Случаят „Дебора“

• 280 897
  • 5 515
  •   2
Отговори
# 1 770
Хората ги е страх, защото всички се познават в по-малките населени места.

# 1 771
Един такъв, доста по - страховито изглеждащ, с все грозни татуировки и черна брада, с месеци ме караше до София на лекар и имаше познания по история, с които далеч не мога да се похваля. Е, не реже момичета, не ги стриже.

Не е конкретно към теб, но се хващам за коментара ти. Нали разбирате, че ще се намерят десетки хора, които могат с чисто сърце да кажат за Г.Г., че е било едно много добро момче, което е поздравявало бабите пред блока и е отваряло вратите на съседките? Насилниците нямат татуирано на челото какви са, често изглеждат напълно нормални мъже. Приятелите им ще се закълнат, че никога не са очаквали такова нещо. Мъж с наранено его става неузнаваем.
Може ли да познавам човека, за който говоря? Не говоря за ГГ.

# 1 772
Ох, въпросната Дари е доста простовато момиче, наред обижда в Тик Ток… Мъжът й май е лежал в затвора, но за малко.
Иначе съм сигурна, че има и други случаи на пострадали от мутроподобни.
Тя омъжена ли е?
Колкото и да е прост човек не заслужава подобно изтезание и унижение.
Безумно е обаче да има връзка с такъв изрод, който дори е бил известен в града с мизериите си.

# 1 773
  • Street of Dreams
И съм съгласна, че много е вероятно мозъкът му да е изпържен от някоя евтина синтетика, от сорта на Пико. Всъщност голяма част от зверствата се случват точно в следствие от това, но пак няма гласност. Не се обяснява на тези идиотчета в какво може да ги превърне и какви последствия може да има.

Това за бръсненето на глави за назидание също съм го чувала в далечното минало, даже с допълнение "на сухо".

Абе историята наистина много напомня на едни много грозни тъмни времена, където простотия, насилие и чалгаджийки бяха на пиадестал. Тигри, ланци. Пък нормални хора, полицаи и съдилища бяха няк'ви шматки. Как е възможно? Ама стига вече "чукане на дърво", трябва да се разгледа всеки един детайл, довел до тук. Всеки трябва да понесе наказание и поука.

Последна редакция: вт, 01 авг 2023, 23:52 от OnDiNe_

# 1 774
Сирос, не беше конкретно към твоя случай или твоя познат. Общо го казах. След всяко престъпление чуваме какво добро и тихо момче било.

# 1 775
От последните страници нищо не разбрах.
ГГ имал ли е връзка с това момиче, или е бил пратеник на някакъв зловещ мъжки клуб, който изпълнява поръчки за изтезания над момичета, които правили...какво?
Защо е бил с маска?
Това ще излезе далеч по- дълбоко като казус. На мен ми прилича на ОПГ.
Защо са изтезавани тези момичета, какви очаквания са имали от тях и защо са наказвани.
И къде е министърът на МВР да направи проверка на служителите си.
Много нови въпроси възникват

# 1 776
Сирос, не беше конкретно към твоя случай или твоя познат. Общо го казах. След всяко престъпление чуваме какво добро и тихо момче било.
всичко чухме, даже човеконенавистното - тя си е виновна, проста, глупава, невъзпитана.

# 1 777
Как може в тея години да се развива такава действителност в Стара Загора?
Времената на мутрите бяха 90- те, но явно те са си останали в това време.
И как никоя жертва досега не е сигнализирала?

О не, все още сме във времената на мутрите. Просто сега се покриват и си вършат тихичко работата.
А не явно като преди. Има си мутри и още как.

# 1 778
Ох, въпросната Дари е доста простовато момиче, наред обижда в Тик Ток… Мъжът й май е лежал в затвора, но за малко.
Иначе съм сигурна, че има и други случаи на пострадали от мутроподобни.
Тя омъжена ли е?
Колкото и да е прост човек не заслужава подобно изтезание и унижение.
Безумно е обаче да има връзка с такъв изрод, който дори е бил известен в града с мизериите си.
Има бебе и планира сватба. В Пловдив живее

# 1 779
Как може в тея години да се развива такава действителност в Стара Загора?
Времената на мутрите бяха 90- те, но явно те са си останали в това време.
И как никоя жертва досега не е сигнализирала?

О не, все още сме във времената на мутрите. Просто сега се покриват и си вършат тихичко работата.
А не явно като преди. Има си мутри и още как.

Мутрите, отдавна съблякоха анцузите и облякоха костюмите. Сега са в парламента, съдилищата, легализираха дейността си и парите. Живяла съм в мутренските времена, та им знам похватите. Мислех, че вече такива набези са забравени и в миналото.

