Любители на котки - Тема 185

• 34 615
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
Ето снимката на матката и яйчниците
Скрит текст:
.
Хм, не се вижда нищо от кръвта... Laughing Трябваше да предупредиш, че има кръв... Ивекс да не гледа!

# 241
  • София
Ивекс, леко и безпроблемно и хубав финал! Flowers Four Leaf Clover

# 242
  • Бургас
Ивекс, стискаме палци и лапки!
Ето ги двата дзвяра от тази сутрин, Харко и Малката котка, така свикнахме да я наричаме:

# 243
И ние стискаме палци 🍀🤞

# 244
  • Крайбрежен район
Няма по-жестоко и зло същество от човека. AngryDisappointed RelievedSob Бебе коте боядисано с отровна боя за забавление, третирано като играчка, оставено да плаче на дъжда, намерено от доброволци и получило незабавна помощ, без която нямало да оцелее още дълго. Слава Богу, че има и добри хора и тази история има щастлив край.
#животнитенесаиграчки

# 245
И аз попаднах на това видео. И си поплаках. Heart

# 246
Изроди, потресена съм, Слава Богу, че са помогнали на животинчето. Дори не искам да гледам видеото, снимката ми е достатъчна...
Безчовечност, на колко двукраки им липсва...
Щом към животните се отнасят така, не са по-добри към хората..

Бебо се роди, много съм уморена, наложи се отново да ми преливат кръв.
Чувствам се като парцал.
3100 кг, 52 см. Здрав и ревлив.Joy

# 247
Здравейте мами,пак с молба за съвет.Не знам как става така,но около мен все изникват нови и нови котки или пък тези ,пред блока,за които се грижа,си лепват някоя гадна болест,загубих две от фип,сега лекувам трета с неврологичен фип.Днес излизайки от входа,комшийки радостно ме известиха,че ей там имало ново коте.Заявих,че повече капацитет за нови котета нямам,щото те само плямпат,един пауч не са им дали,но сърце не ми даде и отидох да го видя това ново коте.Леле каква гледка заварих,съвсем новородено,на ден-два,безжизнено стои в пръстта,още с първата връв,а кикиморите дори не бяха го хванали да го гушнат ,за да го стоплят.Лошо ми стана,защото преди 4 години така си намерих сегашните ми домашни катета-две братчета новородени.Знам,че ме чакат безсънни нощи и режим,ако оцелее.Сега се опитвам да го затопля,взех и мляко роял Канин.Но хайвана не иска да засуче...много ми е жал,дайте съвет ,как да го стимулирам да засуче?!?
.

# 248
  • Варна
Ех, Ивекс, честито!!! Да е много здравичък, да расте в мирно и щастливо време, да покорява върхове! Честито на цялото семейство!

# 249
  • София
Честито рожбичка, Ивекс! да ти е жив, здрав и лаком! А ти бързо да се възстановяваш, стискаме ти палци.

# 250
  • Крайбрежен район
Ивекс, честитооо! Да бъде много здрав, по-малко ревлив и много щастлив! SmileFlowers Four Leaf CloverBlue Heart
На теб бързо възстановяване и щастие за цялото ви семейство! Revolving Hearts

# 251
  • Бу-у-урга-а-ас
Ивекс, честита рожбичка! Да расте здрав, спокоен и обичан!

# 252
  • Варна
Но хайвана не иска да засуче...много ми е жал,дайте съвет ,как да го стимулирам да засуче?!?
Нямам никакъв опит, евентуално консултация с вет?

# 253
Ивекс, честито бебче! Да расте здраво и щастливо. А ти почивай, за да се възстановиш по-бързо.

# 254
Благодаря! Heart

Papermint, много е малко, има ли вариант да намериш майка - кърмачка? Трудно би оцеляло без майка. Когато намерих "нашите" в кабинета ни дадоха биберони уж с които ще им е по-лесно да се хранят. Но те бяха няколко седмични и беше голямо мъчение храненето. За малко едното да го утрепем, не знаехме, че бебе коте не се храни като човешко бебе, добре че не стана беля..
Потърси във Фейсбук, имаше една група новородени котета в беда, много съвети бях получила навремето, а и често се търсят кърмачки, има шанс. Желая успех.

Общи условия

Активация на акаунт