💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 108

• 39 566
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Не остана. Обратното броене си върви. И аз днес видях рейтинга на Див. Много добре върви, но се надявам, че няма да бутне Семейство. Те си бяха стабилни цял сезон.
Аз искам Девин и Аслан да са разделени поне 2 епизода. Не мога да преглътна масата с Аслан начело и мама отдясно. След всичко, което им причини Хюлия, не искам да я видя и на снимка, камо ли пак като кралицата майка. И Девин да седне до нея? След всичко? Не! Девин далеч, Аслан да избира. Явно това е избрал, защо и как ще разберем. Може и аз да греша и нещата да не са такива, каквито изглеждат. Дали днес няма да има някой тийзър, трейлър, фраг или каквото и да е. Или пък спойлер, фенски клип?
Лек и успешен ден, лейдис! Hug

П.П. За изписването на темата си пазя силите, защото имаме 6 дни и само 9 страници, когато наближим, ще се раздам достойно Joy

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 15:55 от Бл@гуна

# 601
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Когато Девин си тръгна в 7 серия Аслан я предупреди, че няма да я потърси. Ситуацията сега е съвсем различна. Тя го спаси от Джихан, най- малко. Пишат, че в този епизод ще има много ретроспекции и ще разберем какво се е случило за тези два месеца.
Както Ваня го описа Аслан и Девин са част от голямото семейство, няма как Аслан да скъса нишката с тях. Хюлия, добра, лоша му е майка. Ако разкрие напълно тайна пред Аслан/ в което се съмнявам/ може би той ще я разбере и така ще му бъде по-лесно да убеди Девин. Освен Илияс вече и Джихан я знае и той няма да има никакви прегради срещу Сойкан. За Аслан обаче ще стане чисто психологически трудно да разбере отношението на брат си, а от там и да даде адекватен отговор.

И аз видях рейтинга на новия сериал. Прочетох, че другия вторник щели да дават и повторение на Рибарче/така му беше името, нали?/
Надявам се да си направят правилната стратегия, а и конкуренцията винаги е нещо стимулиращо.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 602
  • au bout du monde
Аз очаквам тя да го е напуснала с писмо. По думите й от фрага казва сега сме на различни пътища. Довиждане. Навежда ме на мисълта, че това е писмо, което се чете.
Може дори да е казала да не я търси.

Но за мен Аслан е дал време да помисли и да се съвземе. Събитията са много. Дете няма вече. Спойлера, който споделих също може да наклонил везната за нейното заминаване.

Но очаквам един омайващ Аслан и да се бори до край. Той трябва да покаже, че ще има промяна. Че любовта лекува.

Защото реално, ако имам приятелка в положението на Девин, ще й кажа да не се връща 🫣 Аз не вярвам особено, че би имало някаква промяна. Реала е съвсем разлипен, но това е филм и виждаме, че Аслан наистина я обича и иска да се промени.

# 603
Пепи, донякъде съм съгласна с теб. Всеки е свързан със семейството си, но докато е така при Аслан, какви шансове има да създаде собствено? Или Девин в именто на любовта трябва да загърби всичко и да стане част от неговото семейство? Не знам, нека да видим, на къде са поели. Аслан е манипулатор и то изкусен. Хюлия не му отстъпва. Явно им е семейна черта Grinning
Да  не забравяме, че и лелята престои да се появи, дълбоко се съмнявам, че ще е от положителните герои.
Нека малко да се разделят и да се съберат осъзнато, доста бързо и динамично им се развиха отношенията. Чувствата им са искрени, истински и силни, но имат да изгладят някой ръб.

# 604
Благодаря ви за споделеното и днес, дружки! Kiss
Аз ще си чакам какво е решил за нашите АсДев Хакан Бономо, няма да правя догадки какво точно е станало. Но, отново казвам - много се надявам Девин да не е направила аборт по собствен избор, защото ще ме разочарова, това дете не е само нейно, а искам да продължавам да се възхищавам на това смело и принципно момиче.
И днес не ни дадоха нищо ... Затова ще ви споделя нещо, на което попаднах във фейса, в една от руските групи.
Цитат
Статия от 2021 г. от Фунда Дуру за Instagram профила на Башак Дизер Татлъту.
Анатомия на акаунта в Instagram на Башак Дизер Татлъту.

