💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 108

• 39 595
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Честит празник на всички . ❤️
Пожелавам ви винаги да носите в себе си Вярата, Надеждата, Любовта и Мъдростта.😍

Малко информация.
https://www.pravoslavieto.com/life/09.17_Vjara_Nadezhda_Ljubov_Sophia.htm

Чакането на края, като че ли е най-трудно. Снощи имаше информация, че днес ще бъде повторението на 13 епизод по Show tv.
Лека полека и канала се настройва към завръщането на Семейството.
По 9 епизод ще пиша по -късно.

Желая ви хубав ден 🤗🤗🤗

# 451
Привет, дружки! Hug
Честит празник! Ако има именици сред вас да са живи и здрави! Flowers Hibiscus

Цитат
Никога вяра не губи-
животът е пад и висини:
след дъжд появявя се дъга,
а след тъмното- светлина!
Подклаждай надеждата си, ти,
Надежда за по-щастливи дни!
Нека винаги да те крепи-
мечтите си ще осъществиш!
Винаги с Любов гледай на света!
С Мъдрост движи своите дела!
Че с Вяра, Надежда и Любов
толкова красиво се върви!
Милка Пенчева

Пепи, така е, последните дни са най-трудни в чакането. Но, и това ще мине. Нямам търпение да започнат снимките, тогава ще пуснат и тийзърите за 2 сезон.
Ама какво са се узрели в зъбите на ашкъма, бе Smile Той винаги си е бил с хубави зъби, какво го впечатлява толкова Thinking Още при първото появяване на Аслан били забелязали разликата Smile А според мен са си същите, възможно е да ги е избелил малко или да ги е облякъл най- много с нови коронки.Е, и ?  Вие какво мислите ?

Цитат
Снимките на Къванч Татлъту от почивката му в Сен Тропе силно впечатлиха коментаторите в социалните мрежи. Актьорът отново е признат за най-красивия и най - сексапилен. Всички специално отбелязаха, че белият цвят много отива на Къванч, освежава го и като цяло го подмладява. Въпреки, че много коментатори смятат, че красавецът не се нуждае от допълнителни начини, за да потвърди своята неустоимост. Напоследък е бодър, активен, ведър и усмихнат до уши. Ето какво означава да умеееш да избереш стоматолог.

Е, а за тези, които са гледали сериала "Семейство“ с Къванч Татлъту в главната роля, ви информираме, че снимките на втори сезон започват на 19 септември. Очакват ни нови герои и нови сюжетни обрати. Имаше и информация, че въпреки условието на Къванч независимо от рейтинга да го ограничат до 30 епизода, продуцентите обмислят удължаване на проекта за трети сезон. Но рейтингите ще решат всичко, разбира се.
Интересно ми е какво мисли Киво по въпроса ? Thinking
Днес ще се излъчи последната серия на КСШ в Италия ... момичетата са тъжни, но всичко хубаво свършва все някога.

Хубав ден, дружки! Hug

Последна редакция: нд, 17 сеп 2023, 11:26 от queen_fenka

# 452
Честит празник!! Hug
Скрит текст:
И на софиянки Blush
нова

Фенче Kissing Heart, четох, че му обсъждат зъбите, според мен ги е избелил,

ама да не е единствен, всички си правят такива естетични корекции...
Ще видим с колко серии ще свърши сериала/ живот и здраве/, не вярвам за 3 сезон.
за 2 сезон искам нов постер!!
Хич не ми е трудно чакането, Пепи Wink
надявам се апетита ми да дойде с яденето Grinning, т.е интересни и неочаквани събития да ни държат на тръни.

