Любители на котки - Тема 185

• 34 569
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Тези, които постнах, са ензимни.

# 451
Aila, аз съм го вземала офлайн, от физически Нечовешки магазин. Може да видиш в Кауфланд, ако имаш наблизо, и за това

Понякога и в Лидъл го има. Съфорумка ми го беше препоръчала. Наистина премахва миризми.

ПС. И това което постнах в предния пост е ензимно.

# 452
Да, аз от ДМ купих, по идея от темата

# 453
  • София

Хахаха JoyJoy
Ох, сълзи ми потекоха, честно.

# 454
Хахахахяхя как успя да ги уловиш! Хаха имаше ли звуков ефект или беше прозявка?

# 455
Прозвка беше. Исках да ги снимам в какви пози са застанали и случайно улових и прозявката. Joy

# 456
  • Бу-у-урга-а-ас
quote author=Aila link=topic=1577589.msg46828744#msg46828744 date=1692277435]
Здравейте,
имам нужда от съвет какво да правя с ужасяващата миризма от банята. Наско не винаги ползва котешката тоалетна, понякога се изпикава до канала в банята. Ако съм си хоум офис чистя веднага, но сега бях в офиса и вече втори ден е ужасна смрад. Опитах се да измия, но явно не е достатъчно. Кажете какво мога да направя, за да се отърва от тази миризма?. Притеснявам се и какво ще го правя зимата, защото мислех да си го прибера в апартамента, но с това поведение няма как да стане.
[/quote]

Имам подобна драма. За сега установих, че най-голямата грешка е да почна да мия с душа. Първо хубаво със сух парцал избърсвам и отстранявам урината, чак след това пръскам с обикновен препарат за под (разтворила съм си в шише с помпичка) и бърша с чист парцал. С душа обилно наливам вода в канала. Освен това, въпреки че банята ни е буквално 1,50х1,50 вече държа два легена - един чист сух и един с пясък.

# 457
  • София
Благодаря на всички за съветите и насоките.
Накупих каквото намерих, измих цялата баня хубаво, насипах и напръсках с каквото можех и определено има подобрение. Точно докато махах всичко от банята, за да почна чистенето, Наско дойде и пред мен клекна да се изпикае пак точно до канала. Този път и аз първо попих и забърсах по съвет от тук, вместо да изплакна с душа първо.

# 458

Joy

Последна редакция: чт, 17 авг 2023, 21:14 от малката лисичка

# 459
Защо е толкова тъжна Тути? Grinning

# 460
Беше на тъмно и като светнах се нацупи Joy

# 461
Тутито ми е много любима 🤭 Винаги е атрактивна. Пози, чупки, мучунки голяма бамбина е.
Чумито ми липсва и историите около тях.

# 462
  • София
Нямам опит с пишко около или в канала на банята, но урината на кастриран котарак наистина ли мирише силно?
На нашия Том веднъж се случи да ми мирише тоалетната му тежко, на урина, и му бях взела някакви хапчета Цистол мисля че бяха. След това нямаше такава тежка миризма. И сега няма никаква миризма по малка нужда.

# 463
Като си написах поредния коментар забравих да питам. Преди месеци случайно открих тема за снимки на домашните любимци. Като конкурс ли беше обявена не си спомням, но я изгубих. Сега уж я потърсих при домашните любимци не открих такова нещо.
Сещате ли се ?

# 464
  • София
Като си написах поредния коментар забравих да питам. Преди месеци случайно открих тема за снимки на домашните любимци. Като конкурс ли беше обявена не си спомням, но я изгубих. Сега уж я потърсих при домашните любимци не открих такова нещо.
Сещате ли се ?
https://www.bg-mamma.com/?topic=1400067.msg46828652#new

Общи условия

Активация на акаунт