Затегнете предпазните колани. Или се отпуснете. В този раздел говорим за "страхотните“ животи, които съществуват сред профилите в Instagram, където никой не е разочарован, нещастен и всичко върви добре. Гост на Posta-Portrait тази седмица е Башак Дизер Татлъту.
 Звезда, сияеща сред калта ...
Въпреки че съм в Instagram много пъти през целия ден заради моя навик да работя с ръцете си, станах доста добра Instagrammer през последните два или три месеца. Пандемичният процес те кара да обезумееш. Дори не е нужно да споменавам влиятелните хора, които имат енергията и времето да качват десетки или двадесет истории онлайн през целия ден.
Снимки, видеоклипове, истории привличат вниманието ви. Това е като кошмар... Чувствителното ми сърце започна да се уморява да гледа живота на хора, които не познаваме, изморих се да гледам профили, които не означават нищо за никого и които не те вдъхновяват с нищо. Имам чувството, че губя ценното си време на тази планета и започнах детоксикация в Instagram!
Чета само оригинални, вдъхновяващи и пост-арт профили. Това, което също е от първостепенно значение за мен, е да се съобразявам с тези профили, от които не се срамувам и гледам без главоболие.
В този момент хвърляме поглед към профила на Башак Дизер Татлъту, ярка звезда в калта на социалните мрежи.
  ПРЕКРАСНА, ПРЕМЕРЕНА И ВДЪХНОВЯВАЩА...
Дискретна, но винаги добре поддържана, елегантна и стилна. От утре и аз започвам да спортувам.
Казах ви: "Сега разглеждам само профили, които ме вдъхновяват.“ Нейният профил е елегантен, дискретен и вдъхновяващ, точно като самата нея. Тя не поставя последователите си в кома. Тя има силен, социален, уверен профил. Тя често споделя снимки с близките си приятелки Денис Маршан, Зейнеп Юнер и сестра си Букет Дизер.
Тя подкрепя правата на животните и равенството между половете и излага ясно позицията си по тези въпроси в профила си в Instagram. Видях в биографията на профила й, че сме учили в едно и също училище (Central Saint Martins, Лондон). Когато видя някой от Сейнт Мартинс, се чувствам все едно съм се върнала в родния си град. Не го приемайте на сериозно, когато казвам "моят роден град", основно вярвам в родните си корени.
 НЕВЕРОЯТЕН БАЛАНС
Възхищавам се на отношенията им с Kъванч Taтлъту. Те имат много общо, същността им и вкусът им ги свързва един с друг. Трудно се показват пред камерите, където и да отидат, но те много добре умеят да запазят спокойствие, хладнокръвие и премереност, когато се появяват на публични места.
Тук има страхотен баланс. Тя е омъжена за един от най-популярните актьори в Турция, но никога не се е променяла от началото на своята линия. Тя беше много критикувана и продължава да бъде критикувана, но никога не наруши позицията си, своята женственост. Съжалявам тези, които и завиждат, но не мисля, че нея това я вълнува. Довиждане.
Източник: www.posta.com.tr

Какви са слънчица само и двамата Heart

Лека вечер! Hug
Хайде, да видим, дано!!!
Цитат
A İ L E ⚔ F R A G M A N

🅽︎🅴︎🆆︎

Второй отрывок ко второму сезону выйдет сегодня вечером.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 19:23 от queen_fenka

# 605
Здравейте Благодаря момичета за всичко споделено
Диве благодаря за резюметата и прекрасните снимки
Ваня за подробните коментари
Фенче за превода
Пепи за всичко споделено и статиите

Днес ще има фраг

https://twitter.com/ailetvdizi/status/1707063851005407525

# 606
Официално

# 607
# 608
Много странен фраг. Поразбрах това онова, но искам да видя с читав превод.
Лейла каза на майка си да не се страхува, защото дъщеря й се е върнала. Джихан май за някакви пари говореше. Девин се страхува..
Аслан с белезници. Уж Джихан засилва колата с майка си срещу стена. Съвсем ме объркаха.

# 609

тоя гиф не стана като хората....

Терзи мерси!!
кратък фрагман
Аслан с белезници накрая....
Джихан иска да му вземе всичко
Девин прекалява с чашката....
Аслан каза, че може да имат дъщеря Thinking

Къванч е много готин!! Heart Eyes

Фенче Kissing Heart, мерси за споделеното за Башачка!

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 20:57 от Airra

# 610
Ох, вече наистина нямам търпение Heart Eyes
Преди да поразгледам трейлъра по-подробно видях нещо интересно на ръката на Девин:

Интересно ми е как ще интерпретират значение на слона.

# 611
То че ще е тежко, тежко ще е , но много ми харесва за сега , че се набляга на Аслан и Девин.

Сладка, благодаря , много интересно . Този слон не е случаен.
 Всички изглеждат във форма.

# 612
Терзи, благодаря! Kiss Божее, какво ли ни чака Thinking
Ето превод:
Цитат
Искам да ни дадеш още един шанс. Искам да ми дадеш още един шанс.
- За да стане всичко още по-лошо?
- Какво по-лошо от това?
- Какво може да бъде по-добре?
- По-добре? Например, може да имаме дъщеря.
- Страх ме е, по дяволите! Страхувам се! Страх ме е от себе си! Няма никаква любов!
- Не бой се, мамо. Дойдох. Твоята дъщеря дойде.
- Ще ти отнема и властта, и парите. Ще взема всичко, което имаш. Всичко! Добре дошъл в ада.

# 613
  • au bout du monde
Мисля си, че Аслан не знае, че бебе вече няма.🤔 Поне той така говори сякаш тя е бременна.
Вероятно е той да не знае за аборта. Може и за това да се чувства зле и да не иска да са заедно. Едно на ръка другите неща.

А може и да говори за в бъдеще. Не точно за това дете.

Познахме, че тя е пияна.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 21:59 от La Libellule

# 614
Терзи, благодаря за фрагмана. Flowers Cherry Blossom
Фенче, за превода. Flowers Sunflower
На всички за коментарите. Flowers Bouquet

Като за ада е добър.
Джихан раздава наказания.
Аслан ще мине всички кръгове на ада, кого по-напред ще спасява.
При срещата им мисля, че Девин вече е изгубила бебето.
Може би в сцената, когато е с цветната дреха.
Дали Джихан има връзка с това??
Лейля не се е върнала за добро.
Хюлия се движи с много висока скорост…
Хаос, не знаем кога се случват и какви са точно тези събития.
Най-интересното е татуто на ръката на Девин – слонче.
Какво точно от слона, ще разберем нататък.
Но го усещам като добър знак.

Общи условия

Активация на акаунт