Любители на котки - Тема 185

• 33 775
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Едно спящо, любящо момче ❤️
Нямаше ме вкъщи 3 дни и днес ще сме залепени цял ден.

Скрит текст:
На мама спинкотко 😻

# 541
  • София
И ние се прибрахме снощи 😊

Много е щастлива и спокойна❤

# 542
♥ Димяни ♥, как се развиват нещата при вас?

# 543
Ето я нашата банда. Мъжът ми им беше пуснал да слушат птички и те изпозаспаха. Joy Мисито се събуди от звука на камерата.

# 544
Как не му е жега на този пек... не дава да си седна на работното място

# 545
Момичета вижте в чии обятия си пих кафето сутринта . Беше заспала в коридора и я събудих да я видя , след като седнах на стола дойде и заспа ето така . После започна да мяука да излиза на вън и я пуснах . Много ми е миличка и сладичка .

# 546
Снощи до никое време Бети обикаля и мяука оплаквайки се, шумкаше и не ме оставяме да спя. Накрая я гушнах при мен, затворих вратата на спалнята и се укроти. Днес само ме обикаля и си търка главата в мен, ляга до мен, върху краката ми където и да се мръдна. Явно доста сме и липсвали.

# 547
  • София
Привет!
Колкото и да не искам най- вероятно ще трябва да търсим нови собственици 😒
Сега докато бяхме на морето дъщеря ми пак кихаше и и течеше нослето от време на време.Аз  си мислех, че ще спре.
Знае ли някой ако детето не е при котката колко време трябва да мине за да се успокои алергията?
Все се надявам да има друга причина.
Чудя се какво да правя. Да отидем ли и при друг алерголог… много съм объркана☹

# 548
Привет!
Колкото и да не искам най- вероятно ще трябва да търсим нови собственици 😒
Сега докато бяхме на морето дъщеря ми пак кихаше и и течеше нослето от време на време.Аз  си мислех, че ще спре.
Знае ли някой ако детето не е при котката колко време трябва да мине за да се успокои алергията?
Все се надявам да има друга причина.
Чудя се какво да правя. Да отидем ли и при друг алерголог… много съм объркана☹

Брат ми е 32 годишен и от няколко години му се появи алергия от котките . Киха и му сълзят и зачервяват очите. Пак си имаме домашна котка , но не ходи при него . Влиза в стаята му , но си ляга на прозореца . Ако се появи алергията до ден му минава . Но той е голям, а вие говорите за детенце . Нека котето да стои по - далече от детето. Не позволявайте да е там , където е детето .

# 549
Мъжът ми има алергия от котки, мисля че съм споделяла преди. В началото се обриваше и му излизаха пъпчици, като ухапване от комар, също му се зачервяваха очите. За месец отшумя. Сега като дойдоха бебетата веднъж пак така се обрина. Мисито много си го е харесала и все при него ходи, гуши се в него и ляга отгоре му да спи. Все пак мъжа ми е голям човек, при децата предполагам е различно.
Може би да опитате и при друг алерголог да отидете и да не споменавате изобщо котето.
В много трудна ситуация се намирате, Димяни. Дано откриете вярното решение.

# 550
Това с алергиите е...въртележка от всякъде,  моето дете от 5 години вече е с алергия към лекарства и е голям кошмар като се разболее, надявам се към котето да не прояви, за 2 дни се превърна в най-обгрижващото момиче, така си гледа Лина, че ми топлят сърцето!
Утре сме на ветеринар, за пръв път ще ни е и ми е леко притеснено какво да очаквам, но мисля, че така е най-правилно да мине преглед, да се допитаме за обезпаразитяване, ваксини и т.н. Втори ден, Лина се отпуска все повече, вече обходи и подуши всичко из нас, и много, много ни радва.  Та дано утре да мине прилично, сигурно пак ще плаче в колата, ама...каквото такова.

