Любители на котки - Тема 185

• 34 618
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Ивекс, честито бебе! Живи и здрави да сте всички двукраки и четирикраки! Ще ни почерпиш ли скоро със снимка как космати приемат новото попълнения в глутницата?
Сещам се за един лаф от темата преди време относно новородено и котки. Възмущавали се околни как като има бебе майката не изхвърли котките. Ще го заразят с нещо, ще го ухапят. Майката отговорила че  котките са дошли в къщата преди бебето - него ще изхвърли, тях - не.

Какво стана с потребителката дето имаше две котки, куче и бебе? Споделяше и пускаше снимки на бебешко краче, котки и куче за фон. Май варненка беше.

# 256
Ивекс, честито бебче, да е здрав и с много късмет!

# 257
С котка-кърмачка ще е наистина най-добре и в такъв случай да отправя апел,ако някой има такава в Пловдив или около Пловдив и има сърце да помогне-нека ми пише.

# 258
  • Варна
Потърси наистина група във ФБ, тук сме много малко, още по-малко са от Пловдив и точно сред тях да има котка кърмачка... на практика невероятно. Във ФБ четат и пишат много повече хора.

# 259
Ивекс, честита рожба! Да расте здрав и късметлия! Лъвче! Имам си такова и аз, та знам - началник си родила Joy / да не са по стандарт лъвчетата - и моята  мома се роди с такива мерки Stuck Out Tongue Winking Eye /.

# 260
Добре че не е овен, един вкъщи ми стига.Joy
Сестрите му бяха под 2900 кг, не очаквах да мине 3 кг в интерес на истината.

И аз съм за Фейсбук групите, нямам личен Фейсбук, винаги познати са ми помагали, така и дом съм намирала. Чист късмет е правилният човек да го прочете, но го има.

# 261
  • София
Ивекс, честито щастие! Да ви е жив и здрав! ♥️💐

# 262
Честито, Ивекс! Да е здрав и късметлия! Flowers Hibiscus

# 263
Честито, Ивекс! Много здраве и щастие на всички ви желая! Ушатото печели още един обожател Blush

# 264
Честит нов член на семейството, Ивекс! Много здраве и много щастливи и радостни мигове! Бързо възстановяване!

# 265
Честита радост, Ивекс! Бързо възстановяване желая и спокойно бебче, да е здрав и много, много щастливи мигове и споделеност на цялата фамилия!

# 266
Честита радост Ивекс! Бързо възстановяване на теб! Да си гушкам юнака и каките да помагат! ❤️

# 267
Честит син!❤️
Харесвам лъвове и се рабирам по везнишки с тях.Въздуха разпалва огъня😆
Когато очаквахме нашето,говорехме за зодии,въпреки,че не вярваме в тях.Казахме си,всичко друхо,само не и Козирог.И си имаме Козирог ❤️

Попи беше май-такива фанатични изказвания ме плашат.Предполагам е бил опит за саркастичен отговор на невъзпитани хора,но в интесен на истината,съм го чувала и съвсем сериозно заявен.

# 268
  • Варна
Редки кадри на моите тиквички - почти никога не мога да ги хвана чак толкоз плътно една до друга 😂

# 269
Ой душички Heart Много са хубави!  Идилия Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт