Любители на котки - Тема 185

• 34 608
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
Мишленца, но с какъв късмет, а Heart Eyes
Сега са най-щастливите котки, с котиото и какво ли не още.

# 211
  • Бу-у-урга-а-ас
Мила вече си е у дома. Все още леко замаена, но два пъти е хапнала вече в клиниката - аз я сварих, докато хрупкаше.
Оказа се, че целите ѝ яйчници са били в кисти, което е било причината за хормоналния дисбаланс и честите разгонвания. Ако някой е любопитен, мога да пратя снимка на извадените органи.
Дадоха ми някакви витамини и нещо за бъбреците, а също и утре втора доза антибиотик инжекция, а после ние ще ѝ го даваме. Кръвни изследвания, упойка, операция и таблетки - 200 лв.

# 212
Странно, че са й дали да яде, при кастрацията на нашата, бяха забранили същия ден храна, само водичка. От предната вечер до деня след, но може би зависи с каква упойка е била.

# 213
  • Бу-у-урга-а-ас
Странно, че са й дали да яде, при кастрацията на нашата, бяха забранили същия ден храна, само водичка. От предната вечер до деня след, но може би зависи с каква упойка е била.

С някаква хубава. Казаха да ѝ дам и вода и храна, но по отделно и по малко, защото снощи е гладувала и да не се натъпче изведнъж. Изглежда доста адекватна. Мъжът ми лепи едни плочки и тя кукува до него, сакън да не изтърве нещо. Дори е без фуния.

# 214
  • София
Не става въпрос дали е хубава храната, а да не се задави, докато е все още под въздействието на упойката. Те са уж събудени, но им трябват доста часове преди да са напълно адекватни. Но може би наистина зависи от вида упойка. Наско беше с инхалационна упойка и поведението му беше коренно различно от тези с обикновената. Беше като надрусан и много гладен. Дадох му почти веднага храна.

Бързо възстановяване на Мила!

# 215
  • Бу-у-урга-а-ас
Преди отглеждахме за кратко котарак, който в момента живее на вилата при родителите ми. След като го кастрирахме си го прибрахме от болницата много окаян и неадекватен. Дори падна от един стол и ми изкара акъла. Помня, че спа много и нищо не яде. Мила Д. не се е спряла - обикаля, наблюдава ни и противно на очакванията ми, не спи.

# 216
  • София
Сигурно е била с инхалационна.

# 217
Ако някой е любопитен, мога да пратя снимка на извадените органи.
Дадоха ми някакви витамини и нещо за бъбреците, а също и утре втора доза антибиотик инжекция, а после ние ще ѝ го даваме. Кръвни изследвания, упойка, операция и таблетки - 200 лв.
Sweat Smile Боже, това в коя клиника ги показват извадените органи? Я дай в скрит текст да видим? Стана ми любопитно заради екстрата... А, за бъбреците какво, защо? Rolling Eyes

# 218
  • Бу-у-урга-а-ас
От години не бях ползвала форума и не помня как се прави скрит текст. Моля, някой да ме просветли!
Клиниката е в Бургас - Vetopia

# 219
  • София
От години не бях ползвала форума и не помня как се прави скрит текст. Моля, някой да ме просветли!
Клиниката е в Бургас - Vetopia
Ако си на лаптоп е лесно. Има иконка скрит текст. Ако си на телефон трябва да изпишеш сама [spoiler.]текст[/spoiler.] без точките пред вторите скоби.

amy_nka, и на нас ни дадоха да видим премахнатата жлеза от окото на майката на Рижко. Също и на извадения зъб. Simple Smile Снимах си ги. Simple Smile

Последна редакция: ср, 09 авг 2023, 19:30 от Таня67

# 220
Момичета, вашите котки, когато влизат в стаята измяукват ли? Joy Черито има няколко нокътчета издадени настрани от живота й навън и когато ходи по паркета винаги се чува, но все пак всеки път щом влезе в някоя стая, където сме измяуква, за да каже, че е дошла Heart сърцето ми се разтапя, че ми говори Heart  поздравява ли или иска да й обърнем вниамание. Понякога застава на пода и ни гледа в очите и като й кажем ''хайде маци, качи се на диванчето'' се хвърля отгоре, това когато няма човек легнал, ако има просто се настанява върху него, може би малко полудявам, но мисля, че разбира, не е лудост, нали все пак е бозайник, а всеки боайник разбира как други бозайници са предразположени към него Joy . Много ми е мила Heart

# 221
Всичко разбират.
Не веднъж съм писала нашият как "отговаря" като му се карам.

Момичета, Уши утре ще си има братче.Grinning
Големи емоции, все едно ми е за пръв път.

# 222
  • София
Рошличка,
пробвай протекторите за дивани на Алиекспрес
Cat Scratcher Sofa Scraper Tape Scratching
Post Furniture Protection Couch Guard
Protector Cover Deterrent Pad Carpet for Pet
има голям избор

Този диван сме го прежалили, но като вземем нов ще видя как ще го спасявам. Не знам дали съм казвала тук, но Грей има афинитет към тиксо, фолио, целуфамн, найлон. Види ли нещо такова започва бясно да го дъвче. Та тези протектори изглеждат добре, но най-много да се наяде с тях. 😆

# 223
  • София
Леко да минава, Ивекс! Hug Няма как да е без емоции! Heart

# 224
  • Крайбрежен район
И Лъки като влезе в стаята измяуква. Ако не отговорим продължава докато не му се даде отговор. Joy

Ивекс, котешко братче ли, не разбрах? Да ни го покажеш после.

Общи условия

Активация на акаунт