Любители на котки - Тема 185

• 34 575
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
Право в десетката. Свободата Санчо....

# 181
Днес е международен ден на котките май

Това е тревичката, която купувам.

# 182
Момичета, болна съм...
Столчето е на път да се разпадне, какво ще правим не знам.... Ни драскалки, ни дърво, нищо не го интересува.
И любимото си легло пренебрегва заради столчето..Joy

# 183
Гледай себе си и помислете как да закърпите стола, за да не се разпадне.

# 184
Не знам и аз как, мисля да търся тапицер.
Милият ми той , така е свикнал със столчето, че ще е грехота да му го отнемем.Joy

# 185
  • София
Прежалете стола😀за да не се измести да остри нокти на друго място.

# 186
Стола е прежален, изобщо не се вписва в интериора, но заради него, сега въпросът е как да го спасим. Joy

Мъжът ми казва поне като идват гости да го местим, много грозно стои. Joy

# 187
От кога си мечтая за такъв стелаж... Joy Само ги заглеждам в Лидл... Smile

Ако си софиянка и имаш време в събота - подарявам ти го. Не му обръщат внимание а аз се излагам да събирам боклуци. Хартиен е и не е за тежки неща. Ако се облепи да не е рекламен става за етажерка.
Ако искаш украсата и се шегуваш - не те разбрах.

За стола - негов си е, крийте го пред гости. Или пък го тапицирайте - хем ще е уж нов, ще е с нова миризма и пак същото. У нас дивана и фотойлите отдавна са прежалени. Имат одеяло над тях да не личат следите от нокти ама все тая.

Т. Валчева, тоз' грозен кюмюр как се казва? Като моя е и вече се влюбих в него. Уж черните котки носят нещастие но това са суеверия.

Отдавна не съм писала и следила темата и вече забравих кой кой е. Аз съм с негърче и черно - бяла Феликс. Помня потребители и истории, но не всички.

Помня и битката за Бегинс, първата ми котка и подкрепата която ми дадохте тук.

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 19:53 от Поми

# 188
Това бебе е такъв сладур,че не можех да не го споделя.
https://www.instagram.com/reel/Cvr6gIJIw_Y/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Честити да са ни котките!❤️

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 22:50 от red soul

# 189
Живи и здрави да са всички котета за радост на стопаните си. Следя ви зорко и си чакаме наша бамбина. Днес ни пуснаха онлайн на видео как си играеше на двора, много пъргава и е на страхотно място с голям двор, та се замислих как ще свикне в апартамента ни и колко ли ще страда,  ама искаме си я и си я обичаме макар и на снимка. Снимаха я от далеч и не видяхме оченцето как е,  утре ни обещаха снимки от близо. Утре ще дойде и мрежата от зооплюс та ще сме готови за нея, само ремонта ме притеснява, още не е приключил напълно и заради ангажимента с майсторите не мога да запаля колата да идем да си я видим глезличка. Няма 1час път,  но да си зависим от хора дето казват, че ще дойдат в 9:00-9:30 и ги чакаш до 12 направооо акъла ми се взе.
Като гледах този невероятен, незаменим стол се чудя кое мога да си позволя да прежаля  Joy , ама тя бамбина мен ще пита Joy -само да са живи и здрави пък каквото такова...

# 190
А, не!
Стола е на котето.JoyJoy
Брат ми смени мебелите, столчето се озова у нас с останалите, нямаше място къде, той подари 5-те и остана това, нямаше как да го дадем след като Уши го присвои. Та си мъкнем столчето от Пловдив, мъжът ми се кълне, че ако оцелее го качва на контейнер и в Щатите.Joy

Иначе се подготви, вземи драскалки, научи го от малко. Нашият не е от тези котки, той предпочита да дере мебели, дивана беше леш, но просто трябваше да го сменим. Не взимай нищо с кожа , че оттече.Joy

# 191
  • София
За кожата не съм съвсем съгласна. До котка е. Simple Smile След Мъро кожените дивани бяха като нови. И от сегашните нито един от петимата не си точи ноктите на тях. Ако има някоя дупка от котешки нокът, то е ако случайно се захванат при тичане и скачане. Друг е въпросът, че диваните се скъсаха жестоко, но от човешка употреба. Simple Smile

Ивекс, и най-малката промяна в стола, може да промени навиците му. Остави го така доколкото издържиш. Joy Бях купила една драскалка, която опрях временно на стената. Всички се изреждаха да точат нокти, като я събаряха върху главите си. Накрая я фиксирахме на стената с винтовете, които бяха с нея и вече никой не точи нокти. Joy

# 192
Ох, ужас...Joy
Наистина е до котка, Топче никога не е драл мебели, на него и цяло истинско дърво да му бяхме пльоснали по средата на хола пак нямаше да му направи впечатление.

Уши в действие, пак е на столчето.Joy

# 193
Остави го, това е НЕГОВИЯТ стол.

# 194
За този стол тапицер ли ще викаш? Хващай един такер и малко плат и силиконова вата и си готова. Въпросът е да уцелиш подобен плат. Явно платът го влече.

Общи условия

Активация на акаунт