя много ме следи". Хюлия се е страхувала както от хора отвън, така и от тези в семейството, които са знаели тайната.

Какво ще бъде продължението на семейната история на Сойкан след този финал скоро ще разберем.
Много ми хареса тази сцена.
Отделно стегнатия разказ и връзка между начало и финал на сезона.

В очакване на нещо тази вечер.  Nature Sparkles

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 15:36 от vanja@

# 593
  • au bout du monde
Много добре казано за Хулия. Тя добре умее да вменява вина и да разделя.

Научих един спойлер. Пратиха ми го на лично. Слагам го в спойлер, не всеки би искал да знае. Нека се обсъжда само в скрит текст. Знам колко е гадно да разбереш нещо без да искаш.
Скрит текст:
Казаха ми, че Девин след като изгуби бебето, няма да може да има повече деца.

За мен това не е съвсем сигурно и очаквам на края да стане чудо. Много случаи има такива в медицината. Така че не го приемам за нещо крайно.  

# 594
Ванче, Пепи, Камилита, благодаря ви за споделеното! Kiss

Не остана ... скоро ще видим какво са ни подготвили екипа на Семейство.
Явно днес няма с нищо да ни зарадват ...

Хубава вечер, дружки!

# 595
  • au bout du monde
Ох, мен ме е страх да гледам фраг, ако го пуснат🫣 Не искам да гледам предварително.
А като се знам, че няма да издържа да не погледна🫣

# 596
Благодаря, момичета 🤗🤗🤗

Писах повече от петнадесет минути и всичко изтрих.
Утре отново.
Сега ви казвам, лека 🤗🤗🤗

# 597
Добро утро, дружки! Hug

Пепи, случвало ми се е, много е гадно ...
Цитат
Писах повече от петнадесет минути и всичко изтрих
Дано днес вече ни дадат нещичко, няма време, само 6 дни останаха. Много ми е любопитно дали Аслан още сега ще си върне Девин, не вярвам, че ще е лесно този път, колкото и да го обича.

Имайте хубав ден! Hug

# 598
  • au bout du monde
Мисля че макс епизод два и ще се върне.🤔 Няма как тя да си стои в Урла, а той в Истанбул.  
Или тя трябва да се прибере в Истанбул, но прибере ли се Аслан няма да я остави на мира 😄
Мисля си, че сега той е твърдо решен да са заедно и ще използва всякакви методи да я убеди.

Но и сега 2 месеца не са се виждали. Преди бяха 2 седмици и Девин отиде при него. Вече не му се чака. Явно й е дал време тя да помисли, а той да постави в ред семейството си.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 10:54 от La Libellule

# 599

Привет, момичета!! Hug
Благодаря за споделеното, коментарите, спойлера!!

новия сериал набира скорост Expressionless
Скрит текст:

Девин нали работи в Истанбул, там й е офиса и трябва да се издържа по някакъв начин.
в онова видео, което излезе- Девин пък гонеше Аслан.
Още няколко дена и ще видим какво ще ни сервират.

хубав ден!!

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 12:28 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт