💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 108

• 39 564
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
Слонче има и от Хакан Бономо

И фрага почва с ръката на Девин и изображението на слонче.
Някакъв неин знак е.

Съгласна съм, че Аслан все още не знае за бебето.

Къванч е в превъзходна форма, а
точно след месец ще стане на 40 .

# 616
Не вярвам Аслан да мисли, че Девин е бременна и с такова умиление да й говори докато тя е пияна като кирка. Противния Джихан е насочил цялата си злоба срещу Аслан. А може и срещу Хюлия, но едва ли, тя няма особена власт. Харесва ми новата Лейла! Много. Явно Аслан ще се бори за Девин, казва "Иска ми се да ни дадеш още един шанс",а тя ще трябва да се пребори със себе си. В едно съм сигурно, Аслан и Девин ще са заедно! 😉
Малко по-различен фраг очаквах. Нямам търпение.

# 617
  • au bout du monde
За мен Аслан не знае, че вече няма бебе.

Излишно е да казвам, че нямам търпение.

Едва ли е очаквал така да я завари.

# 618
Но пък сякаш я разбира, с такъв мил глас и говори.
Той е оптимистта в момента.
Много ми харесва песента, която са избрали.
Намерих я в you tube  .
Ваня, и аз мисля, че в момента, когато Девин е с шарените дрехи нещо става с нея.

Лейла, нали си тръгна в 13 епизод. Сега се връща, но вече е друг човек.
Всички са срещу Хюлия.

# 619
А може би тъкмо тогава е разбрал, че бебе няма, като я е видял толкова пияна ? Thinking Затова вървеше така бързо пред нея, а тя го гонеше и крещеше ? Как ще се дочака вторника Smile

# 620
  • au bout du monde
Как очаквате да й говори, като тя е пияна? Laughing
Разбира се, че ще бъде мил и спокоен, защото не се знае какво може да й щукне на нея. А и с пиян човек така се говори. Мирно и кротко.

Може да губи бебето на момента с шарените дрехи. Напиването е в следствие на мъката й. А той пък точно тогава ще й говори за деца.

Този път на Аслан ще му е  доста по-трудно. Четох, че 3 епизода ще са разделени.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 22:43 от La Libellule

# 621
Само дето не се знае кое се случва първо, кое после Stuck Out Tongue Closed Eyes Все си мисля, че първо говорят, а след това Девин се напива, ама стига сме си блъскали главите, скоро ще разберем кое как е. Аз лично не видях да и се случва нещо на Девин с шарения тоалет Thinking Най- големия майтап ще е, ако бебето все още си е на мястото Thinking
Лека! Hug

# 622

за секунди е сцената, но не изглежда добре.
и аз съм на мнението, че Аслан не знае за бебето, че го няма.....

момичета, лека!

# 623
Добре ни объркат. Изгледах го много внимателно и бавно.

В началото и двамата са с бели дрехи.

После при разговора ако се загледате по -добре в Девин ще видите цветната презрамка на рамото й и Аслан е с друга риза.

На Девин и става лошо на сватбата, вижда се булката за малко

Опитах се да направия скрийншотове, но така стана по добре.

Така нещата изглеждат малко по различно от първоначалното впечатление, че той говори докато тя е пияна.

# 624
  • au bout du monde
Ето фрагмана с бг суб. Cupid

Докато е пияна мисля, че няма да има разговор.
Много скоро всичко ще разберем Laughing

Разговорът е когато е със шарените дрехи. Smiley

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 23:49 от La Libellule

# 625
Камилита, много , много благодаря HugHeart Eyes Супер е така .

Песента .

Текстът с гугъл преводач.

Скрит текст:
„Дни на брюнетки“
Никога не би ме оставил така
ти не би
Минаха месеци, раздяла
Ти си луд
Недей, недей

И ти ли си?И аз не се сещам за теб?
Ти ли говориш за изтриване на всичко?
Възможно ли беше да отидете така?
Така че отново съм разочарован
Отново ти липсвам
Черни дни отново ме налегнаха, уви.
Пак съм разочарован, пак копнея
Черни дни пак ме налегнаха
Недей, недей

И ти ли си?И аз не се сещам за теб?
Ти ли говориш за изтриване на всичко?
Възможно ли беше да отидете така?
Така че отново съм разочарован
Отново ти липсвам
Черни дни отново ме налегнаха, уви.
Пак съм разочарован, пак копнея
Тъмни (без теб) дни отново ме налегнаха

# 626
  • au bout du monde
Щом сценариста е споделил снимка със сърце и слонче, надявам се да е за нещо хубаво. Прочетох, че било символ, на сила, мъдрост, лоялност и  късмет. Smiley Малко съм обнадеждена.

Девин отиде ли в този дом ще се погуби. Не съм много оптимистка, че нещо ще се промени. Враждата тепърва започва и ще има още жертви.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 00:45 от La Libellule

# 627
Добро утро, момичета 🤗🤗 🤗

Много се надявам тези знаци да са за добро.
Интересно как Джихан ще се отнася към Девин сега. Той имаше нужда от нея, но изстрела как ли му е подействал. Питам се дали ще има отделна линия на отмъщение към нея и семейството й. Тогава тя би попаднала в друг кръг на ада, защото едно е да пазиш себе си, съвсем друго ако са застрашени най-близките ти, в това число и омразния и баща.

Има информация за включване на още един режисьор.

Харесва ми, че включват и женския поглед, имайки предвид, че има и нова сценаристка.

Нямам време да потърся за символа на слона като татуировка.

До довечера. Хубав ден 🤗🤗🤗

# 628
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте момичета

Благодаря на вскичко което сте коментирали!
Ванче Hug страшно интересен ми беше да прочета поста ти относно съпоставката на трите семейства! Страхотно задълбочен анализ си ни донесла! Благодаря ти!

Фрага го видях и поне за мен е много объркан! Обаче какви искри отноло пламтят в очите на АсДев! Ма много са готини Heart Eyes. Да ви кажа изобщо няма и да гадая кой, какво, кога, защо! Хареса ми завръщането на Лейля, силна, решителна, готова за борба! Хюлия ще има още един проблем на главата си, от "послушната" до момента дъщеря!

Нека да почнат, пък ще ги мисля тогава!
И без това още съм в шах и мат от старта на новия сезон на Присъда! Все едно до сега съм гледала друг сериал!

Един прекрасен Аслан Heart Eyes

# 629
Добро утро, дружки! Hug

Пепи, ммм ... Heart

Ами дано присъединяването на тази режисьорка е за хубаво.
Ето какво намерих за тату слонче
Цитат
татуировките на слонове се считат за символ за късмет. За много африкански и азиатски култури слоновете са признати за голямата си сила. Те също са свързани с божественост и доброжелателност. Други значения, с които можем да се свържем слон татуировки те са лоялност, мъдрост, сила, вярност, дълголетие и късмет.
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss А аз гледам първия фраг с шарения тоалет и се чудя къде видяхте този момент Stuck Out Tongue Closed Eyes Бях го изпуснала във втория. Не се знае какво се случва в този момент с Девин, едва ли ще пие толкова, ако все още е бременна Thinking Скоро ще видим.
Коте Kissing Heart и аз така, ще си чакам търпеливо и няма да гадая, ясно е, че ни объркват с тези фрагове. А АсДев както винаги са зашеметяващи заедно, сигурна съм, че всичко ще се оправи между тях, да видим кога обаче. Усещам, че Девин не го е загърбила, въпреки, че му каза сбогом, любовта и е още жива към този мъж, колкото и да не иска.
Още един превод, този май е по-добър.
Цитат
- Искам да ни дадеш още един шанс. Моля за един шанс.
- Всичко само ще стане още по- лошо.
- Какво може да е по-лошо от това, което имаме сега?
- А нима може да стане по-добре?
- По-добре? Например, може да имаме дъщеря.
- Много ме е страх! Страхувам се! Страхувам се от себе си. Не искам да знам такава любов.
- Не се страхувай, мамо. Аз дойдох. Дъщеря ти дойде.
- Ще взема и силата ти, и парите ти. Всичко, което имаш и дори това, което нямаш, ще ти го взема! Добре дошъл в ада!
Имайте хубав ден, дружки! Hug

Общи условия

Активация на акаунт