# 551
И при мен ново 20се.Мислвх,че имам проблем с щитовидната,тя се оказа здрава,пратиха ме на УНГ.Днес минах-доста сериозни неща,но смята,че ако не е сериозното мещо,то е алергия от полеби,мухъл или....котки.Днес пуснах и изследвания за 26 алергена,вкл.и котки.В четвъртък ще излязат.

# 552

Тъкмо ги снимах и Боят настана, тупат сърца ни, ето ги близо нашите душмани. Смутих им спокойствието. Тя започна да му ръмжи, размениха си лапички и тя избяга.

Ън, виждаш ли го тоя в дясно? Ням и без зъби но много умен ... Дебелия гъз вдясно много гласовита и с характер. Кой ти харесва повече?

Кокорчо негърчето ... Преди две години на старата ми работа в дъждовен октомврийски ден, обмислях кога и как предизвестието... Някой го изхвърлил на няма и два месеца. Взех го с идеята да пренощува една вечер в нас и майка ми да го изхвърли в тогавашната й работа. Но та се влюби в него и остана да нарушава хармонията на Феликс.

Веднъж тя го видяла как яде гранули и скимти. Отваря му устата и вижда как в двата края дето се събират челюстите от едната страна е кърваво червено, а от другата - черно, мъртво месо. Сменихме два три доктора. Пиеше хапчета и спринцовка в устата по схема - натоварват черен дроб и бъбреци. И все лежеше като умрял.
Намерихме си докторка и клиника. Избора беше или вадим зъби или се мъчим с хапчета. На котка в апартамент зъби не й трябват - те са за плячка или храна в природата. Рискувахме и ги извадихме.
От спящата и лежаща котка нищо не остана. Беля след беля прави. Краде и територии на Феликс.

Обича паучове и супи. Хапва и гранули на определени марки. Копира я и я бие а тя е страхлива глезла макар и първа дошла.

Има кътници и кучешки само. Други зъби няма. И е жив, цял и щастлив.

Кг изпуснах ме- мина 5.

Катстрирани са. Само ваксини ми остана ....

Аз не се тревожа, че са изпадали зъбите на Изи. Тревожи ме автоимунното заболяване, което има. То се изразява в оток на долната устна и някакви червеникави петна по нея. Плези си езичето навън. През деня беше добре, но сега надвечер май се влоши и пак се скри на тъмно и тясно в килера. Сложиха й инжекция кортизон и инжекция антибиотик. Не знам кога ще подейства и аз не съм на себе си. Аз самата съм с две автоимунни и знам какво представляват тези болести. Не мога да се примиря,че и моето пухче ще страда.

# 553
Стои ли с езичето навън?
Ушатото беше така когато го болеше зъбчето.
Сигурно ли е, че няма проблем?
Заведи я на друг ветеринар според мен. Има достатъчно големи клиники в Пловдив.

# 554
Милото Изи Sad аз напоследък доста се зачетох за автоимунни заболявания покрай себе си... Научих някои неща за хората като основни фактори - едното голямо нещо е храната, а другото, психологически фактори, неумението да отстояваме себе си. Но за коте... да, и генетичен фактор от породата; но дали не им влияе и храната - те в котешките храни често слагат много растителни протеини и заместители... Аз на моя след операцията му давам само медицинска Вирбак - съдържанието й е много качествено. Другото, сега докато успокои пристъпа, ще си й дават противовъзпалителни... На мен например сега са ми изписали противовъзпалително, което се води за автоимунни и против малария; в момента пазя рецептата, евентуално ще го поя, ако пак ми се обострят симптомите; но за момента с хранителен контрол и билки, плюс разни ензими (които четох за хора как действат), да чукна на дърво, забрлязала съм, че получавам пристъп на обостряне след стрес и при нарушаване на режима. Но дали е съпоставимо с коте... милото, щом чак се крие Sad дано няколко дни лекарства му облекчат пристъпа...

Общи условия

Активация на акаунт