Любители на котки - Тема 185

• 34 556
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
Поздрави на всички пухкавелковци,минавам да ви запозная с Белла
Скрит текст:
.
каква порода е?

# 361
Благодаря за съветите. Нашата селска реколта е с болни очета, лекуват ги бабите с капки и мехлем. Ще им занеса към края на седмицата паучове за мъници. Ето ги и тях, толкова са хубави, дано имат късмет.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 362
Херпес вирус най-вероятно.
Страхотни са, лечението ще им помогне.
Дано имат късмет.

# 363
каква порода е?
[/quote]
Казаха ми,че е персийска,но дали е така не зная.Глуха е,но се справя добре.Може би затова е много безстрашна.

# 364
Глухите котки могат ли да мяукат?

# 365
Че какво им пречи. Те са глухи, не неми.Wink
Майтапа настрана, но, да, могат да мяукат, дори пише, че мяукат и мъркат  по силно от чуващите и дори се наслаждават от вибрациите на звуците, които издават.

# 366
  • София
Ивекс, 🤗
Добре дошъл на малкото човече! ❤️
Да е палаво, игриво и щастливо!
Да живее в един по- добър свят и самият той да прави по- добър светът!
Разказвай после за срещата бебе- Уши! 🥰

Аз да ви покажа моя наглец...

Качи се на масата без изобщо да му пука, че съм там и му се карам (в знак на протест, че не му давам да яде риба от тавата 😅- сложих му в чинийката му)

Че даже и заспа...
Чудех се дали  да го напляскам или да го изхвърля навън..., но ми стана смешно от нахалството му и просто го наснимах. (това може да се случи само при мен и той явно знае). Само не разбрах солницата за какво му беше!?

# 367
  • София
Само не разбрах солницата за какво му беше!?

Страхотен е!
Е как за какво, да си подпре главата Simple Smile

# 368
Наминавам, за да покажа бебетата. Почиват си маймуните. Рижавият е Роро, мадамката е Лъки. Исках да е Късметка, ама как да й кажеш на галено. Joy
Та Лъки е на антибиотик и два пробиотика от вчера, заради разстройство. Живна още след първия прием. Има апетит вече. Обаче каква борба е с тези лекарства. Много си мърда езика.
И с Блеко има напредък. С Роро се подушиха и докоснаха нос в нос. Е, Роро "изяде" една лапа,  без нокти, защото имаше неблагоразумието да се бутне в Таласъма, докато скачаше, за да улови една мишка. Joy

# 369
Цитат
каква порода е?

Казаха ми,че е персийска,но дали е така не зная.Глуха е,но се справя добре.Може би затова е много безстрашна.
Точно това щях да питам аз, дали чува. Ами, много внимавайте да обезопасите прозорци и тераси, щом не чува. На едно момиче такова коте му падна от висок етаж, без да се усетят, и не оцеля. Те не чуват, но се заглеждат също в птички и буболечки, а и също се разгонват, така че вниманието трябва да е на макс в посока безопасност. Hands V Иначе е прекрасна!

# 370

Цял ден ме преследва и пази корема Heart Eyes

# 371
За щастие(или не) живеем в къща.Засега не настоява да излиза навън,просто ни наблюдава през мрежестата врата.Мяучи ,и то доста силно,когато е гладна.Когато ни търси издава много сладки мъркащи звуци

# 372
  • Крайбрежен район
Олееее, красота неземна! Animal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes Cat

# 373
Мило златно, колко е красиво, пу-пу!

# 374
Скрийте този сладкиш, че ида да го отмъкна Heart

Общи условия

Активация на акаунт