Случаят „Дебора“

• 281 167
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 945
Ама вие наистина ли сте изненадани от ‘излъчването’ на съдийката и поведението й, будещо откровено съмнение в нравствените й и професионални качества ?
..
Нещата са толкова зле , че дори не можете да си представите всъщност…
Не съм изненадана. Просто съм ядосана. Защото, когато стане дума за "измитане" на вредното се скача и цялата ни протестна дейност заминава в коша за боклук. Вредно има по всички етажи. И се иска качествено метене, но някак все не можем да стигнем до там. Енергията ни от всички протести отива някъде в пространството без резултат. Защото не е да не протестираме, то вече не минава месец без шествия и протести.

# 946
Доколкото разбрах, съдията е била и все още е убедена, че се касае за лека телесна повреда, а съдът се води предимно от страх да не би да наложи най-тежката мярка за задържане и да си има жестоки неприятности.
Тоест пуска извършителя и да се оправят нататък, все пак те гледат само мярката за задържане.

За личността и, освен от представянето и пред медиите, аз си съставих мнение от личните и възгледи и публикациите, които харесва и споделя в социалните мрежи, това ако са ни типичните представители в правораздаването, закъсали сме го.

# 947
Доколкото разбрах, съдията е била и все още е убедена, че се касае за лека телесна повреда, а съдът се води предимно от страх да не би да наложи най-тежката мярка за задържане и да си има жестоки неприятности.
Тоест пуска извършителя и да се оправят нататък, все пак те гледат само мярката за задържане.

За личността и, освен от представянето и пред медиите, аз си съставих мнение от личните и възгледи и публикациите, които харесва и споделя в социалните мрежи, това ако са ни типичните представители в правораздаването, закъсали сме го.
Още повече си затвърждавам мнението, че никога повече няма да потърся "услугите" на българското правораздаване.

# 948
Като опреш до услугите на спешна помощ, полиция, съд, рядко е по избор. И обичайно няма алтернатива.

# 949
Като опреш до услугите на спешна помощ, полиция, съд, рядко е по избор. И обичайно няма алтернатива.
Алтернативи винаги има.

# 950
  • София
Изгледах интервюто на съдия Гьонева и съм меко казано потресена. Срам ме е, че има такива хора.

1. Как могат да се хилят, като малоумни, когато говорят за нещо толкова сериозно - и на вчерашния брифинг, и днес

2. По логиката на съдията, накърцване с макетно ножче, довело до 21 рани и 400 шева - доказано с медицинско и снимки, не е опасно за живота. Чудя се счупването на ръка и наличието на фрактура, което би де водило средна телесна повреда, по-опасно ли е за живота?

Поредният брифинг, който буквално ме вади от кожата от гняв. В момента дори не мога да пиша - толкова съм ядосана на тази наглост у съдийката

# 951
Е то никой не ги търси по желание услугите на правораздаването...

Но страшното е друго - това са хора на възраст, когато образованието уж било по-добро,  с престижна специалност,  възпитани във време, когато имало ценности, морал,  и не знам още какво и накрая получаваме семпла, но самоуверена съдия, чийто морални възгледи са отразени във пропутинските и постове, което говори достатъчно,   професионални качества, адмирирани от  колегите и,  явно са им общи и махленско поведение.

Дано расте някакво ново поколение юристи.

# 952
Е то никой не ги търси по желание услугите на правораздаването...
..

Дано расте някакво ново поколение юристи.

И лекари.
Деца качествени има. Много. В момента са 1-2-3 курс. С вяра и с хъс.
Счупването идва, когато се сблъскат с реалността след дипломиране. И със заплатите на лекар, който се е бъхтил 10 години за тоя дето клати гората (за жълти стотинки да те бият в Спешното не го намирам за адекватно). Без извинение.

# 953
И тези богопомазаните имат деца.

# 954
а бе инспектората на ВСС няма ли да свърши малко работа? егати наглата и некадърна гьонева. то направо ти идва да хванеш сопите и камъните.

# 955
  • София /Абсурдистан
Тази нагла и проста трътка дали щеше да пусне изрода на свобода ако бяха накълцали нейното дете?

# 956

Някой с инфо за непознатия младеж?

# 957
  • София
И разбира се, съдийката подкрепяла протестите - върха на цинизма

# 958
  • София
Ами, каза си жената - за нея е лека телесна повреда.

# 959
  • Germany
Изключително важно е присъствието на много хора на протестите и обществен натиск, не само за този случай, а за бъдещи законови промени и трайна промяна в нагласата на цялото общество! И търсене на отговорност от всички по веригата!

Общи условия

Активация на акаунт