Любители на котки - Тема 185

• 34 581
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
Права е Amy_nka, нов подходящ плат и такер ще свършат работа. Ако се е поразглобил - някоя и друга планка.  Simple Smile

# 196
Исторически стана стола.Joy
Не, плата само, дървото не е пипнато.

# 197
  • София
Наш Грей пък продължава да си разкоства ъгъла на дивана и то все когато не е пред погледа ни. 🫣

# 198
  • Бу-у-урга-а-ас
Наш Грей пък продължава да си разкоства ъгъла на дивана и то все когато не е пред погледа ни. 🫣

Ама пък какъв е хубавец и как си отива на интериора!
Тръгваме с Мила Д. към клиниката - стиснете по един палец.

# 199
Стиснати палци от мен Heart днес е кастрацията   ли? Да споделите после как минава, че като му дойде времето ще съм панирана.
Загледах хамак за прозорец с вендузи,  някой има ли такова чудо и издържат ли вендузите котето ? Ако ни оставят с моята щерка в зоомагазин ще сме като луд с картечница Joy всичко искаме,  като малки деца - луда работа, ама знам, че не сме сами Grinning имаше и други прехласващи се.

# 200
😂😂ма то чак религиозност в усърдието на Уши с този стол 😂

# 201
  • Бургас
И Харко има стол. И отказва да пусне Мони в кухнята. Само той има право да влиза.
Но иначе се гушкат, отстъпва пауч, супа от ДМ, но за кухнята е категоричен. В коридора се гонят двамата, но...

# 202
Ще я допусне, дай му време. Но трябва да му се измисли друга привилегия, за да знае, че е най-обичаният

# 203
  • Бургас
Ще я допусне, дай му време. Но трябва да му се измисли друга привилегия, за да знае, че е най-обичаният
Когато тя ми се гушка, гледа лошо и се отдръпва.
В кухнята се скъсва да се гали и раздава целувки.

# 204
Ревнува, душичко Heart

# 205
Това е Дора . Качала съм нейни снимки като бебе . Сега порасна и стана много красива и с тези шарки .

А тази поспалана е домашната на име Алиса . Много обича да спи, любимото и място е прозореца . 6 годишна е (почти 7 )  . Вечер идва и се гушка при мен. Без нея ми е трудно да заспя , търся си я .

# 206
Рошличка,
пробвай протекторите за дивани на Алиекспрес
Cat Scratcher Sofa Scraper Tape Scratching
Post Furniture Protection Couch Guard
Protector Cover Deterrent Pad Carpet for Pet
има голям избор

# 207
Всички са много сладички, невинни! Обаче черна котка малко по-трудно се снима, да се вижда хубаво муцунката Blush а и тя мрази телефони, бяга, ако някой започне да говори, ако лежи в него става и се връща, когато затвори. Не обича да се снима отблизо, спира да прави, което прави или се обръща хаха, затова повече отдалеч я снимаме или когато спи, за да не й развалим рахата.

# 208
lusia, ако говориш за такъв:

У нас са много на почит.  Имат три броя, но понякога лягат заедно върху един ( общо около 8кг.)
Скоро стават две години, откакто ги намерихме, какви мишленца са били:

# 209
Мишленца, но с какъв късмет, а Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт