Случаят „Дебора“

• 281 259
  • 5 515
  •   2
Отговори
# 675
Много ясно казаха, че е отворила и той я е ударил няколко пъти силно в главата, след което е изпаднала в безсъзнание.

Това не пречи да е била упоена, след като е била ударена и е изпаднала в безсъзнание. Затова се чудя дали е била тествана или не.
Вие представяте ли си що за мъж ще седи и ще кълца с макетен нож напълно безпомощно момиче в безсъзнание или упоено /все тази/. На мен ума ми не го побира. Това не е афект, това е... нямам думи. Единствения лъч светлинка е, че досега няма данни да я е насилил сексуално, докато е била в това състояние. А КОШМАРА да се свести и да се види накълцана, цялата в кръв и с остригана коса, .. не зная, мисля, че ще я преследва цял живот. Не косата, извършителят е остригал душата и живота ѝ.

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 16:42 от Аниш

# 676
Тази с потника каза, че и двамата са тествани за наркотици и нямат.
Според мен не е била в безсъзнание, той е искал тя да осъзнава какво и причинява.
Иначе излиза, че тя не е преживяла никакви психологически травми и ужас. Не вярвам.
Просто така е казала първоначално на разследващите. Все пак е дете.

# 677
  • София
Аз се чудя, към тези служители от брифинга, на които очевидно хич не им се занимава с този случай, не могат ли да се прикрепят и служители от София - прокурор, разследващ полицай и който там още трябва? И делото да се гледа в София? Това възможно ли е?

# 678
Това е добре.

# 679
Близка на пострадалата говори сега по БТВ.

# 680
Току-що си причиних брифинга. Наглостта на така наречените прокурори е безгранична. Един месец не бил достатъчен да получат документацията от Спешният център.
Какъв месец. Има оправдан садист и не започнато дело.
От 5-ти юли, до преди два дни никой нищо не е правил.
О, да..Планирали са си летния отпуск. Вероятно, сега ще им се стъжни.

# 681
  • При семейството си
Правилно ли разбрах от брифинга?
Сега са го задържали за заплаха за убийство, като в рамките на 72 часа ще му повдигнат обвинение за това и в случая тази заплаха е доказана?
След излизането на всички експертизи, разпити и други прокуратурата ще си прецизира и повдигне и другото обвинение, като евентуално ще го квалифицират към по-тежките?
Мисля, че в такъв случай доста ще се озорят адвокатите му да обжалват и намаляват каквито и да било наказания.

# 682
Аз се чудя, към тези служители от брифинга, на които очевидно хич не им се занимава с този случай, не могат ли да се прикрепят и служители от София - прокурор, разследващ полицай и който там още трябва? И делото да се гледа в София? Това възможно ли е?
Защо някого да прикрепват!? Като си теглят заплатата и бонусите от банкомата, имат ли нужда от помощ? Никой не си е свършил работата, нито МВР, нито прокурор, нито съдийката от СтЗОС. Даже в бюлетина на МВР не е вписано престъплението! Иначе надлежно са вписали кражба на 200 лв. от банкомат..

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 16:54 от Djaky

# 683
  • София
Ох, тоя с разстройство на личността или временна невменяемост ще го изкарат.
Ма*мка му!

# 684
Толкова много са работили 30 дни, че хич не се наложи близките на жертвата да търсят помощ от медиите.... това каза и приятелката им по Бтв, чакали са и са мислили, че съдът си върши работата. В момента се налага повторно да преминат през този ад, чрез разпитите...

# 685
Казаха, че още тогава момичето е дало показания, че е било заплашвано, но заради “посттравматичното” му състояние, не е стигнало до никъде разпитът. Вчера, ти да видиш, вече била добре и привикана тя, майка й, и бившият й приятел,  да дадат показания за заплахата и изведнъж О, Воала! Задържан! Факири, бе, факири! 
Ако не се беше дала такава гласност на този случай, щеше да остане заметен под килима. Според мен няма чадър, има мързел, неадекватност, нежелание.
И друго. За този един месец на пълно безхаберие, този е живял с мисълта, че нищо няма да му се случи. Ако знаеше докъде ще се стигне, какво можеше да направи?

# 686
  • София
По Бтв адвокат Марковски разби на пух и прах теорията за невинността на съдийката.

# 687
  • София
Случаят си е бил приключил, да не се лъжем, че нещо са чакали.

# 688
Ох, тоя с разстройство на личността или временна невменяемост ще го изкарат.
Ма*мка му!

Колко удобно!

# 689
Много ясно казаха, че е отворила и той я е ударил няколко пъти силно в главата, след което е изпаднала в безсъзнание.

Това не пречи да е била упоена, след като е била ударена и е изпаднала в безсъзнание. Затова се чудя дали е била тествана или не.

Няма нужда да упойва, не е имал толкова време. Достатъчно е било да я приведе в безсъзнание след като я удари и да свърши останалото.
Но при условие, че е била получила заплахи преди това от определен човек, ме навежда на мисълта, че най-вероятно тогава не е бил сам, а придружен от някой. Защото когато е било звъннато на вратата, тя не е отворила първоначално, а чак след като някой е казал: "Аз съм". Успокоила се е, че не е е насилника и е отворила. Качил се е, другия е останал долу. Очаквала е един, обаче е бил друг. Едва ли би отворила вратата точно на човека, който я е заплашвал.
Всичко е било предварително планирано до детайли.

Потресаващо е, че изобщо са квалифицирали деянието като телесна повреда, а не като опит за убийство. И нататък по веригата става пълно мазало.

Общи условия

Активация на акаунт