Любители на котки - Тема 185

• 33 815
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Ох, котаракът снощи се скрил в раклата в другата стая, аз съм затворила вратата и там си е останал. Как пък не се обади. А го виках през прозореца на другата стая. Няма как да не ме е чул, прозорците са съседни и са отворени. Ама като е нещо за него надава вой до небесата. Чак сутринта в 9 се размяука.
Акъла ми изкара. Почти не съм спала.

# 586
От понеделник с малкия син сме в болница. Оттогава Белка липсва. Така се надявам да се появи като се приберем утре.

# 587
Скрит текст:
Днес за пръв път с един скок се качи на перваза на прозореца и рязко ми призля, защото оставяме целия прозорец отворен (има обикновен комарник мрежа).
И друго да питам- 2-3 дни беше само на гранули и голямата работа беше поносимо миризлива. Взехме пауч, сложихме му и а*ото стана непоносимо миришещо. Случвало ли се е и при други котета?

И моята обича да стои на прозореца . Защо ви е страх ? Не я ли пускате от време на време ?
Относно голямата работа , да не би да е от гранулите ? От пауча няма ли да стане рядко ?
Не го пускаме навън. Пробвах го на каишка на терасата, но искаше да си влиза. Страх ме е, защото живеем на третия етаж и да не направи беля да скочи, ако се подмами по нещичко.
[/quote]
не разчитай на комарника, привидно котките са спокойни, докато си гледат, но ако се появи мушица, птичка... може да реагира мигновено, един скок и...
Обезопаси комарника, сложи и котешка мрежа.

# 588
Честит рожден ден на Сина!
Честит рожден ден на Харко!
Да са живи, здрави, игриви и още дълги години да ви радват!

# 589
Честит рожден ден на Сина! Да ви радва още много години с привързаността и любовта.

# 590
# 591
  • Крайбрежен район
Честит рожден ден на Сина и Харко! Blue HeartBlue Heart Да са здрави, игриви и щастливи! Animal Cat2Animal Paw Prints

# 592
Рожденичка е Мария, майката на Харко Stuck Out Tongue Winking Eye

# 593
  • In the land of Never Never
Васето става вече все по-старичък и мързеливичък, и особено в жегите се отдава на лежачка на сянка. Момчето кара вече четиринайста година.
На балкона на сянка му харесва.

# 594
  • Бу-у-урга-а-ас
Здравейте!
Още в понеделник се консултирахме с вет, относно честото ходене на Кити по малка нужда.
Той изрази мнение, че е на стресова основа и най-вероятно от смяната на настилката.
Пишканията и намаляха, но все още са повече от нормалното.
От снощи насам е пишкала три пъти. Не проявява признаци на болезненост, не се задържа в тоалетната, влиза, свършва си работата и излиза.
Засега приема някаква хранителна добавка, ще прикача снимка, ако я разпознаете да ми кажете как се казва. Докторът е извадил шест капсулки, а моя мъж дори не е питал за името на добавката и сега не мога да намеря никаква информация.
Знам само, че съдържа червена боровинка.
Ако тези дни няма подобрение, грабвам Кити и ще я заведа на преглед, ще настоявам за кръвни изследвания и всичко необходимо. Решихме да и дадем малко време, защото тя и без друго приема тежко посещенията при ветеринаря и не исках да я стресирам излишно...

Това ще помогне ли?

# 595
Много прилича на Renal Vet, но в интернет е посочено, че се прилага при бъбречна недостатъчност.
На вашето коте за какво беше назначен?

# 596
Много прилича на Renal Vet, но в интернет е посочено, че се прилага при бъбречна недостатъчност.
На вашето коте за какво беше назначен?

Най-вероятно е това -

# 597
  • София
Честит рожден ден на красавеца Сина!

Радвам се да видя Васко! 😻

Dara, да се оправя бързо момчето ти!

# 598
Честити да са рождениците! 🥳

# 599
Имам бойна рана от Сина днес. От бързане да се метне при каката. Това неговото е някаква неистова обич към дъщеря ни.

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 23:50 от cardhu

Общи условия

Активация на акаунт