🧟 The Walking Dead Universe: BG-Mamma Loves Zombies - тема 26 🧟

• 27 978
  • 678
  •   1
Отговори
# 675
Гледах първите четири епизода. Планирах когато приключи сезона, но любопитството ми беше подразнено и се предадох.
Не съм в особен възторг. Лондон беше прекрасен, но защо Испания е в 19 век? Облеклото имам предвид. Киното я завлича до началото на 20 и някак там всичко спира. Не е заради апоклипсиса, а за да е по-зрелищно и пищно, то е ясно.
Даването по една девойка всяка година е пълна глупост като сюжет. Български народни приказки от хиляда и една нощ, разказани на суахили и написани с японски йероглифи и с мастило от кенгурска плюнка и пепел от гигантска секвоя върху египетски папируси. Как ли пък не. Angry А лесбийската история беше напълно излишна. Frowning1
Струваше си гледането само на еп. 4 (но няма как без 1, 2 и 3), много приятен. До колкото разбирам и еп. 5 ще бъде пир за душата ми.
Каръл е някак като фон, Даръл както обикновено ме радва с кратките си реплики на безумния си английски.
Юстина и Роберто дали не са брат и сестра или пък първи братовчеди?

# 676
Абе на мен ми харесва, ама права си. Това с дрехите е странно.
Яд ме е и за кренвиршите Grinning
И беше тъпо да не ги изядат, много тъпо.
Апокалипсис, глад, тая ще ми къта кренвирши. Няма логика.

# 677
Ще видиш, че на края няма да им се размине на кренвиршите, вероятно на лодката на път за вкъщи ще ги разделят само на две. Grinning

# 678
Оф, и аз оставам с усещането, че или ще си намери Керъл тъпата консерва или някакви други кренвирши ще набара Joy

Общи условия

Активация на акаунт