Случаят „Дебора“

• 281 660
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 2 010
  • Street of Dreams
Диорела, мерси за информацията. ❤️

Значи :
Адвокатът на Г - Дебора се е самонаранила, защото е наркоманка. (🤯)
Г - така е.
Съдията - абе виждам, че не се е самонаранила и видимо е проявена огромна жестокост, обаче понеже експертизата казва лека телесна, не можем да го задържим.

...

Вече не знам още какво ще излезе по случая и още колко 🤯 ще има.

# 2 011
Мен ме потресе това, че "пострадалата сама е... посетила съседка"!? Хора, това нарязано, окървавено и ужасено момиче как се е добрало до съседите, само то си знае! И колко бездушна твар трябва да си, за да изречеш това!? Правилно една жена на средна възраст на протеста предложи да посетим и адреса на съдийката, не знаеше, че маршритът предварително се съгласува с Общината. Благодаря на Diorela, но ми стана още по-гадно.
А за "чадър" над мутрата, ами една съфорумка качи снимките с един "биг бос". Аз ще допълня, че в болницата не е споменато за инцидента дори пред хирурзите, които не са били дежурни.
А опитите да се "яхне" протеста от управляващите, в чиито ръце е цялата изпълнителна власт, са отвратителни.

# 2 012
Гледам прокуратурата се самосезирала, защото чели в интернет, че имало още случаи Mr. Green
Силно ме съмнява да не знаят, но нека има статийка там из пространството, че са размърдали дупетата си.

# 2 013
Иска ми се да разследват и появилата се информация, че е наркодилър и сводник. Вече на 2 места срещнах такава.
Поне на този искам хич да не му е разминава. Дано да се усетят, че обществото все пак е сила, когато излезе информация за подобно замазване на куп престъпления.
Иска ми се и в сводките на МВР да има информация, а не пак кражбите на няколко суджука и чували с трици, да се окажат по-важни.

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 18:15 от Diorela

# 2 014
  • При семейството си
Това с промяната на обвинението от страна на прокуратурата е доста показателно и сериозно намирисва на нещо, свързано с най-печелившите и забранени дейности, осъществявани със съответната точно държавна/политическа подкрепа.

# 2 015
  • тук и там
Аз съм заралийка, не знам за никакви връзки Герб- охранителни фирми, наркотици и прочие. Не знам от къде се вадят тези неща. Отдавна съм напуснала Ст. Загора, идваме си лятото предимно, но така или иначе, Старозагорцки не случайно избират този кмет за пореден път, в смисъл че са доволни от него- предвид  и в сравнение с предишните такива. Да не говорим,че се чуват  между хората такива неща-ако ги има .Родителите ми са си заралии и познават сигурно половината град, биха чули таков нещо .За мен са пълни глупости  това.
Ако се търси връзка някаква, по-скоро да се трърси дали не е бутнал на прокурор, съд. лекар и др.
Темата беше добре, когато се говореше за конкретния случай, но за мен пак се обръща на политическа, очаквам всякакви тролове да изпълзат и да започнат да се изявават и тук.

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 18:19 от Кайсия

# 2 016
Иска ми се да разследват и появилата се информация, че е наркодилър и сводник.
 Вече на 2 места срещнах такава.
Поне на този искам хич да не му е разминава....

Чакат да видят дали ще продължат протестите, или ще затихнат във времето. А лежерното изказване на Денков, че очаквал министрите на МВР и не знам си кой да предприемели.. дрън - дрън.
Алооо, трябваше да им дадеш 3 дневен срок да изяснят детайлите, да напишат обяснения всички, и да се знаят всички, прикривали престъплението! И да, важно е да разберем, защо някой е наредил да не се впише това престъпление в бюлетина на МВР. Кой е този някой? Кой нареди да се пази информацията от медиите?

