Случаят „Дебора“

• 281 546
  • 5 515
  •   1
Отговори
# 435
  • При семейството си
Кой допусна деградацията….същото това общество, което иначе приема за “звезди” и модели за подражание всякакви Златки, Патки, Николетки, ММ бойци, Дзвер-ве и всякакви други с животински и подобни прякори. Това общество, което иначе ходи с кеф и салфетки във въпросните заведения, охранявани от човекоподобните. Същото това общество, което допуска магистрати, лекари, учители и т.н. да бъдат плюти и тъпкани от подобни човекоподобни. Това общество, което се стреми да сложи силикона, татуировките, направи мускулите, за да се доближи до средата на човекоподобните.
Същите тези човекоподобни са плод на това общество, на кое друго да са.

# 436
  • Пловдив
Да, има леки телесни повреди от общ характер - например извършената с особена жестокост, нали се спомена няколко пъти. Но явно тогава не е имало такова обвинение. Било е - явно - само за средна, безсъзнание. Ако този елемент не се доказва и няма обвинение за другия, особената жестокост, пак не можеш, ако не греша (не го работя това, но 99% съм сигурна), при мярката да приемеш, че има престъпление от ОХ.

Пробационен служител следи за пробацията, не съдът.

# 437
  • Враца
Абе, хора....
Дали нарушава пробацията, се следи отделно и не от този състав.

Ама колко състава са? Какви са тия прехвърляния на съдии, състави и прокурори?
Този състав кога се очаква да я гледа тази нарушена пробация!
Да ти имам правото, да ти имам и вратичките и членовете!!!
Ако го работех това, до сега да съм полудяла!
Не мисля, че има нормален човек, който в момента не иска да разчлени този изрод.
И съгласете се, че ако не беше обществения интерес този щеше да си е по баровете, необезпокояван, а момичето кучета го яли.

Мярката се гледа в условия на спешност, от дежурен съдия, защото лицето се задържа за не повече от 72 часа и в този кратък срок, преди изтичане на 72-я час, трябва съдия да каже може ли да задържат лицето още, или не може. 
Ако има следващо гледане на мярка, ще има друг дежурен съдия на смяна. Съдиите на мерките гледат само мерките. Те не събират доказателства, тоест не контролират делото, защото в досъдебното производство те нямат такова право.
Важно е да разберете, че това не е същинското дело, не е делото, при което се решава кой е виновен, кой е невинен. Това е само мярка за неотклонение.

Когато делото влезе в съдебна фаза, тоест- след приключване на досъдебното производство, след изготвяне на обвинителния акт и внасянето му в съда, се пуска жребий кой състав да гледа делото и вече само един състав го гледа на една инстанция. Не се сменя съдията, не се сменят съдебните заседатели. На всяко заседание всеки трябва да присъства, иначе делото се отлага. Даже ако някой от тях почине, делото започва отначало.
Съдията там води процеса, може и е длъжен да събира всички доказателства, които сам прецени, или които страните поискат да се съберат.

# 438

Отделно се надявам чалгата да се забрани със закон, защото води до масово опростачване на нацията и до изкривяване на ценностната системи на цели поколения.

Моля се за това всеки ден, но ако стане ще е някакво чудо невиждано.
Почитателите са едно 85% сигурно.

# 439
  • Пловдив
Шествието в Пловдив, от 18:00 пред Съдебната Палата

https://facebook.com/events/s/%D0%BD%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D1%88%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D0%B5-%D0%B2-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B0-/180835001666551/

Аз ще бъда там с моите две дъщери. Ще им обясня, че никой няма право да те докосва и наранява. Ще обясня и, че на никой психопат на челото му, не пише, че е такъв.
Бог да ви пази, момичета! Вас и децата ви!
Защото съдии, експерти, прокурори и съвети, разбрахме, че няма да го направят!

Пък се и чудя на всякакви Емилита и тротинетки, как ги натикаха зад решетките за нищо, пък тук удариха греда.

# 440
  • София
Изродът всъщност не е персонал на дискотеката, а на някаква фирма Ронин 99, вижда се от униформата, с която са го снимали.

# 441
  • София
Аз пък се надявам и другите жертви да излязат и да говорят.
Да видим какво е леко, какво е средно.
Жертвите трябва да говорят, не ние.

За съжаление детето е онемяло.

# 442
Хайде, престанете с Магдена, та Магдена! Уви, такива са законите!

Браво, че продължаваш и да пишеш!

В окръжен съд е ТРИЧЛЕНЕН състав и дори докладчикът по делото да има едно мнение, останалите двама съдии може да го обърнат. Няма как да бъде внесена мярка за неотклонение задържане под стража в този формат и тя да бъде уважена. Рамката е строго определена. Районният съд ще я одобри, нали след него има друга инстанция и е наясно, че ще я отмени, но през това време ще имат време полиция и прокуратурата да работят...

П.п.
Като майка и жена съм в ступор! Това не е реално, страх ме е за мен, страх ме е за дъщеря ми, страх ме е за сина ми (добре ли съм го възпитала), страх ме е за всички!

Не искам да знам името на пострадалата, това може да бъде всяка една от нас.

# 443
  • Пловдив
Аз пък се надявам и другите жертви да излязат и да говорят.
Да видим какво е леко, какво е средно.
Жертвите трябва да говорят, не ние.

За съжаление детето е онемяло.