# 1 780
tays което аз разбрах е  ,че има организирани мутри   сега, които тормозят момичета и ги наказват, този бил притежател на снимки , инфо с мащаб.
 Нищо не излезе за неговия произход ,освен че имали ферма , но дали за него или за грешния посочен преди това, не знам. Дали пък е в групата насилници, дори  по поръчките за терор?Че явно се смятал за недосегаем.

Много гадно стана ,някои си живеем в балони  мислим ,че напредваме  към добро развитие.

# 1 781
ГГ имал ли е връзка с това момиче, или е бил пратеник на някакъв зловещ мъжки клуб, който изпълнява поръчки за изтезания над момичета, които правили...какво?
Защо е бил с маска?
Защо са изтезавани тези момичета, какви очаквания са имали от тях и защо са наказвани.
Аз също се питам и преди месец не са ли взели телефоните,проверили обаждания,чатове...чак сега....Просто са махнали с ръка...няма нужда...обикновено момиче,пубертетска история,млада е-ще й мине...Явно не е единствена,свикнали са...😟

# 1 782
  • Paris, France
Скрит текст:

Гледах я два пъти. Красиво момиче, младо. Изглежда по-добре, отколкото жените на мултимилионерите в Париж. Кое я е накарало да излиза с "охрана" в Стара Загора или друг град? Толкова ли са добре платени и щедри в България? Тук тази работа масово я работят мъже без документи, които не могат да работят нищо друго и е ниско платена. Тук там има по някой студент  в края на седмицата. Колкото и да са "високо в пирамидата", не ги ли е гнус тези хубави момичета от татуираните, плиткоумни дебелаци?

Ами да, трябва работа с младежта. Като я слушах мис Стара Загора имах чувството, че слушам някоя неграмотна колумбийка от забутан, планински район без никакви възможности за развитие и миграция, а не образована, грамотна жена с европейски паспорт в джоба.

А родителите на тези момичета не се ли оплакват в полицията? Всичките ли са залупени, страхливи и неинформирани?

Странно ми е.

Да подчертая, че не виня жертвите по никакъв начин. Само разсъждавам за причините, позволяващи такова поведение в Европа от 21 век.
Личи си, че не сте живяла в малък град. Има разлика да в това да живееш в голям град и малко или много да си анонимен. Изобщо не се учудвам, че не са подавани жалби в полицията. Преди няколко дни нагледно, грубо и арогантно ни показаха какви са действията на институциите. Смятате ли, че не се познават полицаи, прокурори, съдии. Какво щеше да се случи според вас ? Че те след 20 дълбоки порезни рани не си размърдаха задниците, че за нещо по малко. А след това приказките, които ежедневно четем и тук. Та това е положението......

Живяла съм в малък град. Аз съм прекарала детството си в Стара Загора 🌞 и имам много хубави спомени и познавам града, макар и да не съм стъпвала от 35 години там. Имам и много приятели от стара Загора, с които още се виждаме тук. Други са в Канада, в САЩ. През 70те и 80те там живееха още повече хора. Не е точно малко градче, в което всички се познават, макар и да не е напълно анонимен като София.

Това, че всички се познават не е срещу тези момичета, а напротив.

Добре, познават се съдиите, прокурорите и полицаите. Толкова ли едно от тези момичета не е имало роднина или близък, съсед, познат в тези институции?

Корупция има навсякъде, но мислех, че преходът, с насилието и хаосът са безвъзвратно отминали. Такива времена имаше и в Италия. И сега има мафия, но без подобно насилие над обикновени, нямащи общо с икономическите им интереси хора.

Не мисля, че ако такива престъпления са системни и редовно се случват, ги има само и единствено в Стара Загора. И другаде ли е същото за всички момичета?

Мис Стара Загора, примерно, има възможност да се запознае с бизнесмени, кметове в района и кметици, хора във властта. Ето, че и на нея се случило.

# 1 783
tays което аз разбрах е  ,че има организирани мутри   сега, които тормозят момичета и ги наказват, този бил притежател на снимки , инфо с мащаб.
 Нищо не излезе за неговия произход ,освен че имали ферма , но дали за него или за грешния посочен преди това, не знам. Дали пък е в групата насилници, дори  по поръчките за терор?Че явно се смятал за недосегаем.

Много гадно стана ,някои си живеем в балони  мислим ,че напредваме  към добро развитие.
Интересно как не са подхванали още жената с която живее и от която има дете...Как ли се чувстват нейните родители ,разбирайки за случилото се с Дебора...

# 1 784
Защо е бил с маска?
Според майката са имали връзка около 6 месеца, като тя е предупреждавала дъщеря си за него. Това с маската и мен ме човърка!

А съседката къде е в случая ми е най-интересно. Тя е била най-прекия свидетел. Какво е чула и видяла? В блока няма ли камера?

Между другото Дебора е учила музика 🙂

Общи условия

Активация на акаунт