Последна редакция: нд, 17 сеп 2023, 13:43 от Airra

# 453
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss О, вярно, че днес си имаме празник софиянки Hands Plus1
Оф, бе ... как ми писна от тъпите писания на някои ВК ... изглеждал изплашен на тази снимка представи си
 Stuck Out Tongue Closed Eyes

Цитат
четох, че му обсъждат зъбите, според мен ги е избелил, ама да не е единствен, всички си правят такива естетични корекции...
Да бе, някои си промениха де що имат по себе си, те се взрели в неговите зъби Stuck Out Tongue Closed Eyes
Чудя ти се как не чакаш сериала ни с нетърпение Thinking Нали няма да сме съвсем без превод, все пак. Пък по-нататък може да се намери начин да си го имаме целия на бг. И аз не вярвам Киво да се съгласи на 3 сезон, 30 серии си е екстра.
Харесах си този колаж - с колко различни герои ни е радвал през всичките тези 18 години ашкъма ни Heart

Приятна вечер! Hug

# 454
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss О, вярно, че днес си имаме празник софиянки Hands Plus1
Оф, бе ... как ми писна от тъпите писания на някои ВК ... изглеждал изплашен на тази снимка представи си
 Stuck Out Tongue Closed Eyes

Скрит текст:
Цитат
четох, че му обсъждат зъбите, според мен ги е избелил, ама да не е единствен, всички си правят такива естетични корекции...
Да бе, някои си промениха де що имат по себе си, те се взрели в неговите зъби Stuck Out Tongue Closed Eyes
Чудя ти се как не чакаш сериала ни с нетърпение Thinking Нали няма да сме съвсем без превод, все пак. Пък по-нататък може да се намери начин да си го имаме целия на бг. И аз не вярвам Киво да се съгласи на 3 сезон, 30 серии си е екстра.
Харесах си този колаж - с колко различни герои ни е радвал през всичките тези 18 години ашкъма ни Heart

Приятна вечер! Hug
малко ми е нестандартна снимката заради сакото, нетипично за Мави...
иначе много ме кефи да го гледам с тен.
за колажа-обожавам цялото му разнообразие и различие в героите и ролите му!! Heart

да се насладим...

лека вечер!

# 455
Моята майка в момента гледа фемилито на Шоу тв. 😀 Не знаех, че имаме този канал. Нищо не разбира, но вика видях Къванч и гледам 😅 Рекох и че това е сериала, за който и разказвах.

Честит празник на всички 🍀

# 456
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Честит празник на всички именници днес!
Една бъдеща  майка...Вече в 5 месец Heart

Бъдете здрави.

# 457
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

На късмет да ни е новата седмица , на нас и екипа на Семейството 🙏.🧿
Обратното броене започна.
А и както разбрахме вече ретроградния Меркурий свърши, така че смело напред 😜

Мира, хубаво, че покрай майка ти си разбрала за канала, така ще можеш да си го гледаш и ти като почне. Ма тя картинки ли само си е гледала? Ех, този Къванч 😍

Гости,🤗 прекрасна Сонгюл, благодаря. Желая й от сърце всичко най - добро.

Момичета, за 9 епизод.

Дива, вече написа, че всичко тръгна като лавина.

За мен в тази серия основното беше трансформация, която започна в Девин.

Хюлия и даде първия урок какво свързва семейството. Напълно погрешно според мен, но това е Хюлия.

Джихан  каза" Девин Акън умря, да живее Девин Сойкан"

Припомняйки й петте фази на скръбта, които Девин си припомни.

Всъщност точно в тази серия много ясно видяхме ужаса, който започна да изпитва Девин да не изгуби Аслан и как тя застана до него пред опасността в лицето на Илияс.
Когато се разбра, че Илияс пристига всички жени трябваше да се приберат в къщата, но нито Девин се прибра, нито Аслан я накара.

И отново видях майсторска манипулация от страна на Аслан към Девин. Как добре го изигра в леглото, вечерта след разходката по крайбрежната, неговото обяснение защо изчезна за известно време.

Сега се чудя, този сън, който имаше Девин дали е препратка към бъдещите събития/ пепел ми на клавиатурата/ или беше само илюстрация на душевното състояние на Девин в момента.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗
Дано имаме изненада от Мави довечера.

Героите на Къванч изиграни за една година, липсва Мехмет от "Последно повикване за Истанбул" , нашия хамелеон.

