Случаят „Дебора“

• 281 836
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 4 185
Защо той крие че са избягали

# 4 186
  • София
Може да знае и да е съдействал. Те си знаят защо.
Нали не вярвате, че трима човека, макар и в куфар, никога няма да бъдат намерени като останки.

# 4 187
  • Варна
Едва ли крие, но може да не е сигурен дали е избягала или им се е случило нещо.

Пък може да е избягала и да им се е случило нещо. Дано не.

# 4 188
Той няма откъде да знае, че камерите в хотела не работят.

# 4 189
  • Варна
Той няма откъде да знае, че камерите в хотела не работят.
Може и да знае. Да е питал нещо и да са му казали че не работят.

# 4 190

Той не крие, а се опитва усилено да прокара тази версия.

# 4 191
Не ми се вярва българин да успее да елиминира цялото си семейство точно в Истанбул. Залагам, че са избягали.

# 4 192
  • Paris, France
Не ми се вярва българин да успее да елиминира цялото си семейство точно в Истанбул. Залагам, че са избягали.

Аз се надявам, че са избягали, но в Турция, особено в Истамбул това е труднопостижимо без следи.

За съжаление има случаи на убити майки с деца и по почивки в чужбина, но силно се надявам да не е така този път.

Нали не вярвате, че трима човека, макар и в куфар, никога няма да бъдат намерени като останки.

Много хора никога не са намирани, живи или като останки. Тук има един случай, жена в развод и уж излязла да разходи кучетата. Delphine Jubillar се казва и трета или четвърта година няма следи от нея. Мъжът и е задържан в момента, но улики няма.

# 4 193
Има хиляди начини да се отървеш от тяло.
Не само куфар.

# 4 194

И защо да не, не е казано, че ако се случва нещо, трябва да е задължително в хотела. Между Истанбул и Бургас има огромни площи с гористи местности и езера. Място за скриване колкото щеш.

# 4 195
Но да организираш това в чужда държава, в този точно милионен град?? Трилър. Няма как да стане според мен.

Със сигурност има доказателства, че жената и децата са влезли в Турция и са се регистрирали в хотела.

# 4 196
Но да организираш това в чужда държава, в този точно милионен град?? Трилър. Няма как да стане според мен.

Със сигурност има доказателства, че жената и децата са влезли в Турция и са се регистрирали в хотела.

Забележи посоката, която написах: Истанбул - Бургас, а не Бургас - Истанбул.

# 4 197
Аха, колко удобно.
Другото детенце въобще не фигурира в този разказ. То не е ли спяло вече горе в стаята? Защо ѝ е да слиза с двете деца, ако на едното му е лошо? По-логично е да слезе само с едното.

Нищо логично няма да зареже малко дете само в хотелска стая. Аз вкъщи не смея да оставям невръстни деца сами, какво остава за хотел в чужда държава.
То няма да е само, нали таткото е там или му няма доверие да го остави с него ли?!
Късно е, защо да помъква и другото детенце с нея, то би трябвало отдавна да е било заспало вече.
Ако прочетеш внимателно изказването му, той споменава само жената и детенцето, на което не му е добре - те са слезли. Другото не се споменава - нито директно, нито индиректно. В противен случай би казал - тя взе двете деца/ слезе с двете деца, но той не казва точно така.

Може би аз съм останала с грешно впечатление, но разбрах, че тя е била сама с децата. Той е бил там, в хотела, така ли?

Редактирам се, заедно са били. Явно съм приела по презумпция, че след като тя е била сама с двете деца, него го е нямало в картинката. Пък той бил там.

# 4 198
  • Варна
Да. Били излезли да не му пречат да спи..

# 4 199
  • София
Интересен е случаят, но не е за тази тема. Има тема за криминални случаи. Моля модератор да разчисти, защото става досадно.
Истанбул, е спокоен и безопасен град, колкото може да е безопасен всеки голям град.

Общи условия

Активация на акаунт