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 18:37 от Djaky

# 2 017
Аз и друго се сетих. Преди години, когато Лияна беше във ВИП Брадър имаше мисия с рязане на коси. Тя се разплака. Всички помислиха, че е бил мъжа ѝ. Ваня Червенкова (по спомени ) направи коментар, че един вид тогава така се правело. После Коцето беше дал интервю при Венета и каза, че жени са я постригали (пак жена на няква мутра, де). Май изобщо не сме мръднали от 90те? Сега к друго си мисля по повод шоубизнеса у нас. Както казват, че без гръб не може и било “Много трудно”. Ако певица не познава никой и е едно нормално момиче, а охранителите са хора на нам-си-кой и проституция и наркотици движат, както по-горе се цитира… Пф…

# 2 018
  • София
Иска ми се да разследват и появилата се информация, че е наркодилър. Вече на 2 места срещнах такава.
Поне на този искам хич да не му е разминава. Дано да се усетят, че обществото все пак е сила, когато излезе информация за подобно замазване на куп престъпления.
Чакат да видят дали ще продължат протестите, или ще затихнат във времето. А лежерното изказване на Денков, че очаквал министрите на МВР и не знам си кой да предприемели.. дрън - дрън.
Алооо, трябваше да им дадеш 3 дневен срок да изяснят детайлите, да напишат обяснения всички, и да се знаят всички, прикривали престъплението! И да, важно е да разберем, защо някой е наредил да не се впише това престъпление в бюлетина на МВР. Кой е този някой? Кой нареди да се пази информацията от медиите?

Кой - Денков? Ама моля ти се, бъркаш го с някой друг. Той е кротък човек - такива неща изобщо не очаквам от него.

# 2 019
Кайсия, живееш в чужбина и отдсавна си се откъснала от Стара Загора. И не наричай съфорумците тролове, не сме. Всеки нормално интелигентен човек е наясно, че без високи протекции няма как една мутра да се вихри безнаказано.

# 2 020
  • тук и там
Може да съм отдавна в чужбина, но няма как да си затворя очите за безумните глупости които се пишат.
Да, може да е мутра въпросният, да -може да е дилър, но са пълни глупости това за кмета и връзки с някой политик. Вече за прокуратура, полиция, съд-там не знам..

Между другото-политиците отдавна са си намерили начин как да трупат пари по доста по-лесен начин, от това да се занимават с....наркотици и разни мутрафони.

# 2 021
  • Варна
Да бе, то така се става кмет в България. Чист политик тук според мен няма.

# 2 022
Ама ти познаваш ли кмета лично и близко, че да знаеш има ли връзка или не? Каква категоричност само! Аз вече не бих се изнендала от нищо.

# 2 023
Лицензите за частна охранителна дейност се издават от Началника на ГД Национална полиция. Кои бяха министрите на вътрешните работи в последните правителства на ГЕРБ ? Младен Маринов и Христо Терзийски и двамата крайно противоречиви фигури. Аз ако не живея от дълго време в дадено населено място не бих си позволила да правя крайни изказвания. Още по малко да разчитам на мнението на възрастни хора, които вярвам не посещават регулярно нощните клубове. Мои познати от СЗ ми разказват доста по различни неща за кмета, но не ги споделям, тъй като съм на 300 км от там.
С просто око се вижда, че в случая става дума за чадър от високо ниво. Оглушителното мълчание на Калин Стоянов, който бе назначен с протекцията на ГЕРБ говори много. Резултата до тук е, че зам. окръжния прокурор е понижен в ранг незнайно за колко време, а съдебният медик е в неплатен отпуск. Никой не даде смислено обяснение защо престъплението го няма в сводките на МВР. Толкова смърди цялата работа, че не се търпи !

# 2 024
В същото време Калин Стоянов е опердашил набързо полицията за убийството в Цалапица.
Как човек да вярва, като един и същи министър, за пропуски и в двата случая, действа по единия, а по другия оглушително мълчи.
Подозирам, че и медиите ще млъкнат. Явно е много омешано в СЗ.

Общи условия

Активация на акаунт