# 458

Привет в понеделник!! Hug

Пепи, благодаря за споделеното!! Hands Plus1
имаше и ретроградна Венера, която също свърши Wink
едва ли ще гледаме реклама днес, по принцип преди рекламата, предишния ден пускат кратка част от нея, за зарибяване.
Мире, да поздравиш майка си Wink
Гости, радвам се да те видя в темата!!

Здрава и успешна седмица Flowers Four Leaf Clover
чакаме старт на снимките!!

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 12:59 от Airra

# 459
Здравейте, момичета!
Моята сериална ваканция завършва днес. Радвам се да бъдем отново заедно в очакване на Семейство. Направих преговор като изгледах първи сезон на един дъх. Знам, че вие преговаряте епизод по епизод, но за мен времето между двата сезона е време за отдалечаване и обобщение, гледане като на нещо цяло. Но следя с интерес и това, което вие пишете. Моля, да не приемате това като внасяне на някакъв разнобой, още в края на сезона споделих, че това е моят начин. Имам много впечатления, които ще споделя в следващите дни.
На нашите учителки – Пепи и Мира – успех и добри ученици. Books На всички по всяко време – вяра, надежда и любов Green Heart. На Сонгюл – здраво дете Flowers Strawberry. Фенче, ти си пример за следване на мечтите, много се радвам за твоето толкова специално пътешествие, пак да отидеш Notes.  Какви прекрасни снимки на сем. Татлъту имаме от лятото. Благодаря за всичко, което сте открили и споделили! Hug

Снощи завърших сериала и искам малко да отлежи преди да напиша нещо.
Сега за слона, който Пепи най-напред спомена във връзка с „татко Толга“ в Румъния, а после като знак върху сценария и легендата за опитомяването на слона.

В Семейство присъстват много животни, както от дивата природа, така и отдавна опитомени, вероятно всяко от тях има някакъв смисъл, отнасящ се към съответния герой, с когото е свързано. Има лъв – Аслан, но интересно е, че в неговата стая има изображения на коне. Какъв е Аслан – дивото животно лъв, което уби с голи ръце Ати, или е благородното домашно животно кон? Или и двете според ситуацията? Името е получил от баща си, но последните думи на Юсуф към сина са за поведение по-скоро като на благородния кон. Или Аслан влезе в ситуация, каквато е бил животът на баща му, към когото са се отнасяли като към човек без сърце и той е действал като такъв, но всъщност е бил чувствителен човек? И ще излезе ли Аслан от тази клопка, в която попадна, докато пет години след смъртта на баща си преследваше мирни и добри намерения. Новият семеен живот на Аслан и Девин започна като този на Юсуф – с убийство, наистина Аслан направи това убийство за да накаже Ати за това, което той причини на сестра му, но е все пак убийство. Ще бъде ли Аслан едно от „най-опасните животни на света“ или ще намери път към своята истинска природа на благородно животно, това, което баща му не е успял да направи за себе си?

Имаме вълци - врагове, които дебнат, когато някой стане от масата. Последно на масата на Сойкан, на която беше останала само Хюлия, седна Ибо, гладен „като вълк“. В последните епизоди Ибо буквално щурмува мястото си на масата и в семейството, уж защитавайки го, но последно поиска оттук нататък вратата да остане винаги отворена за него. Очаквам Ибо да се прояви като първия вълк вътре в семейството и най-вероятно ще получи подкрепление от сестрата. Аслан подготви всичко, за да прехвърли бизнеса на Джихан, получи и неговото съгласие, но не успя да довърши намерението си. Разкритията около семейната тайна и събитията в имението на Сойкан по-вероятно ще оставят Ибо като глава на семейството. Яхтеното пристанище, за което се говори, мисля, че ще бъде план на Ибо. В същото време в дома на Девин се виждат три картини на съвременни жени, които – за разлика от жените от картините в дома на Сойкан, разговарят приятелски, а пред тях – кучета, които са одомашненият вариант на дивите вълци. Кучетата са приятели и пазители.

Има риби, но има и акули; рибките ги хапват, но появата на Иляс беше сравнена с появата на акула.

