Любители на котки - Тема 185

• 33 790
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
Това Лин(кс)че изглежда ще стане дългокосместо... Simple Smile
Мама Маша (на Лина)е дългокосместа шаренка кафяво, беличко и черно, дребничка, по окраска повече приличала на тейко си от съседния двор и той бил леко рошав, ама не ни се показа да го видим. Докторката ни каза да сме готови с гребените и да вземем малцова паста. Като се видим на контролата ще я разпитам от кога да я включа и по колко, защото каза, че още е пух и е рано. Взехме четка, бая агресивни ми се виждат гребените още,  но по-нататък и гребен ще взема. Преди на възрастта на моето дете бях, си взехме куче "коли" (мнооого на сърце ми беше душичката, не съм имала друго като него и добре, че вече бях родила дечко когато си отиде, че незнам как щях да го преодолея) та космите на Лина няма да ме изплашат Grinning
А това между прозореца изглежда ужасно и аз имам такъв в кухнята та вчера показах на дечко и отиде преди да легнем да го затвори.  Добре де що не се сетих за него, терасата я обезопасих, ама трябва да го измисля и него.

# 661
Тази сутрин бях неприятно изненадана от нашия Майкъл. Влизам в банята и такава миризма ме удари, че ми се отвори третото око. Той бутнал капачето на канала и се изпишкал около него. А тоалетната му е на 5 см от канала. Защо го е направил, идея нямам.
Показвам ви го от снощи преди да гризне пръстчетата на ръката на малката, докато спи, и да получи забрана за спалнята.

# 662
# 663
Олеле каква е тая картинка ❤

# 664
Аз пак да подсетя, ако някой се сети за капките, че мазнинките даже са ми казвали вет, че не пречат да се гледа на ехограф 🐷🐷

# 665
Ние още не сме кастрирали Ари. Последно напишка мъжа ми 😃😃😃 Ще го заведа идният месец. Сигурно ще качи някой колограм, но ще се консултирам дали да остане на Ягуар храна, или да сменям. До колко месеца след кастрация да очаквам промяна в теглото и нужда от смяна на храната ?

# 666
  • София
След кастрация нашият котарак си е все така злояд и не е напълнял, ама изобщо.
В началото опитахме да му даваме храна за кастрирани. Не я хареса, та си е на същата от преди кастрация. Понякога купувам гранули за кастрирани и смесвам с другите. Така ги яде.

# 667
  • София
До колко месеца след кастрация да очаквам промяна в теглото и нужда от смяна на храната ?
При Наско се пролича в следващите 2-3 месеца. И колкото напълня, напълня и от тогава спря да качва. Но той беше натъпкан с кортизон заради астмата и беше като дрогиран от райския газ. Апетитът му беше необичайно голям. При другите няма напълняване.

# 668
Sad много ми е странно... давам му доза според описанието на опаковката, ако се опотам да го послъжа, веднага се усеща

# 669
Нашата девойка не е напълняла след кастрацията. Хапва всичко, сега съм й взела серията за козина, че доста й пада, не знам от горещините ли е. А като включа климатика и изчезва от стаята, отива на по-топло.
Сдобихме се с филцовата къщичка от Лидл и дори си я хареса.

# 670
Аз питах за прозореца и скачането на малкия. Говорех за врата на балкона която се отваря като ножица отгоре.

Прави го само в една от стаите защото може като по стълба да стигне до нея. В друга стая на същата врата не го прави защото кухненските шкафове са нейна територия.

За сега проблема го решихме като този балкон е затворен постоянно.

Иначе е жега и в момента си почиваме под мой контрол:

# 671
  • София
Не оставяйте врата на ножица и котка.
Минавайки през процепа, много често се заклещват и си чупят гръбнака.

Моята котинка, която повърна кръв, се оказа, че нещо си е хапнала и се е раздразнило. С пастата за косми вече и не повръща толкова често.

# 672
При нас има мрежи и знаят, че никъде няма да стигнат .

# 673
# 674
  • София
Така де, да е ясно кой е алфата в тази къща.☺

Общи условия

Активация на акаунт