Случаят „Дебора“

• 276 679
  • 5 515
  •   2
Отговори
# 5 460
  • Street of Dreams
Зад този стои някой по-влиятелен от него. Нали не мислите, че такива като него самостоятелно развиват такава дейност без да се отчитат някъде.
За каква дейност става въпрос?

# 5 461
Каква дейност? Сводничество?  Пласьорство? Дебора не е отчела оборота? Георги не го съдят за такива неща, а и тези влиятелните покровители на незаконни дейности не покриват бушони, които ги съдят за друго.
А вие защо пренебрегвате факта, че въпросната девойка е имала и други гаджета? Едното от които, син на влиятелен полицейски шеф. Кой е по вероятно да ревнува -Георги, който има жена и дете, и за него тя е поредната бръмчалка, или някой , който се е почувствал предаден и наранен?
Пак казвам , не го защитавам, нито обвинявам Дебора за това, което й се е случило. Но пак питам, мислите ли, че ако имаше други доказателства, освен нейните показания, този до сега нямаше да бъде осъден? Или вие се чувствате повече в правото си да раздавате присъди, вместо съда?

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 19:01 от Прекрасная Василиса

# 5 462
Георги ѝ е отправял заплахи на 24 и 25 юни. На 26 бива атакувана. Като е поредната бръмчалка, защо се е занимавал да я заплашва?
Доказателства много пъти се коментираше, че са събрани, но делото просто се забави. Това, че не е осъден, не означава, че делото е прекратено. Много ми е странен такъв начин на мислене, щом се точи две години, значи няма доказателства?! Не, точи се, защото първо много съдии си направиха отвод, защото делото беше преместо в Пловдив, защото адвокатите му не се явяваха, защото съдията докладчик беше в болничен, не на последно място, защото трябва да се разпитат 40 свидетели и вещи лица. Да, има други доказателства освен нейните показания.

# 5 463
Е, явно сте й близък, или неин адвокат, щом толкова добре сте запознат с делото. Предайте й, че по този път, по който е тръгнала - прости и яки мъже, лесни пари, фолк визия, далеч няма да стигне. Ще я използват и захвърлят.
Аз повече нямам намерение да коментирам, явно някои хора се асоциират с нея и се дразнят.
Не ми е това целта, да е жива и здрава, и да се оправи. Щом да прави фолк клипове и фотосесии й влияе добре на душевното здраве, няма лошо. Ей го, такива като нея чак в Дубай пробиха.

# 5 464
Много момичета тръгват по пътя на чалгата. Това не значи, че заслужават да им се случи нещо лошо!!!

# 5 465
Много компетентни хора имало тук. В детайли знаят интимния живот на Дебора и дошли да ни информират малко по малко. Къде може да прочетем, че Дебора на 12 год. заживяла  мъж и че имала връзки и с други мъже, единият даже син на полицейски шеф(ти да видиш)?

# 5 466
Страшни фантасмагории, Василиса. Ако въобще помниш, в медиите беше изтекла и част от кореспонденията. И сега от втория път познай кой й беше писал минути преди нападението: "Идвам!".
И нали понеже е била уж толкова вървежна, са се засекли долу с полицейското синче и са се сбили кой точно да я нашари, победителя в спора се качил, другия бушонирания му услужил с макетното ножче и машинката за подстригване и безславно се прибрал. (Да се чете със съответната доза сарказъм).

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 19:57 от mariposa_viv

# 5 467
А не, аз само споделям какво съм прочела из пресата за нея. Не знам дали е вярно, и предполагам само, че този Георги е въпросния садист. Ама след всичко, което я е сполетяло, Дебора май не си е взела никаква поука. Явно й харесва да е известна, независимо с какво. Щом мисли, че по този начин си вдига цената, няма лошо. Аз на нейно място щях да се опитам да започна живота си на чисто, а не постоянно да напомням с клипове и снимки коя съм и какво ми се е случило.

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 19:53 от Прекрасная Василиса

# 5 468
Защо вярваш на всичко, което е написано из пресата?
А фактът, че го споделяш, значи го вярваш.

# 5 469
Аз вярвам на съда. Все още няма произнесена присъда. И на очите си - виждам едно просто и евтино момиче, което всякак се стреми да осребри страданието си и да стане известна. Е, постигна го. Сега й пожелавам и да осъдят виновника, което няма как да стане в този форум. А и мисля, че съдът разполага с повече доказателства, от "изтеклите" по медиите.

# 5 470
Ако Дебора си е направила каквито и да е корекции, то тя има основания за това. Обезобразена, почти скалпирана, остригана, нарязана...! Защо една здрава жена да може да си прави корекции спокойно, а това младо момиче, дете, минало през ада, да не може....да се почувства и тя различна, променена, красива? При нея си е имало истинска причина даже. Стреса, дето е изживяла, никой не го знае.

# 5 471
Е, явно сте й близък, или неин адвокат, щом толкова добре сте запознат с делото. Предайте й, че по този път, по който е тръгнала - прости и яки мъже, лесни пари, фолк визия, далеч няма да стигне. Ще я използват и захвърлят.

Глупости на търкалета. Работата ми е свързана с медии и чувам всичко по делото. А вие явно ѝ светите под чаршафа, че знаете такива подробности за интимния ѝ живот. Защо не питате Георгиев откъде има 10 хиляди за гаранцията си и защо иска да съди държавата за 50 хиляди лева? А, да, защото мутрата му сигурно ви е по-симпатична от нейната "обезобразена" физиономия.

Жалко е, че зле информирани хора се изказвате по сериозни теми, опитвайки се да манипулирате общественото мнение. Не знам как спите спокойно нощем, след като сте се изхрачили върху някой, който по чудо не е умрял.

# 5 472
Оф, каквото и да мислите за това дете, което е доста странно, като се има предвид, че всички тука сме възрастни жени и сме наясно какъв акъл може да се търси у едно 18 годишно момиче, би трябвало страданията, болката и ужаса, които е претърпяла да ви удовлетворяват моралното чувство за справедливост.
То е цяло чудо че, ако въобще, излиза от къщи и има желание да се заеме с нещо, защото много хора изобщо не биха се съвзели с години.

# 5 473

То е цяло чудо че, ако въобще, излиза от къщи и има желание да се заеме с нещо, защото много хора изобщо не биха се съвзели с години.

Доколкото си спомням, беше приета да учи висше и беше много щастлива и ентусиазирана от този факт. Но не знам точно какво стана изведнъж и преди университета се отказа, не знам поради какви причини. Не е лесно.

# 5 474
  • София
Стига с тоя съд да си свършел работата. В България институциите не работят и да бъкани с безполезни отрепки полицайечета, сдушени с престъпниците, корумпирани и подкупни съдии и такива като тоя са под опеката, докато потърпевшите носят белези за цял живот.
Един в главата и е до там. Ако имаше свестен баща и присъстващ, досега да го е отстрелял като животно.

За какви ли не случаи, които четем във вестника, става ясно, че преди това е имало оплаквания в полиция или извършителят има и предишни провинения, но никой не го боли и чакат някоя да се озове в куфар, за да се размърдат и до под натиска на народа.

Общи условия

Активация на акаунт