Случаят „Дебора“

• 280 902
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 1 755
  • София
Е, за съжаление са решили освен бръснене и нова мода да въведат.
Вече ще видим дали ще продължи този модел.
Макар че полицията явно си е мълчала при десетки, да не кажа стотици случаи такива в този град.

Ако в Стара Загора наистина има такава мода и то от 2015 година, никой не може да ме убеди, че в местната полиция не знаят за нея.

# 1 756
Личи, че Невена отдавна не живее тук. Невена, нищо лично или с обида. Ако беше тук, щеше да си свикнала с чукането на дърво, да не ме стига, то и като се оплача, какво ли? И това с години, защото знам за правосъдието, то е за едни, дето са с връзки или могат да си го платят. Не мога, да ти опиша обезверението. Жалко, че трябваше да стигнем до тая изродщина, че да отворим очи. Не се търпеше вече. Четох в групата на Стара Загора. Ми това е от години, знае се. 😕
И какво за охранителите? Един такъв, доста по - страховито изглеждащ, с все грозни татуировки и черна брада, с месеци ме караше до София на лекар и имаше познания по история, с които далеч не мога да се похваля. Е, не реже момичета, не ги стриже.
Тази, която си слушала не е неграмотна колумбийка, а представителка на едно поколение, дето израсна без ценности и морал.  Много са.

# 1 757
  • София
В кой бизнес?

Иначе, този жест си е точно мизогинистичен, унижаващ и наказващ.

# 1 758
Тъкмо чета коментарите, част от коментиращите казват, че подстригването е наказание в един бизнес.
Аз намерих снощи случаи на мъже, които подстригват собствените си жени като наказание. Никога не бях чула, ужасно ме разтърси снощи прочетеното. Не знам колко трябва да си си повярвал на могъществото, че да разполагаш с чуждото тяло по този начин. Моля се, никога да не се налага на децата ми да имат общо с такива повредени хора.

# 1 759
# 1 760
  • София
Едно момиче от протеста, в напреднала бременност разказа, че е жертва на подобни събития, преди 10 г в Стара Загора.
Болката още ѝ беше в очите.
Белезите скрити с грим.

# 1 761
В едни мътни времена на шанаджиите режеха ухо, а на труженички, които заработват на частно, бръснеха коси. Някде там в края на 90-те. Които си мислихме, че са останали в миналото. Уви не са. Младите охранители се изживяват като младите мутри от прехода….

# 1 762
Даа,разгледаждах профила му-бил е поклонник на двамата прословути братя от 90те...☹️

# 1 763
Ще те осакатя, слагам те в буркани и те пращам на село- думи в Тиктока на въпросната Дари. Не ми се струва достоверна пак казвам. Не вярвам и да е в такива големи мащаби в каквито тя казва.

# 1 764
  • При семейството си
А явно съм много наивна, но не вярвам…извън определени среди, групи, хора, това да е някаква масова “практика” в Стара Загора. Или не ми се иска да е.

# 1 765
Не- голи снимки на момичета се въртят из мъжете из Бг, маст от това са хрупи в Телеграм.Намират момичетата и словоблудстват с тях, през профилите им в сиц. мрежи, а явно някои ревнивци или емоционални инвалиди отмъщават на някои от тях с бой, унижения на живо.Явно някои момичета се забъркват с такива малоумници и биват тормозени по описаните начини.Тоест това си е мангалитет на част от мъжете в Ст.Загора.
Е, хайде пък сега, манталитет на част от старозагорските мъже...
Това се казва във видеото, обяснява се, че не е единствен случай- явно и друг жени са били потърпевши и не се казва, че е от всеизвестният садист, нарязал момичето.Това явно е начин за гавра и подчинение на жените.

# 1 766
Ох, въпросната Дари е доста простовато момиче, наред обижда в Тик Ток… Мъжът й май е лежал в затвора, но за малко.
Иначе съм сигурна, че има и други случаи на пострадали от мутроподобни.

# 1 767
То като се замисля сега в тези модерни времена може и момчета да има потърпевши,но да не си казват....😟

# 1 768
Как може в тея години да се развива такава действителност в Стара Загора?
Времената на мутрите бяха 90- те, но явно те са си останали в това време.
И как никоя жертва досега не е сигнализирала?

# 1 769
Един такъв, доста по - страховито изглеждащ, с все грозни татуировки и черна брада, с месеци ме караше до София на лекар и имаше познания по история, с които далеч не мога да се похваля. Е, не реже момичета, не ги стриже.

Не е конкретно към теб, но се хващам за коментара ти. Нали разбирате, че ще се намерят десетки хора, които могат с чисто сърце да кажат за Г.Г., че е било едно много добро момче, което е поздравявало бабите пред блока и е отваряло вратите на съседките? Насилниците нямат татуирано на челото какви са, често изглеждат напълно нормални мъже. Приятелите им ще се закълнат, че никога не са очаквали такова нещо. Мъж с наранено его става неузнаваем (понякога, няма да слагам всички в общ знаменател).

Общи условия

Активация на акаунт