Най-интересна ми изглежда идеята за слона. В сюжета има ситуация, която може да бъде съпоставена с лов на слон и опитомяване. Това е ядрото на историята, затворена в семейната тайна. Първо мъжете „в черно“ са убили родителите на Джихан, след което в ръце го поема Хюлия и Джихан става член на семейство Сойкан, което по-нататък решава неговата съдба според своите разбирания, лекува раните му и „го спасява от ямата“. Преходът от едното към другото семейство напомня прехода от едно състояние в друго – от диво към одомашнено, но не по своето съдържание, а по това, че става дума за кардинален преход Възможно е да направят съпоставка между Аслан и Джихан като между лъв и слон. Лъвът е царят на животните, но слонът е най-голямото животно, никое друго животно не се осмелява да го напада, освен лъвът. И двете имат слава в животинския свят, културни символи са от древността. Между тях има много разлики в тяхната природа, но и двете стоят на върха сред другите животни. И лъвът, и слонът живеят в специфична социална организация и това може да се използва по основната тема. Освен това, слонът има и качества, също подходящи по темата за семейството: слонът е най-едрият сухоземен бозайник, но изпъква с менталната си и духовна сила. Слонът е интелигентно животно, съобразително, емоционално, отличава се с добра памет. „Помни като слон“ означава злопаметен, но какво ще си спомни след разкриването на тайната Джихан? Животът му е преминал само в Сойкан, той не познава биологичните си родители, нито другото си семейство, но познава най-добре от всички Юсуф, с Аслан достигнаха до братство и т.н., ще видим какво ще си спомни и как ще го преработи като мъдро животно. И още една прилика между слона и Джихан: слонът е с висок статус в човешкото общество, той не служи за храна и кожи, а се използва за работа и във война – каквото е правил и Джихан, слонът придава престиж. На първо време и Аслан, и Джихан ще бъдат разбити. Но времето ще покаже какво в крайна сметка ще изплува в тях, как ще преработят това, което излезе и което още предстои да излезе от кутията на Пандора след разкриването на тайната.
И лъвът, и слонът са сухоземни животни, докато акулата е под водата. Това също сближава Аслан и Джихан и ги противопоставя на Иляс, който действа скрито и като акула е винаги и  само хищник.

Едва след това гледане разбирам, че първият сезон всъщност може да бъде обобщен чрез цитата от Балзак, използват като подзаглавие в книгата на Марио Пузо „Кръстникът“: „Зад всяко голямо богатство се крие престъпление“. Разбрахме кое е престъплението, сега трябва да продължат разкриването на обстоятелствата от времето около 1978 – Юсуф е стрелял, но кои са били скритите и останали досега невидими ловци, както и да видим какъв ще е изхода от събитията в днешния ден.

Въпреки тежкия финал на сезона, но с оптимизъм за финала на сериала
– Джемре каза, че доброто винаги побеждава и засега ще и повярвам,
и с пожелание за успешно начало на сезон 2:

„Първата ни снимка като семейство.
Първата снимка, на която сме тримата.“

# 460
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте момичета Hug
Страхотни снимки сте донесли Heart Eyes. Аййй този Киво Heart Eyes, а в комбинация с Башак
и Ефе  мммм чок гюзел Heart Eyes
Много ме и зар да пиша постове от телефона, затова отговарям чак сега. А и вече започна учебната година, та гледам да оправя ученичката и на работа нямам никакво време, та така Stuck Out Tongue Winking Eye

Стана ми интересно, Коте кои са тези любими музиканти ?

Пепи Kissing Heart
за Енрика Иглесиас имах предвид!

# 461
Здравейте Благодаря за споделеното и новите снимки

https://www.instagram.com/p/CxVrQCHN5kd/?igshid=MTc4MmM1YmI2Ng%3D%3D

Последна редакция: пн, 18 сеп 2023, 19:37 от dterziiska

# 462

утре започват снимките.

