Случаят „Дебора“

• 281 356
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Мисля си, че докато е траело зверството, момичето през цялото време е била в ужас за живота си и че той сигурно всъщност ще я убие накрая. Особено щом е отправил такива заплахи. И това било лека телесна.

# 571
Аз все още не мога да си представя толкова много порезни рани и никоя фатална. Това само късмет ли е

# 572
Аз мисля, че момичето е изпаднало в безсъзнание. Не е възможно да понесе толкова много болка.
Какво е правил Тити Папазов, че не можах да разбера?

# 573
  • София
На една от замъглените снимки се вижда добре раната, цъфнала е, всички пластове на кожата са разрязани, ужасно дълбока!
Не знам колко е била в съзнание честно казано, истински ужас е това

# 574
  • Пловдив
Според мен сега ще променят обвинението и ще бъде опит за предумишлено убийство. Зависи какви доказателства има за това.

# 575
Аз все още не мога да си представя толкова много порезни рани и никоя фатална. Това само късмет ли е
Много малко вероятно. От това, което се вижда на снимките, е рязал там, където няма артерии.

# 576
  • Glasgow
ConnieS това е от Шотландия, като спомена за вашия курс, в дамските тоалетни в някои пъбове
Скрит текст:

# 577
Доста хитро са направили законите.
Каквото и пребиване и мъчение да има, то е частен характер  и ти ще си поемеш разноските, а извършителят ще си джитка свободен. Предполагам само случаи завършили със смърт го приемат по-сериозно.
А имат ли повечето хора пари за да поемат такива дела?
Знаете отговора.
Всяко едно насилие, дори и психическо трябва да бъде общ характер, не частен.
Отделно е ясно, че закона за повредата трябва да се смени + още доста неща.
Но в етажите на властта не им пука. Трябваше да се раздуха, че да си размърдат лоените задници. Цял месец - нищо не са направили.
Всеки случай ли трябва да стига до медиите, че да работят прасчовците по веригата?

Съгласна с всяка дума от този пост. Насилието категорично трябва да бъде винаги третирано като заплаха срещу обществения ред. То е точно това. Всеки може да бъде утре пребит, нарязан. Какви сигнали оставя правосъдието е много важно и това "моделира" и съответно престъпника. Всеки така ще знае докъде може да се разпростира безнаказано! Но това трябва да спре, както и условните присъди за пияните и дрогирани шофьори.

И точно за медиите- на тях ли трябва да се разчита само? Институциите определено не работят както трябва. Но ме радва, ако може да има радост в случая, че пък именно реакцията на хората работи! Има гражданско общество, може би още не е на 100%, но го има. Погледнете какво стана с cancel-а на Белослава, пометоха я нея и защитниците й в социалките.

# 578
И според мен трябва да е опит за убийство. Един см в друга посока или по-дълбоко и край... Да не е отличник по анатомия. В бедрото има артерия, при прерязването на която май и лекар не може да те спаси, загиваш за минути от кръвозагуба. Не е много дълбоко разположена.

# 579
  • София
Според мен сега ще променят обвинението и ще бъде опит за предумишлено убийство. Зависи какви доказателства има за това.

Ха, добър ден! Той и прокурора си е бил за бой тогава, щом не е могъл да оформи адекватно обвинение със събраните доказателства.
И аз чакам да видя кой ще се окаже политика, който е пуснал чадър над този изверг.

# 580
Дали има въобще политик, при някакви по-скандални престъпления все уж намесени политици. Всички знаят, никой не говори.

# 581
Няма политик, ние политици си нямаме.
Има някой, дето се изхвърля да променя ,влияе на експертизи обаче. Мутра може да е  някаква с пари,  но такива батки са  в една партия  и хората очакват да е от там всичкото власт.

# 582
  • София
Имало ли е политик или не - не знам. Някой тук го беше написал. Но сега, от зор всички да си направят ПР (министъра на правосъдието, прокуратура, МВР, кметове и т.н.) така хубаво ще го подкарат този Убавец, заедно с всички замесени около него, ако се окаже, че има такива, че няма да им се повярва. Даже подозирам, че аверчетата му, един след друг ще се наредят в полицията да се обясняват, че са били заплашвани от него и затова са го защитавали - понеже ги е било страх от него. Свят ще му се извие и на този Г.Г. и на всички около него. Чакам реакцията и на НСА относно техния служител.

# 583
  • София
Служител не, студент.

# 584

Общи условия

Активация на акаунт