Случаят „Дебора“

• 281 451
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Където морето целува небето...
Бургас - млади, стари, много хора с деца. Много млади момичета.  Впечатление правят група мотористи, браво, момчета!
Е, и политически фигури си имаме.

# 1 216
Значи не е хуманно и цивилизовано народа да го  накаже тоя дръвник, а той много хуманно и цивилизовано е постъпил. Според мен тази ръка с татуировката свобода или смърт не ѝ е там мястото.

Последна редакция: пн, 31 юли 2023, 18:11 от vici75

# 1 217
  • София
Дневник предават онлайн от Стара Загора, пълно е с хора, много се развълнувах да видя толкова много!

# 1 218
В Пловдив има много хора, приятно съм изненадана!

# 1 219
  • София
Дано да направят снимки с дронове, за да се види колко много хора има

# 1 220
  • Където морето целува небето...
И аз за Бургас. Наистина не очаквах толкова много хора! Толкова много "сила и кураж" се изпраща на младото момиче. Дано има някаква сила, която да може да ѝ помогне да се съвземе по-бързо!

# 1 221
# 1 222
  • Sofia
И в София е пълно, браво!

# 1 223
  • София
И по БНТ 1 дават включвания на живо от различни градове

# 1 224
Влизам само да споделя погнусата си и омерзението си. Ужасно звучи, но Господи, добре, че нямам дъщеря. Каквото и да си говорим,  момичета и  жени са непропорционално жертви на изроди, а изродите сред мъжете просто са си повече. Относно кой какво и как възпитавал, докато не спрем да обвиняваме жертвата, все така ще сме като общество-- примитивно и нехуманно!
 Колко време мина от убитата и натъпкана в куфар млада жена с мъж ай ти и свекър полицай ли беше, ДАНС ли беше съучастник? Ами застреляната млада майка, студентка и убитата й едногодишна дъщеря? Там даже и родителите се опитваха да помогнат и опазят, а убиецът (баща на бебето) издебна и уби младата жена и бебето й. Сигурно едногодишното момиченце е било много лошо възпитано, щом беше застреляно от собствения си тъп баща.
В сегашния случай, за щастие момичето е живо, но и физически и психическите поражения са жестоки.
Много се радвам на обществения натиск и ми прикипява, че извергът използва  детето си и жена си, за да се опитва да се измъкне от арест.... с двама адвокати е. Дори средна телесна повреда му е малко, дано наистина се успее по линията опит за убийство. Не знам какво им става на мъжете, но докато обществото (и майките им) им прощава и обвинява жените, все така ще е.

# 1 225
  • Стара Загора
Браво , на моят град , Стара Загора.

# 1 226
  • София
И в София е пълно, браво!
Толкова млади хора на едно място и прииждат още, и още....Има надежда.

# 1 227
  • Варна
            http://tv.bnt.bg/

# 1 228
Браво , на моят град , Стара Загора.

Браво!

# 1 229
  • София
За Лейди Дювал

Общи условия

Активация на акаунт