Любители на котки - Тема 185

• 34 562
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
# 466
Точно това търсих 😍. Благодаря 😘. Тя била много стара сигурно затова не ми се показваше. Отивам да се любювам на животинките ☺️

# 467
  • София
Нямам опит с пишко около или в канала на банята, но урината на кастриран котарак наистина ли мирише силно?
На нашия Том веднъж се случи да ми мирише тоалетната му тежко, на урина, и му бях взела някакви хапчета Цистол мисля че бяха. След това нямаше такава тежка миризма. И сега няма никаква миризма по малка нужда.
И двамата ми мъжки котараци са кастрирани и въпреки това миризмата за мен е значително по-силна и неприятна, дори да са ходили в тоалетната в сравнение с на женската котка. Това важи не само за пишкането. Когато само Шепа е вкъщи всичко е наред, като взема и Наско и Страх от село се размирисва в известна степен в апартамента колкото и често да чистя.

# 468
В тази връзка, възхитена съм от този бентонит - стегнати топки, почти не се разнася и изобщо не ми мирише, вероятно от активния въглен. Марката ми е позната, та сигурно в има и по нашите магазини или зооплюс

# 469
# 470
Привет от красивия град Търново,  почивката е на финала , но ще си вземем Лина. Снощи ни изпратиха снимки, казаха, че  Лина било нежно за нея Grinning луда била (защото им писахме, че на снимките изглежда тъжна)та... дивачка била каквото и да значи.  Heart Eyes

# 471
  • София
На тази възраст всички котета са палави.

# 472
Осем дена след като двете бебета дойдоха вкъщи, Блеко вече не ги избягва. Опитва да се заиграва с тях. Като се видят, си раздават "целувки".

# 473
  • Варна
Още една серия - коронният номер на Кетя, намества се върху Ленка да я чистят, а когато Ленка се умори следва търкал hahaha

# 474
Значи, онези шишенца тинктури, ме инструктираха да ги изсипя в една голяма бутилка, да стане сироп смес. Е, значи колко я събаря и търкаля тая бутилка, трябваше да я подсигурявам в шкаф. Сега, изпих си обедната диза, и си полягвам на дивана до писан, че ме боли пак колитът. И като ми се навира в муцуната, то едно душкане, едно отъркване, едно пръхтене... Какво толкова в тия билкови тинктури...

# 475
Валериан, котешка мента?

# 476
Валериан няма, но мента има сред съставките, не знаех, че ментата ги привлича

# 477
  • София
Оо, привлича ги, да! Аз не дъвча дъвки, но ММ дъвче или си купува ментови бонбони и задължително трябва да са добре скрити, защото намери ли ги Грей пада едно лудо дъвчене и джвакане. 😆
Сетих се и белината как му влияе..Покрай Ковид чистачката на входа миеше с белина периодично и нашия калпазан задължително се тръшваше от вътрешната страна на входната врата и падаше едно търкаляне и галене - все едно надрусан.

# 478
И моят обича хубаво да се овъргаля по пода, като измия с препарат ☺

# 479
Божичко! Пак да питам. Имаме огромен проблем с котето да го заведем на ветеринар. Днес сутринта опитахме отново. Това животинче побесня, някак я прибрахме в чантата за пренасяне, но навън започна за издава такива смразяващи звуци, че не остана човек да не ни погледне стреснато. Едва не се разплаках. Върнахме се от път, просто е невъзможно.
Ходихме със снимка при нейния лекар, той каза ,че му прилича на екзема това дето е подута устичката й, но иска да я види. Сега се чудя дали има платен домашен прием, тоест да платим да дойде лекар у дома да я види. Сигурно звучи комично, но съм готова да платя колкото поиска, само да не се налага да се борим отново с нея да я носим някъде. Има ли такъв вариант? Приемам всякакви съвети, защото се отчаях.
ПП Не я боли, храни се нормално с твърда и мека храна, пие вода, жизнена е. Обаче устичката й е видимо подута и не се оправя, трябва да се лекува някак....

Общи условия

Активация на акаунт