Ето тук една жертва Мария Бонева

# 444
Експертизата се случи днес, ЗАЩОТО Е НАЬНАЧЕНА НА ДОСЪДЕБНОТО ПРОИЗВОДСТВО ОТ РАЗСЛЕДВАЩИТЕ, А НЕ ОТ СЪСТАВ НА СЪДА, КОЙТО ГЛЕДА МЯРКА ЗА НЕОТКЛОНЕНИЕ.
По-ясно и по-бавно от това не мога.
По-скоро, щото се вдигна шум...
Още повече,че е събота,а на всичкото отгоре институциите всичко зарязват и излизат в отпуск.Точно ако не беше възмущението в соц.мрежи и споменаване по тв,никой нямаше да се размъда.Както цял ЕДИН месец си мълчаха.Сега изведнъж кметове се изказват,нищо чудно да се разпишат в соц.мрежите и някои плажуващи политици.
Цитат
Кой допусна деградацията….същото това общество, което иначе приема за “звезди” и модели за подражание всякакви Златки, Патки, Николетки, ММ бойци, Дзвер-ве и всякакви други с животински и подобни прякори.
Тв продукциите имат огромна заслуга затова.Няма риалити формат без тяхно участие,на кафе с Гала,редовно се лигавиха Иван и Андрей с тях.Сигурно няма предаване в която поне едно интервю да не е имало на подобни.Преди няколко месеца в сутрешният блок на нова мернах някакви дебили от соц.мрежи.Специална рубрика са им направили.Нова тв прави безплатна реклама и вдига рейтинга на някакви недоразумения.

# 445
  • София /Абсурдистан

Отделно се надявам чалгата да се забрани със закон, защото води до масово опростачване на нацията и до изкривяване на ценностната системи на цели поколения.

А дано, ама надали…

# 446
  • София
Скрит текст:

По-лошото е, че колелото се върти, едно чалга поколение възпитава следващо чалга поколение, и така до безкрай. Това трябва да бъде прекъснато незабавно, иначе ще четем и слушаме за такива случаи през ден, недай Боже.

Кой допусна деградацията….
Скрит текст:
същото това общество, което иначе приема за “звезди” и модели за подражание всякакви Златки, Патки, Николетки, ММ бойци, Дзвер-ве и всякакви други с животински и подобни прякори. Това общество, което иначе ходи с кеф и салфетки във въпросните заведения, охранявани от човекоподобните. Същото това общество, което допуска магистрати, лекари, учители и т.н. да бъдат плюти и тъпкани от подобни човекоподобни. Това общество, което се стреми да сложи силикона, татуировките, направи мускулите, за да се доближи до средата на човекоподобните.
Същите тези човекоподобни са плод на това общество, на кое друго да са.
Именно де, обществото сме всички ние и докато "звездите" ни са такива, ни чакат макетните ножчета.
Няма как да обясниш на едно 18г момичето, че въпросният "мъж" изобщо не е мъж. Голяма част от младите искат да са модерни, а кое е модерно сега? Да подражаваш на Мара и Николета, или да имаш за идол Райна Кабаиванска? И тук да спомена още един виновник- медиите. На всички фронтове се атакува. Коя с кого спала, кой я бил, ама тя го обичала, колко кубика силион си сложила, от колко мъже родила. Това са идолите в днешно време, няма какво да се лъжем. За това момиче чухме, а за колко други не сме?! Парите и някакъв измислен стандарт на живот са издигнати в култ. Да имал BMW, пък да ти купи iPhone, да те заведе на дискотека, това са мечтите. Момичета на 14-15г. се разхождат с голи пъпове, маникюри тип орел, изкуствени мигли, екстеншъни и т.н. За бала си пожелават силикон и готово. Картинката е пълна. Всяка година надниквам из сайтовете, които отразяват баловете май месец- парад на суетата.

Не са виновни децата, други са за бой.

п.с. ето, че се е намерило на въпросния "мъж" коя и дете даже да му роди.

Ама да го намерят сега едни яки мъжаги, да му налеят акъл в главата по втория начин, че да види колко е куул да си жертва. После да се отбият и при приятелчетата му, които писали, че к*****те това заслужават.

# 447
За сега говори ли се за протест във Варна? Разбрах, че ще има в Бургас, Стара Загора и София в понеделник 18ч.

# 448
Въпросната съдийка, Татяна Гьонева Коева, през 2019 г. е получила дисциплинарно наказание "забележка" за забавяне производството на наказателно дело от общ характер и неспазване на сроковете за изготвяне на мотивите към постановената по него.

# 449
Изродът всъщност не е персонал на дискотеката, а на някаква фирма Ронин 99, вижда се от униформата, с която са го снимали.

Така или иначе е свързан с дискотеката, гледах снимките му във Фб и постоянно е висял там и е споделял събитията им в постовете си. Може би фирмата му е имала договор със заведението. Те просто в поста си, че не работи там, си измиват ръцете по най-елементарния начин. Вярвам на информацията, че момичетата са припадали по него. Доста е отвратително как приятелите му го защитават, но не съм изненадана. Дано момичето се съвземе поне малко за същинското дело и да даде някакви показания. Да не слушаме само как трябвало да чуем и другата страна и как това не е цялата истина, все пак на очите си ли ще вярваме или на приятелите на изверга...

Общи условия

Активация на акаунт