Любители на котки - Тема 185

• 33 785
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Не знам... 😂

# 571
JoyJoyJoy

Радвай се, че не е първото нещо което може да видиш сутрин.
Ушатото спи или в краката или до главата на ММ, обаче, с дупето към лицето му.Joy
Той е свикнал.Joy

# 572
  • София
Мина 12 часа нощес, а Томчето не се е прибрал. За пръв път от 3 седмици насам. Чакам го все пак.

# 573
  • Бургас
Когато ти откраднат завивката още посред нощ и нямат никакво намерение да стават...

# 574
Мария, как се е променила и станала една такава Маца…

# 575
Днес за пръв път с един скок се качи на перваза на прозореца и рязко ми призля, защото оставяме целия прозорец отворен (има обикновен комарник мрежа).
И друго да питам- 2-3 дни беше само на гранули и голямата работа беше поносимо миризлива. Взехме пауч, сложихме му и а*ото стана непоносимо миришещо. Случвало ли се е и при други котета?

# 576
Здравейте!
Още в понеделник се консултирахме с вет, относно честото ходене на Кити по малка нужда.
Той изрази мнение, че е на стресова основа и най-вероятно от смяната на настилката.
Пишканията и намаляха, но все още са повече от нормалното.
От снощи насам е пишкала три пъти. Не проявява признаци на болезненост, не се задържа в тоалетната, влиза, свършва си работата и излиза.
Засега приема някаква хранителна добавка, ще прикача снимка, ако я разпознаете да ми кажете как се казва. Докторът е извадил шест капсулки, а моя мъж дори не е питал за името на добавката и сега не мога да намеря никаква информация.
Знам само, че съдържа червена боровинка.
Ако тези дни няма подобрение, грабвам Кити и ще я заведа на преглед, ще настоявам за кръвни изследвания и всичко необходимо. Решихме да и дадем малко време, защото тя и без друго приема тежко посещенията при ветеринаря и не исках да я стресирам излишно...

# 577
Днес за пръв път с един скок се качи на перваза на прозореца и рязко ми призля, защото оставяме целия прозорец отворен (има обикновен комарник мрежа).
И друго да питам- 2-3 дни беше само на гранули и голямата работа беше поносимо миризлива. Взехме пауч, сложихме му и а*ото стана непоносимо миришещо. Случвало ли се е и при други котета?

И моята обича да стои на прозореца . Защо ви е страх ? Не я ли пускате от време на време ?
Относно голямата работа , да не би да е от гранулите ? От пауча няма ли да стане рядко ?

# 578
AnMary,  те нишите деца почти наборчета Grinning ,гледам, че снимката от 2008г, моето момиче е 2007 и сега горда кака на бебе Лина. Денонощно я снима и прави клипчета.
Нещо много важно пропуснах, а съм сигурна, че го писахте в предишни теми, рових ама не открих и ще питам. За почистването на пода какво ползвате, да не уморя глезличка, минавам с гореща вода щот съм тъпан и забравих да питам вет. Когато основно мия тоалетната на тръцко-пръцко, с какво да я измия? Вчера за пръв път ни обгази с парфюм на  лай(к)а и си представих обърнатото д. на Уши Joy ,но ветеринарката каза, че след хапчето може да е по-рядко и с по-силна миризма и да нямаше наденички в тоалетната, а само тортички .
В 4ч сутрин готова за игра. Grinning

# 579

И моята обича да стои на прозореца . Защо ви е страх ? Не я ли пускате от време на време ?
Относно голямата работа , да не би да е от гранулите ? От пауча няма ли да стане рядко ?
Не го пускаме навън. Пробвах го на каишка на терасата, но искаше да си влиза. Страх ме е, защото живеем на третия етаж и да не направи беля да скочи, ако се подмами по нещичко.

# 580
mariqivanova799, Честит рожден ден !
И на нашето момче Сина също - 2 годинки!

Сега ще ходим да му купим нещо за почерпка.

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 13:15 от cardhu

# 581
Колко е малък и ушат Heart Eyes
Аз мия на моите тоалетната с оцет и вряла вода, пода с най-обикновен препарат.
Честит рожден ден на Сина и на Мария!

# 582
Когато яде гранулки, тръска глава и ушите....плющят Joy  Точно като в лафа - Яде, та му плющят ушите. Grinning

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 17:22 от cardhu

# 583
  • Бургас
Мария, как се е променила и станала една такава Маца…
Да...
Много им се радвам и си ги обичам...

Кардю, благодаря!
Да ти е жив и здрав рожденикът!
Да ви обича и слуша дълги години!

# 584
Честити рождени дни на Сина и на Мария! Да са здрави и щастливи.

Общи условия

Активация на акаунт