Случаят „Дебора“

• 281 635
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 270
  • При семейството си
Те около този всичките са едни човекоподобни…явно и с изпържени мозъци от добавки или наркотици, или и аз не знам какво.

# 271
жената, която е разказвала за случая е била цял ден в полицията, защото е била заплашвана. това говори за организирана група. това са изроди и дано им строшат кокалите маскирани и знаещи как да удрят истински мъже.

# 272
Утре прокуратурата в Ст.Загора ще направи брифинг.''Горките'' под обществен натиск,иначе ще си гледат почивките и удоволствията.На този линк се вижда,че и друг изрод някой си виктор Костов го подкрепя.
https://www.facebook.com/events/299354952545047/?active_tab=discussion

# 273
Какво каза майката по Нова? И аз си мисля, че е организирано престъпление и близките на момичето са заплашвани. Съдебния медик знае ли се кой е? Говорил ли е по случая?

# 274
Аз даже мисля че и този доктор е бил заплашен,, за да промени мнението си.

# 275
Нямам възможност да гледам Нова. Какво каза майката на момичето?

# 276
Какво каза майката по Нова? И аз си мисля, че е организирано престъпление и близките на момичето са заплашвани. Съдебния медик знае ли се кой е? Говорил ли е по случая?

Нищо ново не е казала, дадоха вчерашния репортаж.
Каквото и да си говорим тука и някои да защитава съдийката - грешка Е допусната и всички по този случай трябва да си понесат последствията. Докога с лека ръка ще разглеждаме подобни случки?
Адвокат по Нова ТВ каза, че е трябвало да се извика и естетичен хирург, за да даде експертиза. Има 1 милион неща, които е можело да се направят, ама тука адвокатите на съдийката друго мислят.

# 277
А какво е твоето обяснение, че се пусна снимка, разкри самоличността именно на този…това ли е бил всъщност приятелят и’ или другият?
Стана ми съвсем объркано.
Прикриват се един на друг, в кликата им всичко се знае, те са като скачени съдове - какво, къде и кога...

# 278

Променял си е името в мрежите. От какво му е неудобно на големия мъж с татуировките? Нима не може да си застане зад делата?

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 19:46 от lowkeyyy

# 279
  • При семейството си
Да, виждам ги, че всички са някакви ММ бойци, някакви съотборници, компании…определени типажи.
Адвокатът по Нова каза, че прокуратурата е трябвало освен мнението на съдебен, да поиска такова и на пластичен/естетичен лекар, за да се произнесе, че ще е налице трайно обезобразяване.
Надявам се сега наистина да намерят начин да му повдигнат обвинение за средна телесна повреда.

# 280
Значи той се казва Галин Господинов, а се е писал във ФБ - Георги Николаев. От там вече настава объркване.

# 281
  • София
Започна да става някакво мазало. А това ме навежда на мисълта, че или доста хора са замесени (хора, които са се погрижили да се потулят нещата) или човека, който го е извършил ще се окаже, че не е никак случаен.

# 282
Георги Николаев има сред контактите си човек с името Галин Господинов. Все едно една майка ги е раждала. Стана манджа, ама не с грозде, а с мутри.

# 283
инициалите от прессъобщенията на съда са Г.Г.
 и сега се замислям този от снимката дали е ГГ или си е ГН

# 284
В момента по БНТ казаха, че има задържан по случая.

Общи условия

Активация на акаунт