# 463

Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Благодаря ви за споделеното 😍.
Айре, Бирсен нарочно ли е изчакала малко преди полунощ да пусне новината? 😂 Важното е, че почват. Предполагам, че поне две серии ще заснемат и ще почне излъчването. Наистина малко остана.

Терзи, тази снимка отново е страхотна. Много е добър този фотограф, особено последните, които публикува страшно много ми харесват.

Коте, благодаря 😍 Значи от време на време може и да ни качваш нещо от Енрике и него много го харесвам 👍

Ваня, много, много ти благодаря за написаното ❤️ Радвам се, че твоята сериална ваканция свърши и отново си на линия.
Ох, че хубаво си го написала. Аз четох за слоновете, но снощи ме накара отново да търся информация. Сънят обаче ме пребори и съм заспала 😂, а много исках веднага да пиша.
Сега като си пренесла легендата за опитомяването на слона върху нашите герои историята придобива по различна гледна точка. От спойлерите, които имахме свързах легендата с бъдещите отношения между Джихан и Илияс и може Хакан Бономо да има и това предвид. Но пък и твоето описание ме накара да мисля и в посока Сойкан - Джихан. Точно както си го описала, мъжете в черните дрехи са причинили злото, но после облечени в бяло го спасяват и той ги мисли за свои спасители.

Интересно при слоновете е, че при тях има социална структура и водач на стадото е винаги женска. Мъжките, когато станат около 20 годишни ги прогонват в друго стадо, за да се чифтосват и така се избягва кръвосмешение. На практика женските са в основата на стадото, като се събират баби, майки, дъщери, братовчедки, лели.Поглеждайки към нашите герои можем да видим  подобно нещо. Много жени играят тази роля, Сахер, Хюлия , Девин, Лейла, сега чакаме и лелята.
В същото време това, което прочетох за тях и тяхната памет. Наистина израза е, че помни като слон. И това е така, защото те никога не забравят тези,които са им причинили нещо лошо дори да минат десетки години.
Довечера ще се поровя повече за лъвовете 😊
Както казвам Къванч ме кара да се интересувам от неща, за които сигурно никога не бих се сетила да потърся информация.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 464
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за всичко споделено! Kiss
Ванче, много се радвам, че отново си при нас! Благодаря за интересния пост! Flowers Hibiscus Благодаря и за пожеланията! В Лондон видях това, което най-вече ме вълнуваше, та не зная дали някога пак ще отида, макар, че има още много неща, които си заслужават да се видят,  но сега цел номер 2 е Монтрьо Smile Луда фенка съм си, ама това е положението Stuck Out Tongue Winking Eye
Пепи, и на теб! Flowers Hibiscus Много интересни факти си споделила! Мдаа, Къванч ни провокира постоянно. Супер е, че заради него научаваме толкова много нови и интересни неща.
Гости, благодаря за прекрасната Сонгюл, да роди прекрасно, здраво бебче! Flowers Four Leaf Clover
Айре Heart Eyes значи днес започват снимките, супер! Hands Clap

Сушата около нашето Семейство свършва, чудесно. Хубаво си почина ашкъма, време е за работа.

Мире, майка ти явно много харесва Къванч, щом го гледа без да разбира нищо, поздрави я от нас! Kiss
Коте, ще се радвам да споделиш нещо за твоя любим певец, и аз го харесвам / много повече от баща му /, а нищо не зная за него! Ще ми е много интересно. И аз преди известно време запознах дружките с малко известни неща за моята първа и вечна виртуална любов Фреди Heart Не съм подозирала, че ще ми се случи отново с Къванч години по- късно Smile
Ето какво са споделили италианките след края на КСШ :
Цитат
Grande successo per l'emozionante epilogo de #LaRagazzaelUfficiale, la serie turca che ha appassionato il pubblico italiano per tutta l'estate. Ieri sera è giunta al termine sfiorando 1,9 milioni di spettatori, per una share del 16,1%.
Голям успех за емоционалния епилог на #LaRagazzaelUfficiale, турският сериал, който омагьосва италианската публика през лятото. Сериала завърши с 1,9 милиона зрители, за дял от 16,1%.

Имайте хубав ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт